יש לי שאלה שאינה קשורה לפורום

SimplyMe1

New member
../images/Emo26.gifיש לי שאלה שאינה קשורה לפורום

אבל לא ראיתי איזשהו פורום רלוונטי שאני יכולה לשאול,ואולי אתם תוכלו לעזור ולייעץ מה עושים. אז הבעיה היא שבחודש וחצי האחרונים הבית שלנו מלא בזבובונים קטנים ובצאצאים שלהם מה שאומר שיש ביצים איפשהו.. הם במטבח על קערות הפירות,על המדפים במטבח,בנברשות בסלון,על הטלויזיה ובאופן כללי בקומה הראשונה בבית,ותכף כבר עלו והתנחלו גם בקומה השנייה על מסך המחשב. אי אפשר להשאיר כוס תה,מיץ,מרק עוגיות..בקיצור אין מצב שהם לא אוכלים איתי ביחד את הארוחה במטבח. אנחנו שואבים אותם כמעט כול יום,אבל כנראה במרפסת יש את הקינים שלהם..רק לא ממש יודעים איפה.. הם יכולים להגיע מפיר של ביוב במרפסת?(מהרשת הזו שיש על הרצפה במרפסות כדי שהמים ייכנסו לשם) אמא שלי שואבת ומנקה,והבית נקי תמיד..אין סיבה שהם יישבו על דלתות המדפים במטבח כי הם מלוכלכים או משהו כבר.. תודה מראש, אשמח לכול סוג של עזרה

naja

New member
הם מתרבים באזורים לחים.

את הביצים הם מטילים באיזורים לחים\רטובים(בהתאם לסוג הזבוב). זה בהחלט יכול להיות מבור הביוב או משלולית שנוצרת מנזילה כלשהי או מהדשם וזה אפילו יכול להיות מפירות שנרקבים בבית או בחצר.

SimplyMe1

New member
פירות רקובים-לא..אין כאלה בבית

ובמרפסת אין לנו עדניות של פירות. אם זה ממקום לח ומנזילה במרפסת,מה אפשר לעשות נגד זה?

SimplyMe1

New member
הכוונה..נגדם:)

מה אפשר לעשות נגד הזבובונים? האם יש מרסס כלשהו שיכול למנוע התפתחות של הביצים והקנים שלהם?

naja

New member
אם זה מגיע מהביוב או מפתחי ניקוז-

כל חומר הדברה שישפך ישירות למים יעשה את העבודה.(אולי גם אקונומיקה). אם הנגיעות גבוהה, רצוי לחזור על זה פעם בשבוע.

למעלה