חידה

• פותח הנושא 1Shir
  • פורסם בתאריך

1Shir

New member
../images/Emo26.gif חידה../images/Emo70.gif ../images/Emo83.gif../images/Emo63.gif

אחד מכוכבי תיקים באפלה
כיכב בסרט שבו שיחקה X תפקיד זניח
בנוסף, אותו כוכב התארח לפרק אחד בסדרה ש- X הופיעה בה לא בקביעות, אבל יותר מפעם אחת. מיהי X, מה שם הכוכב בסדרה הנ"ל ומה שם דמותו בסדרה?
אם צריך רמזים, תגידו לי.

dolytush

New member
אממממ

דיויד דוקובני וסיגורני וויבר? זריקה באויר

dolytush

New member
נראה לי שמצאתי!

אחרי חקר מעמיק ב-IMDB
X- שירלי הנדרסון הכוכב- ג'יליאן אנדרסון שתיהן שיחקו בסרט cock and a bull story ושתיהן שיחקו סדרה the crimson petal and the white

1Shir

New member
לא שמעתי על הסרט/סדרה האלה

תנסו להתמקד בשאלות עצמן ואולי זה יעזור..

1Shir

New member
טוב אני אתן כמה רמזים עבים לאור חוסר ההענות

הסדרה ששניהם הופיעו בה היא סדרה שבאופן מובהק יש לה רק כוכב אחד. היא נקראת על שמו ויש לו גם שם פרטי במציאות
X התארחה בעברה גם ב"סיינפלד" וב"מונק". הסרט זה פחות חשוב, כי X הופיעה שם בתפקיד זוטר בלבד, בעוד שדוכובני (
) כיכב בו.

1Shir

New member
יש שם של שחקן ושם של דמות

הסדרה נקראת על שם הדמות. שם הדמות לא = שם השחקן. עכשיו מובן? :)

dolytush

New member
יודעת בוודאות!$!$$!

X - שרה סילברמן! ועוד עכשיו זה אקטואלי לימינו
שם הכוכב, כמו שאמרת, דיויד דוכובני שניהם כיכבו במופע של לארי סנדרס, הלוא הוא גארי שנדלינג. אני זוכרת בבירור שהיא הופיעה באבולוציה, כשהיא לבשה לאיירה (דוקובני) את החולצות.

1Shir

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo229.gif והמסקנה שלי היא:

אני חייבת לראות שוב את אבולוציה !!! ראיתי יותר מפעם אחת, ואני לא זוכרת את הדמות הזאת

dolytush

New member
תראי! את חייבת!

אני ממש אוהבת את הסרט ההזוי הזה
כי תמיד נחמד לראות את דיויד לפני תקופת קליפורניקיישן, ובכלל זה סרט נורא מצחיק. אגב, הית מזכירה את העובדה שגארי הופיע בתיקים
או שזה כבר מסגיר

1Shir

New member
../images/Emo45.gif גם אני מאוד אוהבת את הסרט

אשמח מאוד לראות אותו שוב. לדעתי יש לי אותו, אני אחפש בהזדמנות קרובה
דיויד שחקן קומי נהדר והסרט הזה תפור עליו בול. (לדעתי גם אשטון קוצ'ר שדובר פה בשרשור השכן מתאים מאוד לסרטים כאלה) אני בכלל לא רואה קליפורניקיישן
למי יש זמן.... אין לי כוח להיכנס לזה. אני חושבת ששני הסרטים שהכי אהבתי עם דוכובני הם שני הסרטים שבהם הוא משחק לצד ג'וליאן מור - כנראה שזה לא מקרי
. בכלל היא מקסימה בעיני. למרות שלשניהם אין כימיה טובה, וגם לא אמורה להיות, כי שניהם טיפוסים די קרים וצריכים שחקן חם יותר לידם. לגבי המשפט אחרון שלך - מי חשב על זה בכלל
רק עכשיו נזכרתי שהוא החזיר בהופעת אורח, באחד הפרקים הכי מיוחדים!!! והיו המון מיוחדים...

dolytush

New member
דיויד הוא באמת שחקן קומי נהדר

הוא מצחיק בטירוף. הקטעים הקומיים בתיקים נורא מתאימים לו, אני יכולה לצחוק ממנו שעות. גם הפרצופים שלו מותאמים
אחח עשה לי חשק לאיזה dreamland, arcadia או bad blood
אני מסכימה איתך לגבי ג'וליאן מור, אני נורא אוהבת אותה, היא חיננית נורא.

1Shir

New member
bad blood ../images/Emo47.gif - הפרק הכי מצחיק בתיקים באפלה

עם סייג אחד - למעריצים בלבד. מי שלא מכיר טוב את הסדרה, יהנה פחות. מי שכן מכיר את הניואנסים - יישפך מצחוק כל הפרק

למעלה