חשוב חשוב חשוב

aniviel

New member
../images/Emo26.gif חשוב חשוב חשוב ../images/Emo36.gif

תחרות לוגואים ברגע זה מתחילה לה תחרות לוגואים לפורום. מי שרוצה להשתתף, כל מה שצריך לעשות זה לקחת תמונה, לרשום עליה את שם וכתובת הפורום (הכתובת הקצרה: forums.tapuz.co.il/lotr) ולתאר את הפורום בשורה אחת (פה אתם כותבים מה שבראש שלכם, אבל כמובן זה צריך להיות טוב חח) ולדאוג שכל העניין הזה יראה יפה ולעניין
החוקים היחידים הם שהלוגו יכלול בתוכו את כל מה שאמרתי למעלה וש... 1. גודל הלוגו לא יעלה על 400X400 (הרוחב והאורך לא חייבים להיות אותו דבר, אבל שאף אחד מהם לא יעלה על 400...) 2. תמונה מהסרטים ולא סתם של אחד השחקנים כי בסופו של דבר זה פורום שר הטבעות - הסרטים חשוב לציין כי יש לנו גם פרס קטן (קטן ביותר, אל תצפו למשהו מי יודע מה...) לזוכה בתחרות, כמובן שהפרס קשור לשר הטבעות ואלו דברים שלא ניתן להשיג בארץ (אבל כמו שאמרתי, הפרס קטן וסימלי חח)
אתם יכולים לשים כאן את הלוגואים שלכם עד ה1 באוקטובר. ואז ההצבעה ללוגו המצטיין תערך עד תחילת נובמבר
(אני עוד לא יודעת איזה תאריך בנובמבר בדיוק בגלל שאני עשויה להיות בחו"ל) בהצלחה
אני רוצה לראות לוגואים מכוללללללם
לירון

אני לא מוכשרת בדברים כאלה.

הדבר היחיד שאני יכולה לעשות זה
אז אני בחוץ

aniviel

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif

את יודעת שעשית את הכל כמו שצריך אז בזאת נכנסת לתחרות
נחשי מה? בינתיים את גם מנצחת! (טוב זה לא קשה כי את המתחרה היחידה חח)

CiNdErElLa3887

New member
נממממממ אני מנסה../images/Emo6.gif

לירון סורי...אני לא יודעת אם הקטנתי את זה או לא..

ChipiM

New member
נאמ ../images/Emo13.gif ../images/Emo140.gif

אני יודעת שאני לא פה הרבה בזמן האחרון, כי אני בקושי בבית... אבל היה לי זמן היום (לא הלכתי לבצפר
) אז הנה שלי...

כנתי משו... אבל זה שמור בפווארפוינט

איך אני מעבירה לתמונה
(אני לא יכולה בצייר כי זה מפקשש את זה ואין לי תוכנות אחרות
)

aniviel

New member
כשאת שומרת...

מתחת למקום בו את כותבת את השם שאת נותנת לזה, יש את הפורמט של השמירה, תלחצי על זה ותשני את זה מפאוורפוינט לGIF או JPG

למעלה