כדאי לקרוא בבלוגיה 20.04.09

wranger

New member
למעשה, סוקי היא הדוברת של עצמה בלבד.

אם כבר אנחנו מדייקים, אתה מוזמן לבוא בטעות לעורכי התוכן של עמוד הבית, שהעזו(!) בחוצפתם(!!) לקדם רשומה שנוגדת(!!!) את דעתך(!!!!!111). את זה אתה מוזמן לעשות, למשל, בפורום משוב: http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=168 מעבר לזה - בלוג, למיטב ידיעתי, אמור להיות מקום שבו אתה כותב מה שבא לך, תהיה דעתך על השואה אשר תהיה.

wranger

New member
תגובת הנהלת הפורומים לתלונה על קידום הרשומה:

מתוך פורום משוב, בתגובה לתלונה שלך - "...איננו מוצאים כי יש בפוסט זלזול בחומרת השואה או בזכרון קורבנותיה. אנו סבורים כי הנקודות שהועלו ע"י הכותבת מעניינות וכי חשוב לתת במה לדיעות שונות גם אם אינן מקובלות על כלל ציבור הגולשים." (התשובה המלאה: כאן) קיבלת תשובה ישירות מלמעלה. אין מקום מוסמך יותר מזה לתשובות האלה. זהו, נגמר.

פורום משוב טועה בשיקול הדעת,כנסו

גם בפורום הבלוגיה,וגם בפורום משוב,לא מבינים עדיין את גודל ההשפלה בפרסום הפוסט של suki da yo . לא הכל מותר להגיד ולכתוב בשם "חופש הביטוי". יהיה מכובד לכולנו אם רשומה כזאת תעלם,ויפה שעה אחת קודם.

נדמה לך שנגמר,לא מספיק ולא נעליים

אם אתם לא תורידו את הרשומה המגעילה הזאת,אני ידאג שאחרים יורידו אותה

suki da yo

New member
האדם שיחיד שיכול להוריד אותה זה אני.

והסיכו שאני אעשה את זה כל כך אפסי, בעיקר בהתחשב בדורשים, שבאותה מידה אתה יכול לחכות למאדימים שיבואו לשכנע אותי.

וואי, רק כעת הבנתי על מה המהומה

סוקיל'ה, לא הצלחתי להגיב אצלך בבלוג, כי נזרקתי שוב ושוב (אבל מרוב ניסיונות הקפצתי לך אחלה של כניסות...). תראי, אני חייבת לומר לך שקודם כל חטפתי חאררה מהכותרת, אני הרי מאלו שיום השואה מדבר אליהם ומכאיב להם במעבר לכרגיל וזה לא כל כך חשוב מדוע, אבל כשהמשכתי לקרוא את ובין השורות (והדגש הוא על בין השורות) הבנתי שיש הרבה מאוד צדק בדבריך, מעבר לזה אם יש מישהי שאני גאה בה על מעשיה, הרי שזוהי את ואמרתי לך את זה כמה וכמה פעמים. אני חושבת שאת עושה עבודת קודש שלא רבים היו מוכנים לעשות (בכנות אומר שאני ממש לא הייתי מוכנה, עם כל הציונות הפלצנית שלי...). מי שלא מכיר אותך ואת כתיבתך הנוקבת והבועטת, הסתכל רק על האריזה ולא על הבפנוכו ועל המעבר, אבל אני מכירה אותך וגם אם חשבתי בקוראי את הכותרת שאת הולכת לחטוף ממני וואחאד כאפה, הרי שאני נאלצת לומר כעת שיש הרבה צדק בדבריך. הצלחת להרגיז הרבה מאוד אנשים (וחלקם גם בצדק), אבל אי אפשר לקחת ממך את הגאונות הכתיבתית הזאת שלך. אבל , וזה אבל גדול- אני מסכימה עם רוב דבריך, לא עם כולם, שיהיה ברור, ואני במקומך הייתי בוחרת כותרת אחרת, כי הכותרת יצרה את כל הבאזז ומרוב אנטגוניזם חלק (רק חלק) מהאנשים ננעלו רק על הכעס והזעזוע ולא טרחו לקרוא (באמת לקרוא) את דברי החכמה וכל כך חבל שכך. העלית נקודות חשובות לדיון, ואם הצלחת לחרפן כל כך הרבה אנשים הרי שאת שלך עשית, ואת יודעת מה? בהפוך על הפוך הצלחת לעורר מהאדישות לא מעט אנשים שלולא קראו את רשומתך מסופקתני אם היו זוכרים שאתמול היה יום השואה...(אבל גם כמה כאלו שאני יודעת בוודאות שלא רק שזוכרים, אלא חיים את הזוועה הזאת יום יום). קיצור- רשומה חזקה, אבל באמש'ך סדרי את הכותרת..

suki da yo

New member
בכנות אני אגיד

שלא הייתי משנה את הכותרת (על אף האנטגוניזם שהיא יוצרת) כי היא מבטאת בדיוק את מה שאני מרגישה- שנמאס לי מהדרך שאנחנו בוחרים לזכור, וכי , אם להודות, היא מנפה את המגיבים דיי ביעילות. אלה שמגיבים רק על סמך הכותרת הם אלה שממילא התגובה שלהם לא מעניינת אותי.

מקובל .

חוץ מזה הבאת את עצמך בדיוק כמו שאת, ומי שלא מכיר אותך צריך רק לקרוא את החתימה הזאת שלך ... הכי הרבה את שבעולם. בכל מקרה זכותך להביע דעה גם אם היא מתקבלת רע אצל האחרים.

שמים1

New member
מעט רגישות לא תזיק לאף אחד

נושא השואה הוא קודש הקודשים עבור עם ישראל מותר לסוקי לכתוב כרצונה אבל אני מקוה שקראה בעיון את התגובות השונות ולקחה לתשומת לבה לא אוכל לשנות את מה שהיא ובמה שהיא מאמינה אני יכולה רק להביע את אכזבתי ותדהמתי שרשומה שכזו כיכבה בערב יום השואה בדף הבית של תפוז. אני רק יכולה להתאכזב אריאלה מתגובות כמו תגובתך למרות שאת זכאית בהחלט לחשוב כך . בוקר טוב וסו, שבוע נעים .

הכותרת עוד ניחא,אבל בפנים פדיחה...

לכל מתוסכל/ת זכות להביע את דעתו/תה. אבל יש נושאים שהם בבחינת "ייהרג ובל יעבור".

הגר331

New member
אלא שמגיבים רק בגלל הכותרת

את יודעת כשהם ניצולי השואה עלו לארץ הם לא בדיוק למדו באולפן, העיברית שלהם היא לא כשלך,גם שלי לא כשלך בגלל סיבה אחרת, הם חלקם קוראים רק כותרות. חשבי על כך. התגובה שלהם לא מעניינת אותי- את כתבת. ואולי הם נפגעו מהכותרת ולא הגיבו, גם מה שהם חשים לא מענין אותך?

wranger

New member
אוי, נו, באמת.

עכשיו צריך לקחת בחשבון אוכלוסיה שלמה שקוראת רק כותרות, בכל פעם שאני כותב רשומה?

שמים1

New member
לא יזיק לך

להיות קצת יותר רגיש לבקורת של אחרים במיוחד בנושא טעון כל כך כמו נושא השואה .

על איזה צדק בדבריה את בדיוק מדברת אריאלה יקרה

מה הקשר יום השואה הקדוש שלנו לעזה ולארמנים ??? אני קראתי טוב מאוד והבנת הקריאה אצלי לא פחות טובה משלך ומשל סוקי הפרובוקטיבית.

למעלה