יאללה עוד שאלון!

../images/Emo26.gifיאללה עוד שאלון!../images/Emo41.gif

1. שם: 2. גיל: 3. איזור מגורים: 4. כמה אחים יש לך? 5. את/ה האח/ות הבכור/ה? 6. מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?) 7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן? 8. ועם סבא וסבתא? 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?) 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?) 12. ואליהם את/ה הולך/ת? 13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה? 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה? 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..) 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? שאלון בית ספר: בחופש הגדול כבר רציתם לחזור לבית הספר? אתם טובים בלימודים? חרשנים? אוהבים את המחנכת שלכם? זו אותה אחת משנה שעברה? השאירו אותכם פעם כיתה? הקפיצו אתכם פעם כיתה? יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם? קניתם ה-כ-ל לבצפר? מה לא? איך נראה לכם שתהיו השנה ? מבחינת לימודים .. טובים גרועים? אתם מתכוונים להשקיע? יותר משנה שעברה?

עונה ועונה!

1. שם: יהודית 2. גיל: 11 3. איזור מגורים: רכסים 4. כמה אחים יש לך? 2 5. את/ה האח/ות הבכור/ה? לא... 6. מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?) הקטנה.. 7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן?תלוי עם מי...כי יש לי דודים בארה"ב ובצפון הרחוק..(ליד החרמון, נווה אטיב..)ויש לי גם שגרים ברכסים אז... 8. ועם סבא וסבתא? תלוי עם איזה... 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?) כן 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? לפעמיים 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?) כן 12. ואליהם את/ה הולך/ת? גם לפעמיים 13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה? כע(נדבקתי מיערית...) 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה? לא 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? לא 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..) כע, מאוד 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? לפעמיים שאלון בית ספר: בחופש הגדול כבר רציתם לחזור לבית הספר?לאאאא אתם טובים בלימודים? חרשנים? לא בידיוק...(בלשון המעטה..) אוהבים את המחנכת שלכם? זו אותה אחת משנה שעברה? לאאא...אני שונאת אותה השאירו אותכם פעם כיתה?לא הקפיצו אתכם פעם כיתה?לא יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם? לא קניתם ה-כ-ל לבצפר? מה לא? נראהלי.. איך נראה לכם שתהיו השנה ? מבחינת לימודים .. טובים גרועים? אמממממממ נחשוב על זה אתם מתכוונים להשקיע? יותר משנה שעברה? לא... זהו@!!@!@!!!!!

chagiti

New member
עונה....

1. שם: חגית 2. גיל: 14 ו-11 חודשים 3. איזור מגורים:מרכז 4. כמה אחים יש לך?4 5. את/ה האח/ות הבכור/ה? לא 6. מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?) סנוויץ-2 בנים מעלי ו-2 בנים מתחתיי... 7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן? פעם בהרבה זמן 8. ועם סבא וסבתא?גם 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?)כן-מאוד 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? הרבה פעמים 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?) כן 12. ואליהם את/ה הולך/ת? תמיד 13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה? כן 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה?לא 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה?לא 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..) כן-מאוד 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? כן-ליפעמים שאלון בית ספר: בחופש הגדול כבר רציתם לחזור לבית הספר?לא כ"כ אתם טובים בלימודים? חרשנים? לא אוהבים את המחנכת שלכם? זו אותה אחת משנה שעברה? כן,לא השאירו אותכם פעם כיתה? לא הקפיצו אתכם פעם כיתה? לא יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם? כן קניתם ה-כ-ל לבצפר? מה לא?כן איך נראה לכם שתהיו השנה ? מבחינת לימודים .. טובים גרועים?נראה לי שיהיה בסדר אתם מתכוונים להשקיע? יותר משנה שעברה?ברור-יש בגרויות בסוף השנה...

noooga

New member
עונה...../images/Emo60.gif

1. שם: נגה 2. גיל: 15 3. איזור מגורים: אזור עמק חפר 4. כמה אחים יש לך? עוד 4 גדולים 5. את/ה האח/ות הבכור/ה? לא.. הכי קטנה. 6. מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?) בת זקונים 7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן? יש לנו בני דודים שאנחנו בכלל לא בקשר איתם ויש כאלה שאנחנו מאוד בקשר איתם.. אז זה מאוד מגוון חח.. 8. ועם סבא וסבתא? רק עם סבתא מצד אמא. 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?) כן, מאוד מאוד. 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? זה נעשה בד"כ בבית שלי כך שברור.. 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?) לא. 12. ואליהם את/ה הולך/ת? כמעט ולא 13. את/ה נוסע/ת לנופשים עם המשפחה? נופשים? לא.. טיולים בעיקר. 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה? לא 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..) כן, אני מתה מתה מתה מתה על עדידושק'ה..!! 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? חח לא.. שאלון בית ספר: בחופש הגדול כבר רציתם לחזור לבית הספר? רק בשבוע האחרון.. התגעגעתי לבלות עם החברים בהפסקות ולעשות צחוקים. אתם טובים בלימודים? חרשנים? לא...
אוהבים את המחנכת שלכם? זו אותה אחת משנה שעברה? לא, החליפו לנו כי אנחנו כבר בכיתה י'.. ואני לא אוהבת אותו ולא שונאת.. באמצע. השאירו אותכם פעם כיתה? לא טפו טפו טפו הקפיצו אתכם פעם כיתה? לא יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם? כן... יוחאי... קניתם ה-כ-ל לבצפר? מה לא? קניתי הכל אבל הכל היה מקולקל כזה!!! פויה. איך נראה לכם שתהיו השנה ? מבחינת לימודים .. טובים גרועים? בסדר.. אני אף פעם לא טובה ולא גרועה.. חוץ מבלשון (שאני גרועה) אתם מתכוונים להשקיע? יותר משנה שעברה? נקווה.. למרות שאין לי כוחות.

חחח,היום עניתי על זה...LOL...../images/Emo6.gif

1. שם: ריקי/יסמין 2. גיל: 13'
3. איזור מגורים: איפשהו במרכז
4. כמה אחים יש לך
2' 5. את/ה האח/ות הבכור/ה
Nope 6. מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים
)-סנדוויץ'..חחח...LOL...
7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן
בקצת זמן
8. ועם סבא וסבתא
ב-ה-ר-ב-ה
9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים
( כמו בחגים למשל
) יס
10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל
Sure 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית
(חתונה, ברית מילה
) יס
12. ואליהם את/ה הולך/ת
כ-ן
13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה
בטח,חחח
14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה
לא ממש 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה
לא חוגגים.. 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך
(אם יש..)-יש,וכן,מ-א-ו-ד
17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים
כן,ה-מ-ו-ן
שאלון בה"ס: בחופש הגדול כבר רציתם לחזור לבית הספר
No
אתם טובים בלימודים
חרשנים
כן,חחח...
אוהבים את המחנכת שלכם
זו אותה אחת משנה שעברה
כן,וככה ככה.. השאירו אותכם פעם כיתה
No הקפיצו אתכם פעם כיתה
No יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם
No קניתם ה-כ-ל לבצפר
מה לא
קניתי ה-כ-ל
איך נראה לכם שתהיו השנה
מבחינת לימודים..טובים גרועים
ב"ה טובה,*אשתדל* אתם מתכוונים להשקיע
יותר משנה שעברה
כן,ונראלי שכן..חחח...

עונה ועונה!

יאללה עוד שאלון!ו יהודית נוימן ו 12:33 | 21/10/05 1. שם: אור 2. גיל: 14.5 3. איזור מגורים: דרום 4. כמה אחים יש לך?4 אחים(בנים!!) 5. את/ה האח/ות הבכור/ה? כן 6. מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?) 7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן?? 8. ועם סבא וסבתא?המון 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?) יאפ 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? יאפ 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?)יאפ 12. ואליהם את/ה הולך/ת?יאפ 13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה? יאפ 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה? nope 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..) תלוי איזה..... 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? ? שאלון בית ספר: בחופש הגדול כבר רציתם לחזור לבית הספר?לאאאאאאאא אתם טובים בלימודים? חרשנים? nope אוהבים את המחנכת שלכם? זו אותה אחת משנה שעברה? אוהבת השאירו אותכם פעם כיתה?לא הקפיצו אתכם פעם כיתה? לא יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם? המון! קניתם ה-כ-ל לבצפר? מה לא? ??? איך נראה לכם שתהיו השנה ? מבחינת לימודים .. טובים גרועים? אתם מתכוונים להשקיע? יותר משנה שעברה?

יאסוווווווווווווווווווווווווו

1. שם: אלה 2. גיל: 13 3. איזור מגורים:צפון 4. כמה אחים יש לך? 3 5. את/ה האח/ות הבכור/ה?כה
6. מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?) אמרתי כבר יא סנילים
7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן?תלוי עם מי
8. ועם סבא וסבתא? הרבה...
9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?) כה די.... 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? חח כה 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?) ברור ממששששששששש 12. ואליהם את/ה הולך/ת? כההההההההההה
13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה? כה כל שנה
14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה? המממממממ
15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? המממממ
16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..) מאווווווווווודד!! 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? כה לפעמים..... שאלון בית ספר: בחופש הגדול כבר רציתם לחזור לבית הספר?ללללללללאאאאאאאאא אתם טובים בלימודים? חרשנים? טובה
ממש לא חרשנית
אוהבים את המחנכת שלכם? זו אותה אחת משנה שעברה? לא וכן.......שילוב לא כיף
השאירו אותכם פעם כיתה? חס וחסה הקפיצו אתכם פעם כיתה? חס וחסיסה יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם? לאא קניתם ה-כ-ל לבצפר? מה לא? חוץ מילקוט.....כל שנתיים שלוש...... איך נראה לכם שתהיו השנה ? מבחינת לימודים .. טובים גרועים? טובה
חח כמו תמיד....
אתם מתכוונים להשקיע? יותר משנה שעברה?כהה

האמת? כבר נמאס

לי לגמריי מכל השאלות המרגיזות האלה, אבל אני באמת ממש משועממת. אולי שאנשים ימציאו משו קצת יותר מעניין? משחק? אנערף? . שם: יערה 2. גיל: 14 3. איזור מגורים: ארה"ב 4. כמה אחים יש לך? 4 5. את/ה האח/ות הבכור/ה? כן 6. מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?) כבר אמרתי 7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן? בישראל פעם בקצת זמן 8. ועם סבא וסבתא? הייתי גרה אצלם 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?) תלוי במצב רוח 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? כן.. 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?) דווקא כן, כי יש תמיד אחלה אוכל, ואנישם להכיר.. 12. ואליהם את/ה הולך/ת? כן.. 13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה? על המשפחה? נופשים? אחלה עברית 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה? לא.. 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..) תלוי מי, אני חולה על יפעתוש... 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? האממ, עכשיו אין לי מצב רוח לזה, אבל כעיקרון- אנחנו הולכים ביחד לשופינג... =) שאלון בית ספר: בחופש הגדול כבר רציתם לחזור לבית הספר? מאוד לא! אתם טובים בלימודים? חרשנים? טפו טפו. קיבלתי 100 בגיאומטריה, ו-F (יענטו נכשל) בביולוגיה. חשבו ת'ממוצע.. אוהבים את המחנכת שלכם? זו אותה אחת משנה שעברה? אין לנו בכלל מחנך השאירו אותכם פעם כיתה? ב"ה לא הקפיצו אתכם פעם כיתה? אני לא כ"כ גאונה.. יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם? לא.. קניתם ה-כ-ל לבצפר? מה לא? איזה שאלון לא מעודכן :p איך נראה לכם שתהיו השנה ? מבחינת לימודים .. טובים גרועים? דיי נו נגמר לי הכח לענות אתם מתכוונים להשקיע? יותר משנה שעברה?\

למעלה