חחחחח תקשיבו לכתבה הזאת!

ה אורחת

New member
../images/Emo26.gifחחחחח תקשיבו לכתבה הזאת!

נכון היה דיבור שבראד וג'ן לעולם לא יעשו סרט ביחד ואז היה את הקטע שהם קנו את הזכויות לסיפור The time traveler's wife ואמרו שהם רוצים לשחק בזה ביחד!? אז חחחחחחחחחח זהו שלא, ההסברים בכתבה שצירפתי למטה בעקרון זה קשור לסצנות סקס מדומות וכדומה!
כנסו לקרוא ותבינו היהיהי אני אומרת (ותקראו תכתבה רק אז תבינו את המשפט הבא) למה מדומה אם אפשר את האמיתית?! היהיהי איזה dirty אני חחח

גם אני ../images/Emo4.gif../images/Emo31.gif סתכלו על הסרט של

ג'יי לו ובן
-נראה לי קיבלו עליו 10 דולר.. חחח (אני סתם רעה
) אבל באמת, עדיף שלא יעשה עם ג'ניפר סרט זה יהיה סתמי ומגעיל..כי הם משחקים בסרטים מסוגים שונים..
והכתבה קרעה אותי

מיצי007

New member
יש הבדל

בניפר לא יודעים לשחק כל כך בראד וג'ניפר יודעים לשחק אבל עדיין,עדיף שלא ביחד...יש להם סגנון ואיכות מאוד שונה.

ה אורחת

New member
למען האמת, בלי לפגוע בג'ניפר...

אני ממש אוהבת אותה והיא ממש חמודה ובפרינדס באמת מתוקה! אבל עם כל הכבוד לה, היא די מתחילה בביזנס הזה, ונכון שיש לה ניסיון של עשר שנים, אבבבבל, יש הבדל אדיר בין טלוויזיה לקולנוע! ואם תשימו לב ג'ניפר ברוב הסרטים שלה יש לה דמות בעלת מאפיינים שמאוד מזכירים את רייצ'ל בהרבה דברים! אולי חוץ מבחורה טובה שלא ראיתי אבל שמעתי עליו..... איפשר להבין אותה אבל אין מה לעשו, היא רייצ'ל! ובגלל זה הגיוון בדמויות שהיא משחקת הוא לא ממש נרחב.
לא תיראו אותה, לפחות לא בזמן הקרוב, משחקת באיזה סרט אקשן מטורף או איזה סרט הרפתקאות או משו ואפילו דרמה זה די קשה כי היא , הנוכחות שלה, היא מצחיקה כזאת ואין מה לעשות זה פוגם. אז הפואנטה שלי היא: שבכלל אי אפשר להשוות בין שחקן ותיק כמו בראד שנמצא בעסק מעל 15 שנה לבין ג'ניפר אניסטן אישתו הבאמת חמודה ש(בואו נודה בזה) לא הייתה כזאת מפורסמת אם היא לא הייתה נשואה לבראד פיט! למה במה היא שונה מקורטני קוקס ולמה קורטני בעצם קצת פחות אהודה, כן זה הבעל! הבלתי נפרד! שהעלה לה תקריירה לשחקים! אז אני אומרת בנתיים עדיף שלא יישחקו בסרט כי זה עלול גם ככה לצאת מגוחך בגלל הפער באופי וניסיון המשחק שלהם... וזהו

אממ כמה דברים..

היא לא מצליחה בקולנוע בגלל בראד פיט:| מאז הסרט בחורה טובה היא התחילה בעיניין של הקולנוע והיא קיבלה ביכורות מעולות על זה ומאז הסרט לקחו אותה ברצינות בתור שחקנית קולנוע ולא רק בתור רייצ'ל.. ועוד משהו..קראתי שבקרוב היא תשחק בסרט בתור בלשית משהו כזה אז זה יהיה סרט דרמה אקשן כזה.. אבל זה נכון שלא נראה אותה ה ר ב ה בסרטים של פעולה וכאלה כי בכלל כל החברים 10 שנים רגילים שהם מצחיקים חוץ מקורטני שהייתה ב"צעקה"..

"לא הייתה כזאת מפורסמת ללא בראד"

ממש ממש אבל ממש ממש ממש לא מסכימה.. ואת יכולה להגיד שאני אומרת את זה כי אני מעריצה אבל ושאני לא אובייקטיבית אבל תאמת שלא.. אין לי בעיה להגיד דברים שהם אמת אני לא כזו שסתם יגיד לא נכון על כל דבר רע שאפשר להגיד עליה או על שאל החברים אבל באמת שאי אפשר להגיד שבלי בראד היא לא הייתה מפורסמת.. שוב הכל בזכות "בחורה טובה" שהראה לכולם איך היא משחקת בתפדקידים שונים כולם הופתעו לראות אותה בתור דמות דרמתית ודיכאונית... אבל כל אחד ומחשבותין =) i made ny point

ה אורחת

New member
אוקי אני מתקנת את הניסוח:

נכון, מפורסמת היא בכל מקרה בגלל חברים וכן היא מאוד מוכרת, אבל היתכוונתי אולי שהיא לא הייתה כל כך אהודה או אולי כל הזמן בכותרות. אפשר לומר שמרגע שהם היתחתנו הם נהפכו למיתוס וכל זה (של זוג מושלם מכל הבחינות) ואפשר לומר שגם את בראד זה די הקפיץ אבל בכל זאת אם נשווה בין כמה שזה שיו לו מאשר כמה שזה שינה לה אז ברור שאצלה זה שינוי אדיייייייר... ואמרתי שבבחורה טובה אז היא משחקת תפקיד שונה וכל זה אבל בכל זאת אין מה להשוות, אני באמת אוהבת אותה אבל פליז -_- כאילו אני לא שוללת אותה בתור שחקנית מצוינת במציאות,ממש לא, אבל כרגע היא רק "מתחילה" יחסית לנשים אחרות בתעשייה הזו..... ואני מקווה לטובתה שהיא תצליח! אה ובקשר לקורטני אז חחחחחח זה היה כל כך מצחיק שהיא שיחקה בצעקה! לא בגללה אלא בגלל שזה סרט פשוט מ פ ג ר !

ה אורחת

New member
תיקון קטן:

אני לא שוללת אותה בתור שחקנית מצוינת במציאות= אני לא שוללת אותה בתור שחקנית מצוינת בעתיד

נו כן עכשיו בקולנוע היא מתחילה

ברור שלא כמו כולם.. היא עוד לא ג'וליה רוברטס...(שאני שונאת חח)

ה אורחת

New member
חחחחחחחח באמת?!

אני חולה על ג'וליה! לדעתי היא אחת השחקניות הטובות שיש אבל כל אחד וטעמו שלו

טוב נו לא שונאת אבל היא כזה מעצבנת

קצת.. לא יודעת חחחחחח וזה רק אני או שהיא שיחקה בהרבה סרטים עם ריצ'רד גיר? ובהרבה סרטים של חתונות?

ה אורחת

New member
חחחחחח נכון את צודקת חחחח

היא שיחקה איתו ב"אישה יפה" וב"תפוס את הכלה" ויכול להיות שיש עוד ונכון היא שיחקה גם ב"החתונה של החבר שלי" חחחחחח אבל למרות זאת היא שחקנית מדהימה באמת לטעמי! אה ושכחת, למרות שזה ממש לא קשור, אבל אם לא ידעת היא שיחקה גם עם בראד בסרט, "המקסיקני" אחד הסרטים החמווווווודים אבל ממש

ה אורחת

New member
אה חח וגם ב Ocean's 11 ו..

גם ב Ocean's 12 שיצא עוד פחות מחודש יאאאאאיייייייייייייייייייייי

ה אורחת

New member
אמ על איזה סרט את מדברת?

ב"מקסיקני" היא הייתה ראשית, החברה של בראד
באושן 11 קראו לה טס והיא הייתה יחסית לאחרים די משנית אבל היא בכל זאת שיחקה שם! תיראי עם cast שחקנים ענק שכולל את בראד פיט, ג'ורג' קלוני, מאט דיימון, אנדי גרסייה ועוד מלא אחרים די קל ללכת לאיבוד אפילו אם את ג'וליה רוברטס, ולא מספיק שעכשיו מצטרפת קטרין זיטה ג'ונס שעומדת לשחק לא אחרת מאשר המאהבת של בראד
כן כדאי שנתחיל לבכות, ובלי שום קשר שמעתי שהיו התכסחויות חבל על הזמן על הסט בין ג'וליה לקטרין חחחח

ה אורחת

New member
ממש קטא פייט!

ואם הרכילויות נכונות אז הן רבו על דברים מזה מטומטמים! הרי ג'וליה בהריון עם תאומים והיא התעצבנה שלקטרין נותנים בגדים יותר כוסיים משלה ושזה עושה אותה שמנה וכל זה (דההההה את בהריון) אבל חפיף

הסרט הזה שג'ניפר הולכת לשחק בו

קוראים לו "הבוגר" או משהו כזה והוא כבר היה בקולנוע לפני שג'ניפר עוד נולדה או משהו כזה ועכשיו מחזירים אותו בגירסה מחודשת וגם שינו את השם של הסרט...וזהו

למעלה