טוב אז.... מק-תמונות?

../images/Emo26.gifטוב אז.... מק-תמונות?

דמט, הכנתי את ההודעה ואז היא נמחקה לי והכל ><' אז מחדש- אז אתמול בלילה ראיתי לי את הקליפ של THNL בANT & DEC בנגן שלי [איך השגתי את הקליפ? באמצעים לא חוקיים שכוללים את יוטיוב...], ובקליפון, כפי שידוע לכולכן, דני מקבל מלא זמן מצלמה+זמן שירה+מתנת יופי מאלוהים, וכמובן כשאני חושבת על דני עולה בי מחשבה אחרת- סיון. בעודי צופה בדני עם עיני המלאך שלו [אבל עדיין לא כמו של האר, סורי גירלז], אני חושבת לעצמי- 'וואי, אני חייבת להשיג את זה בתמונות, סיון תתעלף, תתפחלץ ותמות!' והיום, אחרי שקמתי- ישבתי לי ולכדתי מלא מלא מלא תמונות. אז כן, רוב התמונות כאן הן של דני בוי, כיוון שהן יועדו לסיונה. אבל יש פה גם די הרבה של טום. וממש מעט של הדאגסטר והארי בגלל שהם כמעט ולא קיבלו זמן מסך בקליפ הזה. אני יודעת שבת אל היקרה העלתה תמונות מהמופע הקצרצר הזה, אבל לפי מה שספרתי היא העלתה בערך שבע, ולי יש ארבעים ושש
אז במחילה, אני אעלה פה תמונות. כמו כן אני רוצה לציין שכמה תמונות כאן, מוקדשות למיקמיק, שבלעדיה- התמונות האלו היו נשארות בתיקיה- McFly in Ant and Dec [captured by myself] אז תודה לך, מיקי, ואת יכולה ללכת ולבחור לך כמה תמונות שיוקדשו לך מהשרשור הזה
חוקים קצרצרים: -לא להגיב עד שסיימתי. -להגיב הרבה אחרי שסיימתי.

למעלה