יום שישי יצאתי לאימון

../images/Emo26.gif יום שישי יצאתי לאימון

בפארק הירקון- אז העמסתי השוגר על הקנגו ונסעתי לי בצהרים -התכנון היה לחנות בחניה מול הלונה פארק ולתפוס את השביל לכיוון מזרח. ברמזור הפניה לחניה המנוע השמיע פתאום רעשים מוזרים כולל דפיקות קטנות , החנתי- הרמתי מכסה - הסתכלתי בפנוכו של המנוע - ראיתי קצת מים ושמעתי לחשושים כאלה כאילו משהו רותח שם. מיד הבנתי שמפה יוציא אותי רק גרר, טלפון לשגריר - "אנחנו כבר באים תחכה שעה שעתיים " אמא שלכם תחכה - "יאללה - המפתחות כאן ותבואו מתי שיבוא לכם " - עליתי על האופניים והביתה 40 ק"מ לפרדסיה - רכיבה לכיוון מערב דרך מנדרין - (שתי הצעות מזונות שרצו טרמפ !!) - הרצליה- כפר שמריהו - רשפון - חוות רונית - בית יהושע - כפר נטר - אילנות והנה אני בפרדסיה -- והאוטו ? ביום ראשון יביאו אותו למוסך - אבל מי צריך אוטו כשיש שוגר ??

alonaski

New member
חחח...!!! יפה מאוד!!! ../images/Emo13.gif

לא הבנתי את עניין הזונות שרצו טרמפ?... מה לא הצעת להן טרמפ על ה"רמה"?...
היית יכול גם לרכוב על הירקון - מערבה. יוצאים בהוד השרון
(ובדרך יש את האתנחתא המצויינת של ארקפה
) כשיגיע הקיץ וילך כבר הבוץ... אשמח לעשות לך היכרות עם מסלול אימוני הנפח שלי!

עמדו שם 2 זונות... ../images/Emo68.gif

אחת מבוגרת עם גוף טוב ואחת צעירה מה זה שמנה....הר בקיצור - המבוגרת אומרת לי : בחיית קח את החברה שלי טרמפ אמרתי לה :וואלה הרמה מקולקלת אמרה לי : תקח אותה על הברכיים אמרתי לה : אין לי כרגע ברכיים פנויות אמרה לי : תעצור רגע ונסדר לך אז ישר הבנתי את הענין וברחתי משם... וחוץ מזה ה"רמה שלי " לא עומדת בעומסים כאלה ועוד באמצע רכיבה !!!!! אשמח להצטרף אליך פעם לרכיבת ירקון כזו.. מה עם העוגיות - הצליחו כרגיל?

alonaski

New member
חחח.... ../images/Emo13.gif))

זה בקלאווה! לא עוגיות!...
ותוכל לברר את זה אם תגיע לבקר את דן... ואם הוא יסכים לתת לך...

למעלה