יאו אנשים לא תאמינו מה קרה לי

../images/Emo26.gifיאו אנשים לא תאמינו מה קרה לי

יאווווווווווו אני עדיין לא נושמת אני מתה!!!!!!!! אני כל כך מאושרת!!!!!!!!!!!!! למי שלא יודע היום הייתה הקרנה של הסרט "שישי הפוך" לצופי "אקזיט" עם המנחים!!!!!! בסינמה סיטי! אני לא זכיתי אבל הלכתי לשם בכל זאת ואיזו אישה מאמי הביאה לי כרטיסים! בכל זאת אני כזה הולכת ואני רואה את עפר המושלם!!!!! יושב כזה על הבמה באולם 1 ומדבר כזה עם מיכאל! ואני מסתכלת וכמעט מתעלפת! ושלחתי לו נשיקה באוויר והוא שלח לי חזרה!!!!!!!! יאו אני עדיין לא נושמת!!!!!! הצטלמתי איתו איזה 8 פעמים! ומלי המושלמתתתתתתתת! הייתה שם והם חילקו גלויות של "אקזיט" ועםר כזה רשם שם הקדשה ארוכככהההה לכל אחד ובסוף "באהבה עפר" יאו אני עדיין לא נושמת!!!!! ואז מיכאל כזה בא כי הוא זוכר אותי שביקרתי באולפנים יום חמישי ואז הוא מרים אותי כזה באוויר ועפר כזה אומר-"מסכנה הילדה" ואומר לכולנו מה קורה "אחים של צ'ינו?" (מי שרואה מבין!) יאווווווווו דיייייי אני עדיין לא נושמת! הם כל כך מ==ו==ש==ל==מ==י==ם! בחיים לא הכרתי אנשים כל כך מושלמים!!!!! ואיזה מ==ה==מ==ת מלי ואני אומרת שוב לא השתנה לי הדעה מיום חמישי! היא מלאךךךךךךךךךךך! טוף פשוט הייתי חייבת להוציא את זה!

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif או קי..........

את מתרגשת מהאהבלים האלה
טוב..............

איזה אבהלים??????????????????

הם האנשים הכי מ-ו-ש-ל-מ-י-ם ב=ע=ו=ל=ם! תראי לי עוד מפורסמים שמתנהגים ככה למעריצים שלהם!!!!!! ועוד מצטלמים איתם איזה 30 פעם!!!!! ועושים פוזות מה שתרצי! שהצטלמתי עפ עפר הוא העלה כזה את החולצה לצחוק! תראי לי עוד כוכבים שככה מתנהגים עם המעריצים!

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif גאש איזו הסחפות..

אבל.. כיף לך
[
] אפעם לובנתי מה עשו מעופר שכטר.. הוא סתם וונאבי כזה

גמני הייתי ששששםםם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אבל ישבתי בחלק השני של הכסאות שורה 2 ולא יכלתי להתקרב כל כך:/ אבל צילמתי מלאאא תמונות!!! יייייייאאא איזה כוסונים מושלמים מיכאל ועופר

פרפר15

New member
אז תלכי לפורום אקזיט ותיכתבי שם

כמה הם מושלמים כי כאן לא אוהבים אותם

למעלה