חשוב! לקרוא!

•aniviel•

New member
../images/Emo26.gif חשוב! לקרוא!

קודם כל, תודה רבה לכל מי שהציע עזרה עם האתר ועזרו לי במציאת פרטים על שחקנים מסויימים, אם יש כאן עוד כאלה שמעוניינים לעזור אתם מוזמנים, רק תגידו שם של שחקן משרה"ט שאתם אוהבים ומעוניינים למצוא עליו מידע בשביל האתר
(שום דבר גדול, ביוגרפיה דיי קצרה) ומה לעשות, אני חייבת לעשות עוד תזכורת אחרונה חביבה
מחר יש את טקס אוסקר שר הטבעות שלנו! (ב21:00), מי שעוד לא הצביע - יש לכם הזדמנות א-ח-ר-ו-נ-ה! תשלחו אלי מסר עם הזוכים שאתם בחרתם מתוך רשימת המועמדים הבאה. אם אתם לא בטוחים בקשר לאחת הקטגוריות ומתלבטים בין כמה או משהו אז תבחרו סתם מתוך אלו שהכי אהבתם (אל תצביעו ליותר מאחד בקטגוריה בבקשה)
הסרט הטוב ביותר 1. אחוות הטבעת 2. שני הצריחים 3. שיבת המלך
השחקן הראשי הטוב ביותר 1. פרודו - אלייז'ה ווד 2. סאם - שון אוסטין 3. פיפין - בילי בויד 4. מרי - דומיניק מונגאהן 5. גאנדלף - סיר איאן מק'קלן 6. אראגורן - ויגו מורטנסן 7. בורומיר - שון בין 8. גימלי - ג'ון רייס דיוויס 9. לגולאס - אורלנדו בלום 10. סארומן - כריסטופר לי 11. גולום/סמיאגול - אנדי סירקיס
השחקנית הראשית/משנה הטובה ביותר (מה לעשות שכאן אין הרבה בחירה...) 1. אאווין - מירנדה אוטו 2. ארוון - ליב טיילר 3. גלדריאל - קייט בלאנשט
שחקן המשנה הטוב ביותר 1. בילבו - איאן הולם 2. האלדיר - קרייג פארקר 3. גרימא - בראד דוריף 4. ת'יאודן - ברנרד היל 5. גאמלינג - ברוס הופקינס 6. איאומר - קרל אורבן 7. פאראמיר - דיוויד וונאהם 8. דנתור - ג'ון נובל
הסינגל הטוב ביותר 1. Enya - May It Be מאחוות הטבעת 2. Emiliana Torrini - Gollum's Song משני הצריחים 3. Annie Lennox - Into The West משיבת המלך
הפסקול הטוב ביותר 1. אחוות הטבעת 2. שני הצריחים 3. שיבת המלך
הקטע שהכי הכי אהבתם בכל שלושת הסרטים... (אין מועמדים בקטגוריה הזו, אתם מוזמנים לשים תיאור של הקטע או ציטוט מהקטע שאהבתם ורק קטע אחד בבקשה
)
הסצינה המרשימה/מרגשת ביותר 1. נפילת גנדאלף במכרות מוריה - אחוות הטבעת (וגם שני הצריחים אבל לא משנה) 2. הארגונאת' - אחוות הטבעת 3. מותו של בורומיר ושיחתו עם אראגורן לפני מותו - אחוות הטבעת 4. שיבת גנדאלף (הלבן) - שני הצריחים 5. הגעת האלפים לנקרת הלם - שני הצריחים 6. הגעת גנדאלף, איאומר והרוהירים לעזרת רואהן בנקרת הלם - שני הצריחים 7. כיבוש אייזנגארד על ידי האנטים - שני הצריחים 8. יציאת צבא מורדור ממינאס מורגול - שיבת המלך 9. הדלקת המשואות - שיבת המלך 10. שירו של פיפין וניסיון הכיבוש מחדש של אוסגיליאת' - שיבת המלך 11. שבילי המתים - שיבת המלך 12. הסתערות הרוהירים בקרב על שדות הפלנור - שיבת המלך 13. הגעת אראגורן, לגולאס, גימלי וצבא המתים לקרב בשדות הפלנור - שיבת המלך 14. השמדת הטבעת והקרב על השער השחור - שיבת המלך 15. הכתרת אראגורן - שיבת המלך 16. עזיבתם של פרודו, גנדאלף ובילבו לואלינור - שיבת המלך

אהמ....

הטקס מתחיל ב- 21:00??? אני לא חושב... אם אני לא טועה הטקס עצמו יתחיל בלפנות בוקר של יום שני בשעה 3 ורעיונות עם האנשים על השטיח האדום יתחיל ב- 1 בלפנות בוקר של יום שני. נכון?

•aniviel•

New member
נכון ../images/Emo13.gif

והאוסקר שלנו הרבה יותר חשוב, מי בכלל מדבר על הטקס של הוליווד?! לא מעניין

ברצינות

שהטקס של הוליווד לא כל כך מעניין..
הוא איזה חמש שעות רק של דיבורים וקצת שירים באמצע כשמתוך החמש שעות האלה אולי חצי שעה סה"כ באמת מעניינת במשהו..
ואני מקווה שאני יוכל להיות כאן ב9!! פשוט אחותי שעוזרתי לי עם התחפושת לפורים והכל נוסעת מחר והיא לא תחזור לפני פורים ככה שאני צריכה לסדר איתה כל מיני דברים לתחפושת הערב..

שאלה על הטקס:

האם ערוץ 3 ישדר גם את הרעיונות מהשטיח האדום? או כל ערוץ אחר (למשל E!)?

moe777

New member
כמובן !

E! ישדרו ספיישלים בלעדיים החל משבע בערב, ובאחת השטיח האדום, במקביל גם בערוץ שלוש (אלה בטח יגנבו את הסיקור מאיי.בי.סי. או שלא). יהיה מגוון ללא ספק, מקווה שלא ישעמם.

למעלה