איזו כותרת... הקפצת לי את הלב
כבר חשבתי שהוא חוזר. טוב לא חשוב, כל הצהריים והערב לא הייתי כאן הייתי אצל חבר התכוננו ליום שישי השחור (בגרות בלשון), אז לא יכולתי לענות לך. בקשר לשאלתך ולתגובות אחרים, להערכתי סיכוייו של טייסון לחזור לזירה הם 40 % חוזר לזירה ו-60 % פורש סופית. למה אני חושב כך ? טייסון הודיע כבר פעמיים בעבר שהוא אינו מעוניין להמשיך להתחרות, אמנם זוהי לא פרישה 'רשמית' אך בכל זאת הוא חזר לזירה וגם ניצח קרבות לא רעים. בעניין הכספים והחובות, טייסון אכן יכול ללכת לשחק בהוליווד, הוא דווקא שחקן לא רע. הוא כבר עשה את זה בעבר כששיחק בסרטים שונים בעבר, ואפילו שיחק בדמות את עצמו - מייק טייסון האמיתי. אגב בשנת 2000 אם אני לא טועה לקחו את לנוקס לואיס לתפקיד במקום טייסון בסרט מסוים, אז התחיל כל הבלאגן ביניהם. כמו שכתבתי אתמול או שלשום לא זוכר, מעבר לעובדה שטייסון זה המתאגרף שהרוויח הכי הרבה בכל היסטוריית האיגרוף איי פעם, הוא גם הבן אדם היחיד שיכול להרוויח כסף מכלום, גם אם הוא ירקוד בחצאיות סקוטיות ברחובות ניו יורק. אני לא חושב שאם טייסון יחזור לזירה אז זה דווקא ל-K1. הוא כבר מתח יותר מדי את הקריירה שלו והפסיד בזמן האחרון כ"כ הרבה (יחסי כמובן), לא נראה לי שהוא יהרוס עוד יותר את 'הרקורד הקריירתי' שלו וילך ל-K1. למרות שהוא חתם שם... ממתי הוא יודע לבעוט ? גם על מכות המחץ שיש לו בידיים הוא כבר לא יכול להסתמך. שם זה יותר אכזרי מהאיגרוף הרגיל. בקיצור - אומר לך, שאם הוא רוצה לחזור לזירה כדי לסגור את החובות שלו אז הוא לא יעשה את זה. רוב החובות כבר כוסו ובשבילו זה לא בעיה ללכת לביתן היונים שלו בברוקלין, להעמיד שומר בכניסה ולהזמין את כל העולם שיראו איפה הוא גדל בילדותו תמורת 50 דולר לביקור. אם הוא חוזר לזירה - זה רק כי הלב אומר לו שהוא לא יכול להיפרד מהאיגרוף.