כדאי לקרוא בבלוגיה 24.03.09

ShiRaN faY D

New member
../images/Emo91.gifעל מה כותבים היום? 24.03.09../images/Emo91.gif

למי מאיתנו לא היה איזשהו מחסום כתיבה כזה או אחר. רוצים השראה? נתקעתם? מחפשים מוזה? הצטרפו לארועי היום---ההסטוריה חוזרת ואתם מוזמנים לקחת חלק מנושא כזה או אחר ולהביא לו נגיעה חדשה משלכם. זה לא בהכרח צריך להיות על הנושא עצמו או על הארוע עצמו. אך שאבו ממנו את המוזה לפרסום רשומה משלכם. בהצלחה----יום נפלא. הנה לכם כמה מארועי היום 24.03 24.03.1993- עזר ויצמן נבחר לנשיאה השביעי של מדינת ישראל. 24.03.1999- מלחמת קוסובו: כוחות נאט"ו פותחים במתקפה על יוגוסלביה. 24.03.2002-השחקנית האלי ברי הופכת לאישה השחורה הראשונה שזוכה בפרס האוסקר. 24.03.1966- תחילת השידורים של הטלוויזיה החינוכית. 24.03.1962- ריטה, זמרת ישראלית, נולדה לה. 24.03.1960- נולד לו השחקן האגדי סטיב מקווין, שחקן קולנוע אמריקאי. 24.03.1874- נולד לו הקוסם הארי הודיני. 24.03.1972- ממשלת בריטניה מבטלת את השלטון העצמי בצפון אירלנד. ולקינוח להקת הרוק הבריטית פינק פלויד משחררת את האלבום "The Dark Side of the Moon"

חדשוטק

New member
בלוג הטכנולוגיה נגד "קפטן אינטרנט" של "הארץ"

שימו לב איזה יום הסטורי היה לנו היום: שני אייטמים פרסמתי ב-24 השעות האחרונות בבלוג. הראשון עוסק בתוכנית צנזורת-הרשת של אוסטרליה, שהחלה בלילה בין ראשון לשני להתפרק לחתיכות (לא קטינות); השני מדבר על מחקר של מרכז לחקר אבטחה, שחשף את רווחי העתק שעושים נוכלי-רשת באמצעות תוכנת אנטי-וירוס מזוייפת. כאן ניסו באתר של "הארץ" להעלות גם הם את האייטם הלוהט, אך אבוי - הכתב, שכנראה לא קורא אנגלית, שיבש כל פרט אפשרי בסיפור! בואו להשוות בעצמכם, ולהחליט מי יותר אמין - כולל המסמך המקורי למטרות בקרה...

wranger

New member
האוטו הראשון שלנו

ביום ראשון האחרון, זוגתי ואני קנינו בשעה טובה ומוצלחת את האוטו הראשון שלנו. על שאלה ברורה מאליה שנשאלה רק ברגע האחרון, דרך פקידה מטומטמת במשרד הרישוי ועד לטקס חניכה רוסי ואיך בסופו של דבר הגעתי לעבודה ביום שלמחרת - כאן.

motior

Member
איך קוראים לו? איריס או אירוס?

בכל מקרה הוא מקסים!

ShiRaN faY D

New member
../images/Emo91.gifועוד נוסטלגיה מהמסע היפני../images/Emo91.gif

לאלה מאתנו המעוניינים להזכר בנוסטלגיה מוזמנים בהחלט! עוד מארץ השמש העולה, נוסטלגיה שכזאת. אבני דרך למתחילים בהצלחה וערב נעים.

תודה תודה!

מחמם את הלב עד כדי הסמקה (-: אולי אפשר להמליץ עליו גם בפורום השוק. נראה לי שהוא בהחלט מתאים למטעמים שם, ובמיוחד שלך. ערב נעים. ShiRaN faY D

(-:

כמה מקסים מצדך. את יודעת שכוונתי היתה בנוגע לכתבה אשר פרסמתי בנוגע לפרל הארבור. פשוט קישרתי אותה אלייך בדרך טבעית לחלוטין, מאחר ויש שם לא מעט מאכלים. (-: אז חסר לך עוד קישור. ואגב מקווה שראית את התגובה שלי שם.. מה קורה היום ShiRaN faY D

האמת היא שנכנסתי כעת שוב

וראיתי שענית לי שם. אין לי מושג למה לא קיבלתי הודעה על תגובתך, אבל לא חשוב העיקר שאני שם. העליתי כבר בפורום, ונראה לי שאתן קישור גם בבלוג, כי רשומה כזאת חייבת להיקרא ברבים. נכנסתי גם לפרטי שלך... שיו... איך לא הכרתי קודם? סתימות בלונדינית אמיתית.

ShiRaN faY D

New member
(-:

עניתי גם עניתי, ואף הרחבתי..בוודאי תראי זאת בהמשך. כל שאני יכול לומר לעת עתה הוא, שהכנסתי אותך אל הפינה החמה שלי. (ובצדק-יש לך בלוג מקסים!) אל תחמירי עם עצמך, אני תמיד אומר שלכל דבר יש את הזמן שלו. (-: העונג כולו שלנו. תודה ותודה שוב. הבלוג שלי- ספינותי והפיסה הנוספת- זה קורה היום

למעלה