ימים שליליים

Ofericko

New member
../images/Emo26.gifימים שליליים ../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

שלום לכולם. עכשיו חזרתי מביה"ח. הראתי למיכל את כל הודעותכם. היא מאד התרגשה. בדיקת ה-CT אכן גילתה כיס מוגלה בין הוושט לריאות. הרופאים השהו את הטיפול ומחר יתיעצו באיזו דרך לנקוט: או להכניס מזרק דרך הגב אל כיס המוגלה ולנקז, או להכניס נקז טארוקאלי. אני לא בטוח מה עדיף. בתוך כך, פרצו לי היום לרכב בחניון ביה"ח. פשוט ניפצו את החלון וגנבו את הרדיו-דיסק. כמו"כ גנבו בובה שקניתי למיכל. במשך השהייה שלנו בבי"ח כשמיכל הייתה בטיפול נמרץ, נגנבו הארנק של מיכל והארנק של אימה מהחדר בו שהו ההורים. אני מניח שכשהמזל מחליט לעזוב אותך הוא עושה את זה בסטייל. הדברים האלו נוראיים כשיש לך מישהו שוכב בבי"ח ובמקום להיות איתו אתה צריך עכשיו לבזבז יום שלם בהצהרות בתחנת משטרה, ריצות לביטוח, למוסך, לבנק וכו´. אוףףף!!!! שיהיו בריאים. יאללה. אני מצטער שאין לי חדשה טובה בשביל הטעם בפה. אני מניח שזה אחד מהימים האלה.... Ofericko

שרה16

New member
עופריקו חמוד!../images/Emo39.gif

אני מאחלת לכל המשפחה של מיכל,למיכל ולך,עופריקו חביב!שאלו יהיו הצרות היחידות והאחרונות בהחלט שלכם. אני מוכנה שיפרצו לי את האוטו יקחו את כל הארנקים ובתנאי שמיכל תבריא ושוב תחזרו לכם לחייכם השקטים והמאושרים. תאחל בשמי למיכל לילה טוב והחלמה מהירה! בבקשה!אל תאבד לא את האופטימיות ולא את האמונה בהחלמתה המלאה של מיכל. מחכים לראותכם במפגש הבא! אוהבת שרה

1osnatv

New member
לעופריקו אכןם יש ימים כאלה אבל

אני מקווה שהכל יעבור יהיה בסדר אומרים לפעמים שהכל קורה לטובה במקום משהוא רע יותר לאט לאט הכל יסתדר היו בריאים ואני מאחלת לכם חג שמח ושלא תדעו יותר בתי חולים

RomiVais

New member
עופר יקר ../images/Emo24.gif

צר לי מאוד שימים קשים עוברים עליכם. באמת כואב לי!!! אומרים שצרות באות בצרורות אבל אסור להאמין בזה תהיה חזק והכל יהיה בסדר. מאחלת למיכל ים של בריאות מקווה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר ולך - תהיה חזק אנחנו פה בשבילכם קבל
גדול לחיזוק ותמסור אחד למיכל גם כן מכל הלב רומי

לעופריקו!

ממש מצטער לשמוע על הממצאים בבדיקת הCT שגילו את כיס המוגלה.מקווה שהרופאים ימצאו דרך לטפל בבעיה הזאת. גם על הפריצה לרכב וגניבת הרדיו -דיסק ,איך אומרים ?צרות באות ביחד" מאחל לכם מכל הלב שהמזל הטוב יחזור אליכם "ובגדול" ותהנו יחד מחיים טובים ושקטים.תאחל למיכל החלמה מהירה ושיהיה רק טוב. אמן!!!!

../images/Emo23.gifי איתכם

)
כל אלו לא לך אלא למיכל. לא הגבתי כל כך עד היום כי .............. אבל באמת - החלמה מהירה, שתעזבו כבר סוף סוף את ההתחברות הזו לבית החולים ותתחילו לחיות (
. ואני מקווה שתגיעו עד לליל הסדר הביתה, שלמים, שמחים וטובי-לבב כמו שאתם נראים בתמונה. עופריקו - היו סבלניים... אני מאמינה שאתם כבר בדרך לסוף שלהן (של הצרות - אלא מה?) שולחים לכם
למזל,
שיעשה לשניכם טוב יותר ו-
שתיזכרו בעתיד איך נראים אנשים חבושים....(סתםםםםםםםםםם) אורית

ronnymp

New member
כפי שאומרים "צרות באות בצרורות"../images/Emo92.gif

איך הכל נפל עליכם ביחד
- כמן מעין ביש מזל שכזה
שמע .... את הנקז הנוסף שהכניסו לי (באיזור הגב) - הכניסו למח´ "אנגיוגרפיה" יש שם את דר´ רבין - אנגלוסקסי עדין ונחמד מאוד - עם אחות נפלאה אז קודם כל - הלואי שלא תגיעו לזה .... אבל אם בכ"ז כן .... - אז תהיו רגועים - אתם בידיים טובות אגב - נקז אחר הכניסו לי לפני כן תחת CT - רופא אחר אני לא אגיד שזה היה כמו אצל דר´ רבין - אבל גם "סביר" . אני לא אשקר - שניהם כאבו למרות האילחושים המקומיים למיניהם כי האילחושים הם למקום ההחדרה - והכאבים הם לכל אורך מסלול הנקז פנימה אבל אל תגלה למיכל - רק תעודד אותה
בכל מקרה שיהיה
מרוני

מה עוד ניתן ואפשר להגיד????

דווקא מנקודות שפל בחיים יש רק מקום לשיפור. אז מאחל לכם את כול הטוב שבעולם ובעיקר בריאות ענקון

למיכל ולעופר

מקווה שיהיו לכם ימים חיוביים בקרוב! הרבה הרבה בריאות! שלומית

למעלה