חשוב חשוב חשוב
!
!|

Allways Smiling

New member
../images/Emo26.gif חשוב חשוב חשוב../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!|

שלום, אני אלכס.. ואני חולה שרופה על בוב דילן... יש לכם אחלה פורום
ועכשיו לעניין, למישהו פה יש מושג קטן פצפון פיצי פיצי פיצי במקרה אולי איך אני משיגה את הכתובת של בוב דילן?
אולי? איכשהוא? למישהו יש רעיון? זה ממש ממש ממש ממש דחוף!! תודה רבה, שיהיה אחלה שבוע! אלכס.

Chocoholic

New member
אני שמח שאת שרופה על דילן

כולנו כאן "שרופים" עליו
אבל מכאן ועד הכתובת שלו הדרך מאוד ארוכה ולא ממש אפשרית. אני לא בטוח אם הוא בעצמו יודע את הכתובת שלו... אם את מתכוונת למכתבי מעריצים, הייתי מפנה אותך לאתר הרשמי bobdylan.com וגם שם זה מורכב, צריך לפנות למנהל האתר קודם.

Allways Smiling

New member
../images/Emo9.gif

דבר ראשון תודה
דבר שני.. לא לא לא! זה ממש לא מכתב מעריצים.. זה קצת יותר מזה. והאמת, שזה גם לא לי משום כך זה ממש ממש חשוב לי. והאמת? אני ממש לא חושבת שהדרך ארוכה.. כבר עשיתי יותר מזה, הכל תלוי בכח רצון
[פלצני פלצני אבל נכון] בכל מקרה תודה רבה! יום שמח
!

[email protected] ?

לפי מה שידוע, דילן הסתופף בשנים האחרונות, מדי פעם, בחצר חב"ד. (גם זה, כמו כמעט כל הקשור בחייו האישיים של דילן, מעורפל כלשהו. היו שמועות שונות על "חזרה בתשובה" שלו.) לשותפה שלי לדירה יש במשפחה כמה חב"דניקים. היא סיפרה לי, לפני כמה חודשים, שבשיחה בינה לבין אחד מהם, הוא טען לידיעות אודות דילן, תודות לקשריו בחב"ד. בין השאר הוא הסכים לספר, שלדילן יש כתובת דוא"ל אישית; נדמה לי - [email protected] (בהנחה שהוא, היא ואני זוכרים נכון, ולא התבלבלנו). המעוניינים מוזמנים לנסות לכתוב לדילן....

Allways Smiling

New member
אני מניחה

שלא אקבל תשובה שם. אך אני לא נחה- אני אמצא אותו באיזשהוא דרך:) הוא לא היחיד שחפשתי. ובסופו של דבר, מצאתי את כל מי שחפשתי
תודה בכל אופן

HighDeath

New member
אני יודע איפה הוא גר בדיוק.

לצערי זה מידע חסוי, אני רק יכול להגיד לך שהוא גר בלוס אנגלס, אני לא יכול להגיד עוד...

למעלה