יש לי שאלה קצת מוזרה

../images/Emo26.gif יש לי שאלה קצת מוזרה

אני ממש גרועה בקטעים האלו...... את ראש השנה עשינו אצל ההורים של ישי (בעלי) וגם לסוכות אנחנו הולכים לשם........ בראש השנה קניתי לה מתנה סמלית חוץ מהמתנה הגדולה שקנו כל הילדים ...... גם לסוכות אני צריכה להביא מתנה ??????

שמופית

New member
הממ.... בדיוק חשבתי על זה היום !

הגעתי למסקנה שממש לא !!! מתנות זה רק ראש השנה ופסח (חוץ מימי הולדת וימי נישואין ובריתות והתגייסות לצה"ל ושחרור.... יש לי הרגשה שבקרוב נפשוט את הרגל).

תודה...... כי אנחנו ממש במינוס

עצבני...... ולגלות לך סוד..... נתתי לה אחת מהמתנות שקיבלתי לאירוסין...... והיא ממש אהבה אותה........

ayush

New member
../images/Emo45.gif את גדולה ! איזה אומץ ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif:-

danonit

New member
מתנות...

הערת אגב: אני אישית חושבת שאת כל עניין המתנות חשוב להכניס לפרופוציה בשלב מוקדם, אחרת נמצא את עצמנו מבלות בלחשוב מה לקנות למי כל הזמן. בכלל, זה נורא תלוי במה מקובל אצל כל משפחה ספציפית אז אולי כדאי לך לגשש, אפילו לשאול את ישי או אם יש לו אחים נשואים, לברר איכשהו מה עושים האחרים במצב הזה. לי אישית נראה שכל החגים זה מין יחידה אחת ואת לא צריכה לקנות מתנה מיוחדת אם יוצא לך להתארח אצלם יותר מפעם אחת. אבל כמובן את יכולה להביא פרחים או יין או משהו כזה - זה מה שאני הייתי עושה.

או פשוט להעביר לה את כל המתנות

המוזרות שקיבלתי לחינה... לאירוסין וגם לחתונה.. יש לי שתי ארונות מלאים.......... בשטויות........ לפחות יהיה לי יותר מקום בארון.

מתנות רק בפסח וראש השנה

אחרת אשפר לפשוט את הרגל, חתונות ואירועים אחרים ולא נישאר כסף בשביל בזבוזים... לדעתי יש להעניק להורים מתנות בארש השנה ופסח וביום ההולדת ואם באמת ההורים מאוד חשובים לכם (אוהבים אתכם ואתם רוצים להחזיר) אפשר גם ביום הנישואים...

דפי26

New member
המתנות האלו גמרו אותי.....

אצל בעלי נהוג בראש השנה ופסח להביא גם לאחים והם נשואים וכבר יש אחיינים בקיצור בור בלי תחתית.בקיצור בסוכות לא (אלא אם אני זוכרת נכון את מסורתית ואם זה נהוג.....)בכל אופן אנחנו מביאים להורים בראש השנה,פסח,יום נישואין,יום הולדת,יום האם,כשחוזרים מחו"ל....בקיצור HELPֱHE בכלל אני מרגישה ב3 חודשים האחרונים כאיזו קניינית כל הזמן צריכה לקנות מתנות:חגים ,ימי הולדת,מסיבות רווקות,חנוכות בית,שלא לדבר על צ´קים לחתונות ובריתות.....

danaziv

New member
ממש לא!

אם לכל ארוחת ערב אצל ההורים שלך או שלו תקני מתנה ,אוי ואבוי.... החגים המקובלים למתנות-רה"ש ופסח.

אביבית1

New member
לא ולא!!!

לחמתי אני נותנת מתנה בסוכות, שהיא בעצם המתנה של ראש השנה שעדין לא הספקנו לתת לה אותה.

limor 2

New member
נראהלי רשמי מדי אפילו לבוא עם

יין או פרחים. זה משפחה לא מישהו זר. אם לא נעים לך או משהו שהיא מארחת ואת לא, אפשר תמיד להציע עזרה.

נופר 30

New member
אך שפר עלי מזלי

אצל ההורים של בנזוגי לא נוהגים לתת מתנות או להביא ככה שגם אם אני מביאה משהו ממש קטן יש שימחה מסביב ומאחר וההורים שלו נולדו בחו"ל וזוכרים את הימי הולדת רק לפי החגים אז זה פותר לי את הבעיה ראש השנה מתנה לאבא שלו ושבועות לאמא שלו אמא שלי ואני נוהגות כל חג להחליף מתנות ולהביא בימי הולדת

למעלה