חשוב

אלי פלס

New member
****../images/Emo26.gif חשוב ../images/Emo36.gif**** ../images/Emo124.gif

למאמרי הפורום נוספו 2 דפים חדשים. הראשון הוא ימי הולדת והשני הוא מי אנחנו? את ה"מי אנחנו" לקחתי מתוך מה שרשמו כאן יונה ולאה. אשמח אם כולכם תוסיפו כמה מילים על עצמכם ואת תאריך יום ההולדת שלכם כדי שנוכל להפריח לכבודכם בלונים. טיינקס, אלי

אורלי^

New member
גם לי מותר לרשום את התאריך יום

ההולדת שלי אפילו שאני כבר לא משתתפת בפורום?

אלי פלס

New member
חס וחלילה!!!

מה זאת אומרת רצוי??? את נדרשת לכתוב את תאריך יום ההולדת שלך... ואגב, זה באמת לא מקובל עלי שאת לא כותבת כאן יותר. איך את מרשה לעצמך לברוח לנו פתאום??? מחכה לראות אותך כאן יותר, אלי

רחלב.

New member
יותר מוקדם

כתבתי הודעה מה-זה-מושקעת-בטירוף (מ´כפת לי להגיד, אף אחד לא יכול לסתור) אם כי לא בנושא הזה אלא תשובה בעניין הזוג המתנשק
והיא לא עלתההההההה
כמה מרגיז בכולופן, אני רחל בית-אריה. בת 27 אוטוטו, גרה ועובדת ומאוהבת בתל-אביב במקור מקיבוץ דתי, כלומר דתלשי"ת לייט מאד, ועם קשר קלוש לנושא הפורום, אבל נהנית נורא לקרוא את האנשים כאן. יומולדת? אולי בשנה הבאה

Yarik N

New member
רחלב

באמת מרגיז אבל לא צריך בגלל זה לקצר... כנסי אל הכרטיס האישי שלך ותגלי שההודעה שם. תעתיקי אותה ושלחי שוב.... בהצלחה.

haimcn

New member
יום הולדת חגיגה נחמדת... ../images/Emo77.gif

נולדתי ב-ו´ חשון ה´ אלפים תשל"ח לבריאת העולם אבל היום תאריך הלידה שלי הוא 18 לאוקטובר 1977 להולדת אותו האיש.

תאריך לידה

מוזר, אלי, למה תאריכי הלידה יסודרו רק על פי הלוח האזרחי... אני, בכל אופן נולדתי בג´ מנחם-אב ה´תשמ"ב העשרים ושלושה בשביעי של אלף תשע מאות שמונים ושתים. שלכם, יונה דער רוסישער

אלי פלס

New member
זהו?????

אלו כל ימי ההולדת שנחגוג כאן? תוסיפו את עצמכם/ן ואל תשכחו את ה"מי אתם/ן"

שחף -בת

New member
היום יומולדת..... (השיר של ברי .ס)

ט´ ניסן תשמ"ד 11.4.84 (אלי,אני מצפה שתעשו לי יומולדת 18 חגיגי פה!!! :) אני שחף -בת. ואני אוהבת את הפורום.

למעלה