יעוץ לגבי הרשמה לתואר שני

• פותח הנושא bp20
  • פורסם בתאריך

bp20

New member
../images/Emo26.gif יעוץ לגבי הרשמה לתואר שני../images/Emo36.gif

שלום! בשעה טובה ומוצלחת סיימתי את לימודי החשבונאות - לימודי תעודה הנה"ח סוג 3+2 , וחשב שכר בכיר וכעת פני מועדות לתואר ראשון ושני, אני מתחיל תואר ראשון במכללת עמק יזרעאל: במדע המדינה וסוציולוגיה אנתרופולוגיה לאחר שבאוניברסיטה רצו 600 פסיכומטרי ויש לי 550, וגם בדקתי את אופציה האוניברסיטה הפתוחה אבל זה לא כדי לי כי אם קורס לא נפתח בבית בירם בחיפה צריכים לנסוע לתל אביב אז אני אלמד בעמק יזרעאל. ביררתי על המכללה גם מהתיכון שלמדתי וגם מאוניברסיטת חיפה שההיתי בפגישת יעוץ המליצו לי על המכללה ושאני יעשה באוניברסיטה בע"ה תואר שני , אני מעונין לעשות בבוא העת תואר שני במדע ההמדינה - יחסים בין לאומיים או בהיסטוריה . אני מעונין לעשות אם ישנם תוכנית לאנשים עובדים במדע המדינה אין זה לימודים של שנתיים אבל יש בתוכנית בהיסטוריה לימודי ערב 3 פעמים בשבוע +יום ו' אני מאוד רוצה מדע המדינה -יחב"ל אבל אני מעונין בתוכנית לאנשים עובדים ביררתי גם באו"פ- האוניברסיטה הפתוחה אבל כל הקורסים של התוכנית הם בתל טאביב ויש מעט בחיפה וזה בעיה בשבילי. מה אתם ממליצים צריך חוות דעת. תודה בני פאר

omrie89

New member
פרה פרה...

תתחיל בBA ואח"כ תחשוב על MA , לך תדע אולי מצב האו"פ בבית בירם ישתנה , אם אתה שואל אותי יש סיכוי ...... עומרי

bwp

Member
רב תכניות תואר שני

לא מיועדות לאנשים עובדים. אפילו בפסיכולוגיה קלינית שמעדיפים אנשים מעל גיל 25 שיגיעו ורצוי אפילו 27,לא מיועד לעובדים אלא הכל בבוקר. לעיתים יש מבחר קורסים בערב שתוכל לקחת. אני יודע שלמשל בסוצ' ואנת' משתדלים לצמצמם את הקורסים לבחירה כזו שאפשר יום וחצי בשבוע כדי להקל על אנשים עובדים. כמו שנאמר, קודם כל באמת תסיים את התואר בעמק יזרעאל,תראה אם יש לך כח ואם לעבוד בהנה"ח וללמוד לא שחק אותך. אם לא, אז תראה מה יהיה עד אז.

bp20

New member
לא יודע.....

בגדדול השאיפה שלי תואר שלי כי שסיימתי תיכון רציתי ישר תואר ראשון +שני לעשות אז ההיתי בפגישת יעוץ באוניברסיטה לאחר ששיגעתי את מערך היעוץ באינטרנט אז היועץ אמר לי שבתור לקוי למידה יהיה לי קשה ללמוד תואר ראשון מול 100-200 תלמידים והמליץ לי על האו"פ או מכללת עמק יזרעאל האו"פ אינה מתאימה לי מכיוון שאם קורס לא נפתח בחיפה אז צריך לנסוע לתל אביב וזה לא משתלם לי והחלום שלי הוא ללמוד באוניברסיטה אז ייעצו לי לעשות באוניברסיטה תואר שני .

TheBigBrother

New member
בואנה אח שלו

תשמע, אין כזה דבר תואר ראשון+שני.אין לי מושג מאיפה הבאת את המושג הזה. אם אתה מצטיין במיוחד קיימת אפשרות לעשות תואר שני+דוקטורט(תואר שלישי), זה משהו אחר לגמרי. אז ככה: עושים תואר ראשון.אם סיימת אותו בממוצע הנדרש+אתה בעל אמצעיים כלכליים+אתה רוצה - אתה ממשיך לתואר שני. אם אין לך ממוצע נדרש אז או שאתה משפר אותו/עושה השלמות או שאתה לא ממשיך לתואר שני. יש שאלות?

bp20

New member
אני רוצה לעשות תואר ראשון ושני.

כמובן במסודות שונים לא באותו מוסד

באוניברסיטת חיפה יש

תואר ראשון בסוציולוגיה ואנתרופולוגיה-לימודי ערב ושם תנאי הקבלה יותר נמוכים מבלימודי בוקר אך תוכנית הלימודים זהה לחלוטין. לדעתי תוכל להתקבל עם ציון הפסיכומטרי שלך ללימודי ערב. נראה לי שגם במדעי המדינה יש לימודי ערב. בהצלחה!!!

bp20

New member
תואר ראשון

אני יעשה בעמק יזרעאל ההיתי ביעוץ באו' חיפה לאחר ששיגעתי את מערך היעוץ באתי לאוניברסיטה כולם הכירו אותי הגעתי עד לאימיל של נשיא האוניברסיטה אפילו הוא מכיר אותי :) ד"א הוא הופיע בכנס מחזור של הבית ספר תיכון שלי שלשום, הוא עושה לי אתה בני מהפורום? אמר לי אין לך תואר ראשון כבר רוצה דוקטורט? אז המליצו לי על האו"פ או מכללת עמק יזרעאל כתואר ראשון בגלל שאני לקוי למידה ויהיה לי קשה ללמוד תואר ראשון באוניברסיטה ושאני יעשה תואר שני שאסיים את הראשון מקצוע יש לי אני מנהל חשבונות אני רוצה תואר במדע המדינה . אז אלמד במכללת עמק יזרעאל מדע המדינה וסוציולוגיה אנתרופולוגיה ותואר שני מדע המדינה ויחסים בינלאומיים. אני יוצא 80 זה לא בעייה גם אם לא אמרו שיקבלו אותי על תנאי ממוצע 75 בגלל מה שעברתי קורות חיים ואם לא יעשה השלמות. בני.

bwp

Member
בני יקירי

אני מציע שקודם כל תסיים את התואר שלך במכללת עמק יזרעאל. יש הרי מהיום לפחות 3 שנים עד שזה יקרה. כמו שאומרים:דיה לצרה בשעתה

למעלה