יום למרתון

brahma

New member
../images/Emo26.gifיום למרתון../images/Emo36.gif

בוא נדבר פחות ונעשה יותר....:) צריך לבחור יום שיהיה נוח לכולם וכמו כן שעה, לקחת בחשבון שאנשים יגיעו באוטובוס וכמו כן צריכים לחזור באוטובוס, אז קדימה לעלות רעיונות, כמו כן מה דעתכם לפתוח קופה משותפת בשביל לעזור בנסיעות למי שגר רחוק ורוצה להגיע, כול מי שיכול שיתן משהו, מינימום 5 ש"ח עד מקסימום 20 ש"ח או משהו כזה, הקופה תהיה בשבילנו ולמעננו, במידה ולא יהיו חברה שיצטרכו את הכסף לנסיעות נזמין לנו פיצה או משהו כזה.... דרך אגב הicq שלי: 171398049

gabrielle

New member
ואיי זאת בעיה...

כי יש בית ספר... יום חמישי בלילה אולי? ז"א נבוא אליך אחרי צהורים ניראה 3-4 פרקים ( או יותר?) או שאפר יום שבת בבוקר- אבל תיהיה לאנשים בעיה של אוטובוסים ( כנל לגבי יום שישי בערב... ) אין לי בעיה לפתוח קופה:)

brahma

New member
פרקים

אפשר לראות רק קטעים מכול מיני פרקים שאנחנו אוהבים...

Cally1

New member
איזה חמוד אתה:)

אבל זה באמת בעיה אולי נקווה לאיזה חג?כי אני גם מתחילה ללמוד,ובאוניברסיטה עוד יותר קשה לצאת לחופשה. למרות שאני יכולה בימי שישי כל היום:) אבל אני לא גרה בת"א כך שזה גם בעיה.

חג זה בעייתי...

החג הבא הוא חנוכה בדצמבר, זה ממש רחוק מעכשיו. למרות שאני מתגייסת עוד שבועיים וכנראה שגם אני אוכל רק באיזה חג... יש בכלל אוטובוסים בחנוכה? בנוסף - הלימודים באוניברסיטאות מתחילים ב-13.10 כך שאין זמן לארגן את העניין הזה לפני...

gabrielle

New member
נונונונונונונו

בואו ניקבע יום כבר! איציק מתי נוח לך?

למעלה