קראתי בעיון רב את הרשומה ולמען הסר ספק,אין לי בעיות בהבנת הנקרא. רשומה שלא מקומה בשער תפוז. מבזה וחסרת דיוק. כדאי שתקראו קצת יותר על השואה ותבינו כמה סרת טעם היא.
כבת לניצול שואה חייבת לאמר שקראתי את רשומה של סוקי בזעזוע עמוק ואני מוצאת בה זילות השואה באופן הנורא בותר אני מציעה שתקרא שוב באופן מעמיק את החלק המתייחס לתחושת הקורבן שלנו כעם יהיודי את ההתעלמות שלנו מקורבנות אחרים את הסלידה שלה מהמבקרים הישראלים את חוסר ההבנה שלה שיוצאי שואה והדור השני לא יקנו מוצרים גרמנים מעניין אותי אם חס ושלום היו עושים מאמא שלה סבון האם היא היתה קונה מוצרים גרמנים. מעניין אותי אם יש פולנים טובים מדוע כמעט כולם שיתפו פעולה עם הנאצים . הרשומה של סוקי גרמה לי לחוש בעוצמה את המשפט שונאייך ומחריבייך מתוכך יצאו " לא צריך מכחישי שואה יש לנו את הרשומה של סוקי שעושה את העבודה נאמנה ואת הבמה שהרשומה הזו קיבלה מתפוז לא מצאתם לנכון לשים תכנים של דור שני שפורסמו ביד רחבה וכואבת בבלוגיה הרשומה של סוקי לעניות דעתי ביזתה את היום הכואב הזה עם כל הכבוד וההבנה שהיא רשאית לכתוב כאוות נפשה זה נושא מקודש וצריך להיות מאוד זהירים . כעת מקוה שהבנת מה מבזה ברשומה הזו ואני מזדהה לחלוטין עם תגובתו של גבר נרדף ושל לאבלי 1 . וכעת תרשו לי לחזור לאבל שלי ולהתיחדותי עם קורבנות השואה הפרטיים שלי ושל כל עם ישראל .
על שאנו צריכים להוציא אנרגיה שכזו ביום טעון שכזה במקום להתאחד ולדאוג שהעולם יזכור ולא ישכח לעולם אותו עולם יפה נפש שנתן שישרפו 6 מיליון יהודים ושתק הם לא צריכים סניגורים או מכחישי שואה יש כאלה כמו סוקי שעושים את העבודה טוב מאוד במקום .
בהודעתי הראשונה? הפוסט מבזה ביותר את נושא השואה כל התייחסותה לתחושת העם היהודי כקורבנות את תחושת המסכנות את חוסר ההבנה מדוע לא קונים מוצרים גרמנים מסבתא שלי עשו סבון לכן אני לא קונה מוצרים גרמניים יש עם זה בעיה למישהו ? זה מה שמעניין אותה בערב יום השואה? זה מה שתפוז חשב שצריך להיות בעמוד הראשי ? היא עובדתת במחנה ריכוז אבל לא מתייחסת בכבוד לעם היהודי וזה בעיניי בלתי נסלח וגם מחיאות הכפיים שהיא קיבלה כאן גם בלתי נסלחות בעיניי .
אחרי שתקפת בכותרות כל כך אגרסיביות. קראתי וראיתי סרטים רבים על השואה וגם לי היו קרובים שנרצחו שם. יחד עם זאת יש הרבה בעיות בחינוך ובגישה הכללית בארץ, שבאות לידי ביטוי בתופעות שסוקי ניסתה לגנות. לא הצלחתי לראות בשום דרך איפה קיימת ברשומה הכחשת השואה או הקטנת עוצמת הזוועה שבה. האם למשל לדעתך הסירוב של ישראל להכיר בשואה הארמנית כדי לא להרגיז חס וחלילה את בעלת בריתנו תורכיה (וראינו למה שווה ברית זו ברגע שהעזנו להגן על עצמנו מטילי העזתים בחורף האחרון) הוא מוצדק ? לדעתי הוא מגמד את השואה ושם ללעג ולקלס את הטענות שלנו כלפי מכחישי שואה למיניהם. האם את מרוצה מכך שישראלים "מאבדים עניין" ברגע שמתברר להם שבמחנה הריכוז שבו הם מבקרים נרצחו יחסית "מעט" יהודים ?
היכן אתה רואה כותרות? אינני תוקפת אלא מביעה את דעתי. אינני ניזונה מסרטים אלא מעובדות חיים ,ניצולים שעבדתי עימם ב"עמך",ספרות רצינית בנושא ועוד. לכן,אין לי כל רצון להתדיין עמכם . תודה.