חידון א.א - היום השלישי

../images/Emo26.gifחידון א.א - היום השלישי../images/Emo36.gif

*הודעה אחת מתוך שתיים* השאלה הקודמת הייתה שנת 1994 הייתה רבת שינויים בחייו של אמדורסקי, מהם? (6 נקודות, 1 על כל אירוע) שהתשובה הייתה בשנת 1994 נפטר בני אמדורסקי, אביו של אסף, וזה גרם לאסף להתדרדר עד לשימוש בסמים. הוא הצליח להתגבר על המשבר אליו נכנס, והוא פגש באותה שנה את מיכל, שנישאה לו. ב-1994 הוא הוציא את אלבום הסולו הראשון שלו שקרוי על שמו, והוא כולל להיטים גדולים של אסף כמו "אהבה חדשה" ו-"יקירתי". אסף גם הספיק באותה שנה להפיק אלבום לורד קלפטר ולהתארח בשיר "חנן" של "רעש". ושאלת הבונוס - לאסף יש 4 דיסקים, מה שמם? כמובן, שהתשובה היא: אסף אמדורסקי - הראשון אסף אמדורסקי- השני מנועים שקטים Live והאוסף - 15 הדקות של אסף אמדורסקי מצב הנקודות: רועי [RoieL] - 15 נקודות יואב [yoavos60] - 15 נקודות נועם [saintjhon] - 14 נקודות זה לא אותו דבר - 14 נקודות עמית - 8 נקודות עומר[omerikooo] - 8 נקודות Koala Girl [עדי] - 4 נקודות. מתןפ - 4 נקודות. mayan d11 - 4 shalehet [טל] - 3 נקודות Hpeople - 3 נקודות RachelMN [רחלי] - 1 נקודה תמשיכו לשלוח תשובות, הכל עוד יכול להתהפך..=)

../images/Emo39.gifשאלת היום../images/Emo39.gif

השאלה הראשונה: רשימת שיתופי הפעולה של אסף עם אמנים שונים מרשימה ביותר, תנו רשימה של חמישה אנשים איתם עבד, ו 3 שמות אלבומים שבהם השתתף. ושאלת הבונוס: על איזה כלים אסף מנגן? את התשובות ניתן לשלוח לי עד מחר [שישי] בשעה 22:30 והחידה הבאה תתפרסם במוצאי שבת. המשך יומנעים [או לילה מדהים..
]

RoieL

New member
נשלח../images/Emo45.gif ואני ראשון ביינתים../images/Emo6.gif

RoieL

New member
קודם יואב הזה לא היה שם../images/Emo3.gif

או שהיה נוח לי לא לראות אותו
מה יקרה במצב ששנינו נזכה?

למעלה