כדאי לקרוא בבלוגיה 19.04.09

../images/Emo26.gifכדאי לקרוא בבלוגיה 19.04.09../images/Emo36.gif

למי מאתנו לא היה איזשהו מחסום כתיבה כזה או אחר. רוצים השראה? נתקעתם? מחפשים מוזה? הצטרפו לארועי היום---ההסטוריה חוזרת ואתם מוזמנים לקחת חלק מנושא כזה או אחר ולהביא לו נגיעה חדשה משלכם. זה לא בהכרח צריך להיות על הנושא עצמו או על הארוע עצמו. אך שאבו ממנו את המוזה לפרסום רשומה משלכם. הגיע הזמן שתצטרפו! ארועי היום חוזרים להם--שבוע טוב.
מתוך הבלוג ספינותי מתוך הבלוג על מה כותבים היום

wild orchid

New member
אז תקנח את האף, כי חוש הריח נעלם לך

לא מעניין אותי מה זה נשמע לך. מה שכן נשמע שאתה תלוש מהמציאות או שחי בבועה יפה וורודה ושוביניסטית.

אני לא כלאתי אוקראיניות והרבצתי להן

לכן יש לי זכות להגיב. אני חי בבועה שוויונית, ולא שובניסטית/פמיניסטית כמוך.

wild orchid

New member
אף אחד לא שלל ממך זכות להגיב

אבל... או שתגיב עיניינית או שאל תגיב בכלל, במיוחד כשאין לך שמץ של מושג על מה אתה מדבר. אני מכירה את הגבובות שלך גם מהפורום הזה וגם מעוד פורומים ובלוגים אחרים. שיוויונית זה ממך והלאה. שיוויוניות אפילו לא קיימת בלקסיקון שלך. כך גם הבנת הנקרא בסיסית, אחרת אין שום דרך להסביר את התגובה הראשית שלך (רמז דק, ראיית עולם שוביניסטית ומתקרבנת).

wild orchid

New member
במה בדיוק ראייה שלי צרה?

התופעה של גברים ישראלים שנושאים למדינות בריה"מ ז"ל (או לפיליפינים או כל מקום אחר) כדי להביא להם אישה צעירה ידועה מזמן. נשים שנמכרות כאן לזנות גם כן ידועה. כזונות הן לא חיות בווילה פרטית ולא מרוויחות מיליונים. טוב, אולי לך בבועה וורודה והשוויניסטית שלך זה חדש ולכן נראה דימיוני ומריח שנאת גברים... כאמור, אני מכירה אותך ממקומות אחרים. את הבורות, טיפשות, שוביניסטיות, צרות אופקים קינאה (כן, כן זכורה לי הרשומה ההזויה שנאלצת למחוק בנוגע לאיזה בלוגר) שלך הוכחת ולא פעם. אין עם מי לדבר ולכן כאן תם הדיון. אל תטרח להגיב, אני מבטיחה לך שלא אקרא אפילו.

../images/Emo6.gif כמה שטויות

אני רואה שאת מחפשת דברים מתחת לאדמה. הרשומה שמחקתי עסקה בצייד נשים ידוע שפועל פה בתפוז ומנהל מה שנראה ככת. אם את פמיניסטית כל כך, היית צריכה לתמוך בנושא הרשומה. אבל את צבועה. הרשומה נמחקה בזמנו עקב איומים שקיבלתי והטרדות מהנשים שחברות בכת שלו. אני מכיר אותך ממקומות אחרים ולא מופתע מהתוקפנות, מהגזענות, משנאת האדם, ובפרט גברים, מהבורות, מהטפשות, מהפרימיטיביות, הבלוג שלך מדבר בפני עצמו. בחרת לשים בו תמונות מסצנות הומוסקסואליות, אולי זה נובע משנאתך הידועה לגברים. אל תטרחי להגיב! התשובה שלך לא מעניינת אותי.

למעלה