יום של ביקורים...

Ofericko

New member
../images/Emo26.gifיום של ביקורים...../images/Emo36.gif

חברים יקרים, היום עבר עלינו יום טוב. (אני ממש מרגיש רגשי אשמה לכתוב משפט כזה עם כל מצב הפיגועים הנוראי שעובר על מדינת ישראל אבל מה אני יכול לעשות...) אז היום עבר עלינו יום טוב. חוץ מבחילות בבוקר והכאבים הרגילים של מיכל באזור הנקז לא היו שום ארועים חריגים לשימצה. החום ירד והתייצב קצת מתחת ל-37. הטאכיקרדיה הנוראית שאיפיינה את מיכל בכל החודשיים האחרונים בדופק בין 120-150 ושהתייצב לאחרונה בין 100-120 ירד את מחסום ה-100 והגיע ל-93 היום. וזה מצויין! בצהריים ביקרו אותנו רונית ולירי ואחה"צ הגיעו רונה ואורנית. היה ממש כייף!!!! ישבנו לאור נרות וניל, ברווז שעווה ופרח צהוב... לכל מי שנוסע מחר לגל לירושלים: שתהיה לכם נסיעה בטוחה ושקטה, מפגש מקסים, פורה ומהנה, וחזרה בשלום. אם תתחברו לאינטרנט - נשדר אליכם בלווין כמו ערפאת מרמאללה... זהו בנתיים, תשמרו על הגחלת! Ofericko @ Michal

RomiVais

New member
איזה יופי!! ../images/Emo13.gif

אני שמחה שיש שיפור ומצב רוח טוב למרות הכל... אל תרגיש אשם!!! מקווה שתצאו מבית החולים בהקדם האפשרי ושאולי ניפגש בקרוב... חיבוק גדול לשניכם וכולם פה רומי

OBY

New member
הי, שמח לשמוע שהיה לכם יום טוב.

מחר המפגש, וחבל שאתם לא יכולים לבוא. בכל מקרה, נחשוב עליכים. ביי וד"ש OBY

שרה16

New member
אין דבר יותר משמח מבשורות טובות../images/Emo39.gif

מצטרפת לחיבוק של רומי ומוסיפה גם נשיקה
לשניכם! שתהיו לי בריאים וחזקים וחמודים! לילה טוב ושקט שרה

מרגישים את העידוד דרך המחשב

מקווים לעוד בשורות טובות וימים יפים ונעימים

רונה 29

New member
../images/Emo6.gif ברווז שעווה ופרח צהוב ../images/Emo6.gif

יפה עופר !!!
( ואני בטוחה שחוץ מארבעתינו אף 1 לא יבין על מה אתה מדבר...
) מיכל יקירתי, את נראית ברוך השם הרבה יותר טוב ואני מחזיקה לך אצבעות שאת בעיצומו של הסיוט ושאוטוטו תהיי בבית !!! שיהיה לך ים של הצלחה ורק בריאות !!! א-מ-ן !!! מצטרפת לאיחולי מפגש נעים ודרך בטוחה לח´ברה .... תיהנו ותבלו.... סעו בזהירות ושמרו על עצמכם !!!.

amnon_p

New member
מיכל ועופר בוקר טוב ../images/Emo39.gif

שמחתי לקרוא שהיה לכם יום טוב ושיש הטבה במצבה של מיכל. מקווה שההטבה תמשך ותוכלו לצאת בהקדם מבית החולים. יום נחמד אמנון

למעלה