כבוד לויגו!

aniviel

New member
../images/Emo26.gif כבוד לויגו! ../images/Emo36.gif

ויגו הוא אחד מ14 כוכבים בכל העולם שנבחרו והוזמנו השנה להצטרף לאקדמיה העולמית למדע ואומנות הקולנוע. (עוד כוכב שהוזמן להצטרף השנה הוא השחקן שון פן). אם ויגו יקבל את ההזמנה, הוא יצטרף רשמית לאקדמיה ולבערך 5880 החברים האחרים בה ויוכל להצביע השנה ובשנים הבאות בחלוקת פרסי האקדמיה לקולנוע - האוסקר. בקצרה, אם ויגו יקבל את ההזמנה הוא יהפוך להיות אחד השופטים מעתה בחלוקות פרסי האוסקר הבאות.
לירון

../images/Emo99.gif ../images/Emo141.gif

איזה בנאדם מוכשר יאללה מגיע לו
כ
עליו הוא מושלם
ויגו איי
יו
חיחיחי...
הללו את האיגואנה המוכשרת

adva g

New member
יפה לו ../images/Emo13.gif

מעניין אם הוא יקבל את ההזמנה. הוא נראה טיפוס צנוע כזה, אבל אם הייתי במקומו (לא שזה יקרה בגלגול הנוכחי...) לא הייתי מפספסת את ההזדמנות.

adva g

New member
נו ברור, איך אפשר שלא לאהוב

איגואנה כל כך יפה???
*סוגדת*

אני בדרך לבכות ../images/Emo141.gif

מאושר...... יחי האיגואנה
גאה בך
(יערה- קחי דוגמא
)

adva g

New member
את רואה? גם אדם אחד יכול לשנות../images/Emo3.gif

את העולם- אני כבר רואה את זה, עוד כמה שנים אנשים בכל העולם יתהלכו ברחובות עם חולצות ועליהן הדפס של האיגואנה, שלטים ועליהם ביטויי הערצה כלפי האיגואנה. בכל שלט חוצות שני תתנוסס לה האיגואנה, ואנשים יעשו תאונות דרכים בגלל שבמקום לנהוג הם יסתכלו בתדהמה כל פעם מחדש על השלטים עם האיגואנה. כולם יכירו וידברו על האיגואנה. כת האיגואנה תהיה הנפוצה והגדולה ביותר בעולם, אנשים מכל רחבי תבל יעלו לרגל אל המקדש שיוקם לה ויתפללו לכבודה. תוקםד דת חדשה- דת האיגואנה ובזכות הדת הזאת יהיה שלום עולמי, מכיוון שכולם ינטשו את דתם הישנה ויתאגאנו (נו...כמו המילה יתנצרו כאילו!), וברגע שכולם יהיו שייכים לאותה דת ויסגדול כל היום לאיגואנה לא יהיה להם על מה לריב יותר. ואת כל זה את התחלת! זה בזכותך! את רואה? גם אדם אחד יכול לשנות את העולם...........

adva g

New member
טוב נו...

מותר לחיות באשליות לזמן מוגבל...כל עוד זה זמני זה בסדר...

ChipiM

New member
../images/Emo140.gif מגיע לו להצטרף! ../images/Emo13.gif

וגם לשון פן, שחקן מאוד מוכשר לטעמי...

moe777

New member
נחמד,

אך אחבב אותו יותר אם יסרב, זאת אם ילך עם הנישה האנטי ממסדית עד לבסיסה. האקדמיה לא באמת פועלת על ידי ועבור האמנים, וכל חפיפה בינה ליצירתיות והבעת כישרון מקרית בהחלט. לעומת זאת, יתכן והאגו יאמר לו אחרת. נראה מה בסופו של דבר יכריע בדילמה זו. חייבת להודות שמתוך צפייה והאזנה לעבודותיו של ויגו, הרושם שהותיר בו היה שם אדם רגיש ומקורי שלא מהסס לנסות ולהתנסות על מנת להביע את רעיונות בצורה ויזואלית או על ידי הקול. וכל שנותר הוא לקווה שאנשים כאלה לא יישחקו בזרם הכללי. במקום להוציא פרטים נוספים מתוך אותו הזרם ולהפנותם לדרכם הפרטית. אוקיי, כל הייאוש המובע לעיל ממשיך קו לינארי של רגשות נגטיביים, קפצו לאתר הכולל יצירות הוביטיות מגוונות, באיכות מרשימה. עברו על מכלול האגפים המוצעים באתר, תמונת השיבוט הותירה עליי רושם ממושך, ולא אגזים אם אומר שאני עדיין מבועתת קמעה.

moe777

New member
מצטערת על השגיעות והמחסור במיליות

הקישור. אני כה מעורפלת שאין שום מצב שאצליח להוציא יותר מקשקושים חסרי משמעות. בכל אופן, לילה\בוקר טוב.

למעלה