יש אלוהים או' חיפה אני בא!

bp20

New member
../images/Emo26.gifיש אלוהים או' חיפה אני בא!../images/Emo36.gif

ככה, יש התפתחויות סיפרתי לכם את סיפורי נכון? מה שעברתי בילדותי והגעתי לתעודת בגרות מלאה וסיימתי בהצטינות! אז ביררתי עם גורמים באוניברסיטה הרי חלומי הוא ללמוד באוניברסיטת חיפה. כנראה בעוד שנתיים שלוש כרגע אני צובר ניסיון כמנהל חשבונות ( חשבונאי מדופלם) , אז הם מאוד התרגשו מסיפורי האישי, ואמרו לי ברגע שתרצה לבוא ללמוד איתנו אנחנו מאוד נשמח לקבל אותך יש שני אפשרויות לחוגים ללא פסיכומטרי אני מעונין בתואר ראשון BA מזרח אסיה ומדע המדינה - יחסים בינלאומים ( התמחות) האפשרות הראשונה: פטור מפסיכומטרי - קבלה על ידי מכינה ישירות לתואר ראשון אפשרות השניה : פטור מפסיכומטרי קבלה על תנאי תעודת בגרות וקבלה על תנאי כנראה אני בוחר באפשרות הראשונה. זהו רציתי להגיד רשמית שחלומי התגשם ונפטרתי מהקללה שנקראת פסיכומטרי, הראתי מה זה למרכז הארצי נתתי להם בעבוה בועעע מתחילה תקופה חדשה בחיים כרגע אני ממשיך את לימודי מהתיכון חשבונאות כמנהל חשבונות ( חשבונאי בכיר מדופלם) ואלמד באוניברסיטת חיפה ואם אסיים בהצלחה את התואר הראשון אלמד לתואר שני דיפלומטיה בין לאומית באוניברסיטת תל אביב או העברית ואח"כ יעבוד ואלמד יעוץ מס או ראיית חשבון. זהו! חלומי הגדול התגשם יש אלוהים אני כל היום בכיתי מרוב התרגשות אלוהים אוהב אותי ! . רציתי לשתף.!

למעלה