חשוב:מחר יש לי יומולדת לועזי| אבל זה לא כזה נקרה אבל אנחנו במישפחה חוגגים לועזי וגם עיברי...
C chagiti New member 22/11/05 #1 ../images/Emo26.gifחשוב:מחר יש לי יומולדת לועזי| אבל זה לא כזה נקרה אבל אנחנו במישפחה חוגגים לועזי וגם עיברי...
../images/Emo26.gifחשוב:מחר יש לי יומולדת לועזי| אבל זה לא כזה נקרה אבל אנחנו במישפחה חוגגים לועזי וגם עיברי...
י ירינוששששש New member 22/11/05 #2 אני לא חוגגת בגלל עבריי... אני יודעת שנולדתי בי"ח בסיוון אבל אני ממש ממש לא חוגגת את זה...
C chagiti New member 22/11/05 #3 את רק חוגגת לועזי?אנחנו חוגגים את - הלועזי וגם את העיברי -(זה יותר שווה כי מקבלים יותר מתנות..חח-סתם) אבל אנחנו חוגגים את הלועזי כי גרנו ל-10 שנים בחו"ל-אז חוגגים את שניהם!
את רק חוגגת לועזי?אנחנו חוגגים את - הלועזי וגם את העיברי -(זה יותר שווה כי מקבלים יותר מתנות..חח-סתם) אבל אנחנו חוגגים את הלועזי כי גרנו ל-10 שנים בחו"ל-אז חוגגים את שניהם!
ל ללוש המאמוש New member 22/11/05 #4 חחחחח לפחות את יודעת!!! לי אין מושג מה התאריך העברי שלי.....וזה גם אף פעם לא עניין אותי
ל ללוש המאמוש New member 22/11/05 #7 בעצם פעם אחת../images/Emo4.gif שהייתי צריכה לכתוב בעבודת שורשים ולקח לי חצי שנה לברר, ואז שאני באה לבצפר יום אחרי חברה שלי מסתכלת ואומרת לי "אלה.......לא נולדנו בשנה הזאת"
בעצם פעם אחת../images/Emo4.gif שהייתי צריכה לכתוב בעבודת שורשים ולקח לי חצי שנה לברר, ואז שאני באה לבצפר יום אחרי חברה שלי מסתכלת ואומרת לי "אלה.......לא נולדנו בשנה הזאת"
י יעריתושתושתושתוש New member 23/11/05 #11 לא בגיוני שלקח לך חצי שנה לברר כי פשוט, די עם ההקצנות. בתוך שניות מחפשים בגוגל לוח שנה לשנה שנולדת, והופס, זה מוצא לך. כאילו, זה לא שהחודשים העבריים כל-כך זוועתיים. שורדים איתם...
לא בגיוני שלקח לך חצי שנה לברר כי פשוט, די עם ההקצנות. בתוך שניות מחפשים בגוגל לוח שנה לשנה שנולדת, והופס, זה מוצא לך. כאילו, זה לא שהחודשים העבריים כל-כך זוועתיים. שורדים איתם...
ל ללוש המאמוש New member 23/11/05 #12 זהו שלא חיפשתי בגוגול ../images/Emo4.gif ניסינו למצוא את התעודת לידה כי שם כתוב ולקח לנו מלא זמן..........חחח
זהו שלא חיפשתי בגוגול ../images/Emo4.gif ניסינו למצוא את התעודת לידה כי שם כתוב ולקח לנו מלא זמן..........חחח
ל ללוש המאמוש New member 24/11/05 #16 יאאאא זה היום!!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif חגיתתתתתת מזל טוב!!!!!! עד 25123352358123512835218!!!!!! שכל מה שאת רוצה יקרה לך, שתמיד תהיי בריאה ומאושרת, ושתעשי שלום בעולם!!! (אני לא בסדר כרגע ) אוהבתתתת!!!!
יאאאא זה היום!!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif חגיתתתתתת מזל טוב!!!!!! עד 25123352358123512835218!!!!!! שכל מה שאת רוצה יקרה לך, שתמיד תהיי בריאה ומאושרת, ושתעשי שלום בעולם!!! (אני לא בסדר כרגע ) אוהבתתתת!!!!
M mayan174 New member 25/11/05 #21 ../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טוב חגית!!