חידון איגי-ההוראות

A t z a

New member
../images/Emo26.gifחידון איגי-ההוראות../images/Emo36.gif../images/Emo80.gif

החידון יתחיל בעוד כמה דקות ויימשך עד יום חמישי. בכל יום אני אעלה לפורום חמש שאלות הקשורות לאיגי, ולכם יהיה זמן מהבוקר עד 12 בלילה לשלוח לי את התשובות שלכם במסרים בלבד. בכל ערב יוצג סיכום הנקודות של כל המשתתפים, כדי שכל אחד יידע באיזה מצב הוא. השאלות לקוחות מהרבה מקורות מידע, כל מה שאתם צריכים כדי לאתר את התשובות זה לחפור טוב טוב בראיונות, באתרים שונים, בפורום וכו'... שימו
- אני יודעת שזה פורום מגובש והרוב כאן חברים מאוד טובים, אבל תעשו טובה, במשחק הזה אל תעזרו אחד לשני... שכל אחד ישחק לבד ויענה לבד, רק ככה התוצאות יהיו הוגנות...אני סומכת עליכם
תשובות ר-ק במסרים
שיהיה המון בהצלחה לכולם!!!!!

A t z a

New member
../images/Emo27.gifשאלות היום הראשון../images/Emo37.gif../images/Emo80.gif

1. באיזו תוכנית טלוויזיה השתתפה איגי בסוף שנת 2006? בתור מה? 2. כמה סינגלים יצאו מתוך אלבומה האחרון של איגי, "מסתובבים"? ציין את שם הסינגלים ואת סדר יציאתם לתקשורת. 3. לאיזה קמפיין חינוכי הצטלמה איגי בחורף האחרון, יחד עם ידוענים אחרים? 4. באמצע שנות ה90 ביצעה איגי שיר מתורגם בדואט עם אמן מוערך מאוד, במסגרת תוכנית טלוויזיה בהנחייתו. מהו שם השיר, מי הוא האמן ובאיזו תוכנית מדובר? 5. בשנות 2006 התארחו איגי וירמי קפלן בהופעה של להקה מסויימת. מהו שם הלהקה ואילו שירים ביצעה איגי באותה הופעה? (כל שיר מזכה בנקודה)

A t z a

New member
הכל אפשר למצוא באינטרנט../images/Emo80.gif

אין אף שאלה שמתבססת על ידע מלידה

chen1litvak

New member
האתר היחידי שאני משתמשת בו זה מומה

ושם זה לא נמצא,או שאני עיוורת

A t z a

New member
../images/Emo124.gifהערה חשובה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif

גם אם אתם יודעים תשובה לשאלה באופן חלקי, או אפילו רק תשובה אחת מתוך כל ה5, תשלחו את מה שאתם יודעים! זה רק יעזור לכם לצבור חלק מהניקוד לקראת הימים הבאים, ולכו תדעו, אולי אתם לא היחידים שלא ענו על הכל... עדיף לנסות מה שאתם יודעים, בשביל הפרס
!!

A t z a

New member
../images/Emo27.gifתשובות היום השני../images/Emo37.gif../images/Emo80.gif

1. "המעצב הבא" , בתור דוגמנית\ מוזה. 2. יצאו ארבעה סינגלים: תמיד אוהב תמיד נפגע, משחקת עם בובות, דולי פרטון, מסתובבים. 3. קמפיין נגד תאונות דרכים 4.הדואט הוא "החבר שלי", שבוצע יחד עם דני סנדרסון במסגרת תוכנית האירוח שלו- "סנדרסון". 5.הופעה של המג'יקל מיסטרי טור, השירים הם: Dear Prudence ,Ticket To Ride ,Please Mr. Postman ,Across The Universe ,Help! מצב הנקודות יתפרסם מחר אחה"צ!

A t z a

New member
../images/Emo210.gifשאלות היום השני../images/Emo210.gif../images/Emo80.gif

1. עם איזו זמרת הקליטה איגי דואט? מה שם השיר ובאיזה אלבום הוא יצא? 2. איגי הספיקה להתנסות גם בתיאטרון. מה שם המחזמר בו השתתפה איגי? היכן הוא הועלה? מה היה שם הדמות אותה גילמה איגי? 3. כשאיגי החלה להופיע במועדונים בת"א, היא לוותה ע"י ארבעה מוזיקאים. ציין שם של אחד מהמועדונים בהם הופיעה איגי, ואת שמם של ארבעת הנגנים. 4. על אילו כלי נגינה מנגנת איגי? (כל כלי מזכה בנקודה!) 5. באיזה תואר זכתה איגי בשנות ה90? ציין את התואר, את מעניקי הזכייה, ובעקבות מה הוענק לאיגי התואר (איזה פרוייקט שלה)? בהצלחה, הכל ניתן למצוא באינטרנט

bleeding guitar

New member
בייבי ../images/Emo168.gif

מניסיון, אל תנסי להעביר את כל החידון על שרשור אחד! תפתחי כל יום שרשור חדש שכולם יראו.

למעלה