כדאי לקרוא בבלוגיה 23.04.09

../images/Emo26.gifכדאי לקרוא בבלוגיה 23.04.09../images/Emo36.gif

למי מאתנו לא היה איזשהו מחסום כתיבה כזה או אחר. רוצים השראה? נתקעתם? מחפשים מוזה? הצטרפו לארועי היום---ההסטוריה חוזרת ואתם מוזמנים לקחת חלק מנושא כזה או אחר ולהביא לו נגיעה חדשה משלכם. זה לא בהכרח צריך להיות על הנושא עצמו או על הארוע עצמו. אך שאבו ממנו את המוזה לפרסום רשומה משלכם. הגיע הזמן שתצטרפו! בבלוג על מה כותבים היום..
מתוך הבלוג על מה כותבים היום מתוך הבלוג ספינותי

Antonio Montana

New member
הקשר בין כשרון למראה.

פוסט שכתבתי ברוב נביבותי על סוזן בויל. סתם, הפוסט אמנם נגזר מהסרטון, אבל הוא נוגע יותר בצביעות שמוצגת לראווה עם הכרכור הבלתי נפסק של הייפ סביב התופעה הזו. הקשר בין כשרון למראה

seymore butts

New member
ממליץ בחום ! ../images/Emo47.gif

רשומה מקסימה ומלאת אהבה בנושא חשוב. טוב שיש עוד כאלו שאוהבים ואכפת להם מהחיה האצילית הזו.

ShiRaN faY D

New member
../images/Emo160.gifהוו ניוזי ניוזי..

אין ספק שהגעגועים רבים אל המקום הקסום הזה. בית לכל דבר גם אם הוא קר או מנוכר..תלוי איך מסתכלים על זה. המון רגעים נעימים אשר מלווים אותי בכל רגע נתון. הביתה לחזור

Simply Girl 16

New member
../images/Emo73.gif מכתב לטסטר היקר

"שלא תבין אותי לא נכון, אין לי בעיה עם זה שנכשלתי בטסט. וגם אם יש לי אחת כזו,תאמין לי שהיא לא מתקרבת לגודל הבעיה שיש לי איתך,פוקר פייס. לצערי הרב,גורלי מונח כרגע בשתי ידייך. אבל לצערי העוד יותר רב,הוא מונח לו אי שם, במרכז הפרצוף הדכאוני והממורמר שלך. מה כואב לך להגיד לי שלום? ללחוש לי "בהצלחה"? לתת לי את התחושה,כאילו לא השטן מתיישב לצידי,אלא עוד טסטר חביב,שתפקידו מסתכם בלבחון אותי? מה כל כך קשה בלהראות מעט אנושיות? אה,נכון. סילי מי. איך יכולתי לשכוח? הרי לא צריך להיות בן אדם,כדי להיות ספץ על הכביש." מכתב ציני ועתיר מרמור,על טסטר אחד שגזל ממני את הזכות לעלות על הכביש,ועל הבא בתור אחריו. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1452442

למעלה