ח ש ו ב

Ben LeVi 232

New member
../images/Emo26.gif ח ש ו ב ../images/Emo36.gif

היי חבר'ה.. אני לא יודע מי וכמה, מתי ולמה כתבו אולי כן או אולי שלא בפורום השמינייה הודעות השמצה נגדם - אבל התופעה הזאת ממש לא לעניין. אני יודע שגם מהפורום ההוא באים לכאן, אבל אנחנו מנסים לטפל בבעיה יחד עם מנהלי הפורום השני ואנא מכם - אם תכננתם להכנס ולכתוב משהו, להסית, להשמיץ, גם אם דרך כינוי אחר - אל תעשו את זה. הסדרות יפות ומיוחדות כל אחד בדרכה ואין מקום בפורומים כאן לסכסוך הילדותי והמטופש הזה שמתנהל בין ראש גדול לשמייניה.
תודה, מקווים שתשתפו פעולה
בן ואביעד

°°NaTaLi°°

New member
רשום שם עוד משהוו

שעם מישהו מהפורומים משמיץ בפורום השני הוא נחסם עד שהוא מביא את התנצלותו בפומבי זה נכון?

אני גם רוצה להגד משהו...

זה נראה לי קצת מטומטם להיכנס לפורום "Rאש גדול" או ל"השמינייה" כדי להגיד כמה שהן סדרות גרועות! כאילו מה הקטע? לאחד יש הוט ולשני יס, אז כל אחד נהנה ממה שיש לו.... לא חבל סתם ליצור מריבות על תוכנית טלוויזיה? אני מסכימה עם בן ואביעד ועם מנהלי פורום "השמיניה" ומקווה שבאמת כולם ישתפו פעולה. אלמה

lilo the sexit

New member
../images/Emo22.gif חכמה!! שז אי אפשר לתאר!!

צודקת ב-100%!!! אלמה אני מתה כבר לבוא להרצליהה!! אבל באיזה אולפן זה? כי יש מלא..

MoRoSh AlKoBi

New member
מצטערת אבל זה לא כזה נכון...

יש ילדים שפורצים וצדברים בשמנו יום אחד נכנסתי לאי מל וזה היה אחרי הרבה זמן שלא הייתי במחשב ופתאום אני קולטת הודעה מאיזשהוא פורום חשבתי שזה כבר איזו הודעה ישנה ממה ששלחתי בראש גדול והחזירו לי רק עכשיו תגובה אבל פתאום אני רואה ש"אני" רשמתי בפורום של השמניה שזאת סידרה דפוקהההה מפגרתתת וכו'... התקשרתי לחברה שלי (noam666) שאלתי אותה אם היא שלחה בשמי כי אולי השארתי אצלה בטעות את השם משתמש שלי והיא אמרה לי שממש לא ואז היא נכנסה לאיי מל שלה וגם לה זה קרה! ככה שזה לא פייר להאשים את משתמשי הפורום והילדים של השמנייה ממש חצופים כי אמרנו להם שזה וטעויות ושפורצים לנו אני יודעת שזה לא אישית אבל בכל זאת!!! רוב הסיככויים שזה לא רק לנו...

למעלה