כדאי לקרוא בבלוגיה 20.04.09

../images/Emo26.gifכדאי לקרוא בבלוגיה 20.04.09../images/Emo36.gif

למי מאתנו לא היה איזשהו מחסום כתיבה כזה או אחר. רוצים השראה? נתקעתם? מחפשים מוזה? הצטרפו לארועי היום---ההסטוריה חוזרת ואתם מוזמנים לקחת חלק מנושא כזה או אחר ולהביא לו נגיעה חדשה משלכם. זה לא בהכרח צריך להיות על הנושא עצמו או על הארוע עצמו. אך שאבו ממנו את המוזה לפרסום רשומה משלכם. הגיע הזמן שתצטרפו! בבלוג על מה כותבים היום..
מתוך הבלוג ספינותי מתוך הבלוג על מה כותבים היום

seymore butts

New member
רשומה מעולה !! ../images/Emo45.gif

ממליץ בחום לקרוא ! עורכי "תפוז" - אני מקווה שלמרות הכותרת הפרובוקטיבית שלה יהיה לכם את האומץ להציב אותה בעמוד הראשי.

wranger

New member
וואו, סחטיין על הניסוח.../images/Emo3.gif

ולא מיותר בכלל. אני מצטער בשבילך אם נפגעת (אגב, טרחת לקרוא אותו, כמובן, נכון?), אבל גם לדעתי* מקומו הראוי הוא בשער תפוז. *ואני לא קובע מי יהיה בשער תפוז ומי לא, אגב, אז אין צורך לשלוח לי מסרים המבקשים להוריד אותו. אהמ. אהמ.

אם היא לא הייתה חברה שלך,הייתה מגיב אחרת

אני לא צריך את ההתנצלות המזוייפת שלך. אני אוכיח לך ולכל חבורת suki da yo שלא משתלם לבזות את זכר השואה הי"ד.

שמים1

New member
הביקורת היא לגיטימית לחלוטין

וכמנהל פורום מן הראוי שתתייחס קצת יותר בכבוד לביקורת שכזו ביום רגיש שכזה .

wranger

New member
אין לי בעיה עם הביקורת, לא היום ולא ביום אחר.

ביקורת זה יופי. הרשומה של סוקי, אגב, היא סוג של ביקורת. מצד שני, בהחלט יש לי כמה בעיות עם דברים אחרים שנוגעים לביקורת הזו. ניסוח, למשל.

seymore butts

New member
כל הכבוד !!!../images/Emo45.gif

בכל סוקי דה יו מסתתרת הלנה עמרם שמבקשת לצאת....

Bezalel P

New member
קצת נסחפת הייתי אומר

לא היית כותב את זה לו היית קורא את הרשומה בעיון.

כן קראתי את כל הרשומה ושמעתי את אחמיניג'אד

אתמול בוועידת דרבן,דבריו של אחמיניג'אד מחזקים את דעתי על התגובה שלי נגד זאת שנמאס לה מהשואה

Bezalel P

New member
לא נמאס לה מהשואה, נמאס לה מיום השואה

ודבריך רק מעידים שלא הבנת את הרשומה.

Bezalel P כנראה אתה לא הבנת

איך אתה לא מתקומם כשמשווים את הפעולה בעזה למה שקרה באושוויץ אתה עכשיו מתחכם כמו ילד קטן "לא נמאס לה מהשואה נמאס לה מיום השואה" ?! היא לא הייתה בשואה אז ברור שלא נמאס לה מהשואה,יום השואה עבורה זה רק שואת הארמנים כנראה. עזוב,איתך לדבר זה כמו לילד קטן,אתה נעול על שלך וחבל

למעלה