כדאי לקרוא בבלוגיה 26.04.09

../images/Emo26.gifכדאי לקרוא בבלוגיה 26.04.09../images/Emo36.gif

למי מאתנו לא היה איזשהו מחסום כתיבה כזה או אחר. רוצים השראה? נתקעתם? מחפשים מוזה? הצטרפו לארועי היום---ההסטוריה חוזרת ואתם מוזמנים לקחת חלק מנושא כזה או אחר ולהביא לו נגיעה חדשה משלכם. זה לא בהכרח צריך להיות על הנושא עצמו או על הארוע עצמו. אך שאבו ממנו את המוזה לפרסום רשומה משלכם. הגיע הזמן שתצטרפו! בבלוג על מה כותבים היום. שבוע טוב לכולם.
מתוך הבלוג על מה כותבים היום מתוך הבלוג ספינותי

הפעם אני עושה משהו אחר

אני מביאה את כל הרשומה שלי כלשונה, כי חשוב לי שכולם יקראו : פורסם ב-26 באפריל 2009, 7:22 במדור אישי כשהתחלתי לכתוב את הבלוג לא תיארתי לעצמי שתהיה לו הצלחה כה גדולה. אנשים אהבו אותו וככל שהוא הצליח כך צברתי לעצמי יותר ויותר מתנגדים. אין לי מושג למה ומדוע , אבל זה קרה. לא תמיד הייתי בסדר, אני מודה, ועשיתי דברים שהיום במבט לאחור לא הייתי עושה. חברתי לאנשים שבאמת אין לי מושג איך בכלל התקרבתי אליהם ובהשפעתם עשיתי דברים שהם חריגה מגבולות ה"מותר" וה-"ראוי" שלי. אבל גם למעשים האלו יש מחיר, כי אם אתה חובר לכלבים- אל תתפלא שתקום בבוקר עם קרציות, וזה מה שקרה לי. פשוט כך ומגיע לי ! על טמטום משלמים. אחד הדברים שעשיתי הוא שימוש בתמונות של יוצרים אחרים. זה לא קרה הרבה, אבל זה בהחלט קרה ואני מצרה על כך, אך באותה מידה איני בורחת מאחריות. זה נולד מזה שהתמונות שאני צילמתי יצאו לא טובות כ"כ וחשבתי שאין פסול בכך, כי כולם עושים את זה. כשנודע לי שאסור הפסקתי במיידי לעשות כן וכמובן מחקתי את כל הרשומות שהיו "נגועות" באותם חומרים אסורים, או שקיבלתי אישור מפורש מאותם בעלי תמונות (כך ראוי לעשות). ובגדול מה כן עשיתי? קניתי מצלמה חדשה ומשוכללת יותר מזאת הקודמת, ושמתי לעצמי מטרה להיות טובה בעצמי ולשמחתי זה קרה, ועוד איך קרה... רצה הגורל והפסקתי להיות בקשר עם אותה פרסונה שלימדה אותי כיצד עושים את הדברים האלו , ופתאום מה שהיה בבחינת "מותר לה" הפך ל"אסור" לי. אין לי בעייה עם זה, זה בסדר, שכל אחד יעשה עם עצמו מהשהוא רוצה, אם היא רוצה להמשיך לעשות בדיוק את מה שהיא מתריסה שאסור-בבקשה, אני לא שם יותר. היא התחילה להתלונן עלי בכל מקום אפשרי, והכי יפה היה שהיא ידעה מצוין על אילו רשומות מדובר ומהיכן לקחתי את אותם חומרים שכן היא הראתה לי בדיוק מאיפה וכיצד לעשות זאת וייתרה מכך- חלק ניכר מאותן תמונות נשלחו אלי על ידה במייל, כאקט של חברות טובה ("אל תדאגי, אני כבר שולחת לך תמונות יפות של XYZ" מזל שהמיילים האלו שמורים עימי עד היום להוכחה) היא הודיעה לי חד משמעית שהיא תהרוס אותי ושתעלים לי את הבלוג, ושתספר שכולי שקר אחד גדול , כולל סיפור הסרטן שלי וכל מה שמסביב וחתמה את המייל שלה ב- חחחחחח האופייני לה. היא תמיד צוחקת ממעשים מרושעים שהיא עושה. סבבה, מותר לה, אף אחד לא חייב אותי להתקרב אליה, זו הייתה בחירה שלי ואך ורק שלי ואני עומדת מאחורי הדברים שעשיתי. א-ב-ל... לפני כמה ימים שוב פרסמתי רשומה עם תמונות שלא שלי. למה? טעות אנוש מטומטמת. יש לי במחשב הרבה מאוד תיקיות עם תמונות שלי, אבל היו גם כאלו שלא שלי ולא שמתי לב שהן שם, למרות שזה מכבר מחקתי את כולן, אבל זה קרה וזה קרה בטעות. אז כן, נפלתי בפח שאני עצמי הטמתי לי ויצאתי סתומה. אז מה? אז כלום, מרימים את הראש וממשיכים הלאה בצורה הנכונה והמתאימה ביותר לי. אני מבקשת את סליחתכם על מעשיי אלו, ברור שהם מאחוריי ואין שום סיכוי שאעשה אותם שוב, אני לא צריכה את זה . האמת? מצויין שזה קרה! אני אפילו צוחקת וחשה הקלה, כי טוב לי עכשיו. ישב לי על המצפון שעשיתי כזה שימוש קלוקל בחומרים אסורים וכעת אני חשה טוב. אז תודה לך אישה נפלאה על שנכנסת לחיי, וכמו אותו סרטן שהוציא ממני רק טוב, כך את- הבאת אותי למקום מאוד נקי ומדוייק. תודה לך, אני מאחלת לך חיים טובים, מלאים, אבל בעיקר בריאים ומלאי אהבה, כי זה הדבר שכל כך חסר לך בחיים, בגלל זה את מחטטת בחייהם של אלו שכן טוב להם. אינני רגילה לסגור רשומות לתגובה, אך אחד הכלים של אותה אישה טובה וחסודה הוא שימוש במאות שמות משתמש (ניקים / יוזרים) על מנת לנגח, להשפיל ולהכאיב לאחרים, (אבל לא רק כמובן... היא עושה בהם גם שימושים אחרים שמיטיבים עמה...), וממש לא בא לי לקרוא את השטויות שהיא תכתוב , אז אתם מוזמנים לכתוב לי למסר או למייל, כל תגובה תיענה באופן אישי. *** עד כאן הרשומה. ולמה הבאתי אותה כלשונה ? כי כשמועדים חובה להתנצל ושכולםםם יידעו. והנה, כעת כולכם יודעים. תודה על תשומת הלב. ארי.

דנטל

New member
מדהים, אין גבול לכמות חסרי החיים

העיקר שאת מתחזקת תמיד
.

wranger

New member
../images/Emo45.gif

צריך להיות סוג מסוים מאוד של בנאדם כדי לצאת בהצהרת התנצלות שכזו. כל הכבוד.

חבל שאת לא מפרסמת את זהות החוליגנית הזאת

כי ברגע שהיא תחשף לציבור - היא תיעלם מהשטח בעצמה. ייתכן שזאת אותה חוליגנית שנטפלה אליי בעבר, תחת הכינוי הבדוי "מטילדה מהגרפיקה". חבל שנכנעת למרושעת וסגרת את אפשרות התגובה לרשומה. אסור להיכנע לה. איזה חצופה היא שמאיימת ככה במייל. ולמי שחושב להשאיר בבלוג שלי תגובות נאצה - מומלץ לחשוב פעמיים לפני שפותחים אצלי חשבון. המגיבים הפחדנים האלה תמיד מגיבים בעילום שם, כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת. זאת תגובה מלפני יומיים בעילום שם. התגובה כוונה לקוראת נאמנה של הבלוג שלי.

אין סיכוי שאומר את שמה בחיים

ואומר לך מדוע, אני לא מעוניינת לרדת לרמה שלה. אני לא מתייחסת למה שהיא עשתה, אני מתייחסת למה שאני עשיתי, ומה שאני עשיתי הוא דבר לא טוב, וגם אם כל העולם ואשתו עושים את זה - זה לא אומר שזה בסדר. זה רע , נקודה. אני אדם לא הכי טוב בעולם, אני גם לא מתיימרת להיות כזו, א-ב-ל כשאני טועה אני יודעת לבוא ולהתנצל , ולא בקטע של מהפה החוצה, אלא באמת מבנוכו. מעבר לזה , מה כבר קרה? היא אמרה? אז מה???? היא הצליחה? לא. קפצו עליה במחיאות כפיים כמה נשמות טובות שממילא חיכו לי בסיבוב ופה נגמר הסיפור. מעניין ת'תחת הגדול שלי מה הם אומרים. מי שיבחר להאמין להן שיבושם לו, אני שמחה שאני במקום אחר. באיזשהו מקום זה לא פיר לומר מי היא, כי זה שהיא לא בסדר איתי, זה לא בהכרח אומר שהיא לא בסדר עם כל העולם. קורה שלא מסתדרים , ואתה יודע מה? אני טיפוס שמושך אש ויכולה בכיף לעצבן אנשים, (לפעמים אני אפילו מעצבנת את עצמי) , ככה שיכול מאוד להיות שהיא רואה את שמי וישר חוטפת חצ'קונים, אבל זה לא אומר שזה יקרה לה עם כולם. אם מישהו יכול להוציא ממנה משהו טוב, למה שאבוא ואפריע לזה? כי היא ואני לא מסתדרות? זה רמה של גן חובה , ומזמן עזבתי את גן שולה. (אני כבר בכתה א', ריספקט !). נכוןןן... אני לא הראשונה שחטפה ממנה, אבל עדיין זה לא אומר שהיא חראית בלבנית עם כל העולם. אגב, היו זמנים שמאוד אהבתי, כיבדתי והערכתי אותה, וכשזה נגמר זה נגמר. אני בחרתי ללכת הלאה והיא לא, זכותה. וזה בדיוק מה שכתבתי לה באותו מייל מאיים שהיא שלחה לי, שאני משחררת אותה, ובכל מקרה לא אתנהג כמוה, אני ממשיכה הלאה. בשורה תחתונה- זאת לא היא שלא בסדר, זאת אני שיצאתי סתומה על כך שבחרתי ללכת אחריה. על טעויות יקירי- משלמים ואני שילמתי, זהו, נגמר, מפה אני ממשיכה רק הלאה. אתה יודע מה ההבדל ביני לבין אחרים? שאין לי כל פחד לבוא ולהקיא את כל האמת שלי בפנים. בוא נתחיל מזה שאני מופיעה בשמי המלא, (מה זה מלא... חוץ ממידת חזייה כתוב שם הכל...) ואין כל בעייה לבדוק אם מה שאני אומרת הוא נכון, מעבר לזה שזה לא אמור לעניין אף אחד מה אני כותבת בבלוג.אם יבוא לי לכתוב נגיד שאני אסטרונאוטית בוגרת נאס"א, אז זה בדיוק מה שאעשה , ונראה מי שיפתח עלי את הפה... (נו, טוב... שיפתח...). הבלוג הוא שלי, ואני אחליט מה אני כותבת. באותה מידה, מעניין לי ת'תחת אם אנשים מאמינים או לא מאמינים שיש לי או אין לי סרטן או שהוציאו לי 6 איברי פנים או 66... קטע שלי, אף אחד לא יבוא ויגיד לי מה לכתוב או מה לא לכתוב. נכוןןןן, אני מודה בהתחלה באינסטינקט הראשוני התחשק לי לסרוק את הדו"ח של המכון הפתלוגי שמראה בדיוק מה הוציאו לי, כי הרי עם עובדות אי אפשר להתווכח, אבל זה לקח בדיוק כ- 15 שניות,עד שהתעשתי וסיננתי את אחת הקללות הכל כך אהובות שלי ושלחתי אותם לכושלאמא שלהם.... (אותה ואת חברותיה ). מפה... מי שרוצה שיאמין, מי שלא, עוד יותר טוב,, שלא ייכנס, שלא יגיב, כי ממילא יש לי יותר מדי מגיבים בבלוג וכולם יודעים שממש קשה לי להגיב חזרה לכל כך הרבה תגובות (ואל תשאל- הראל התחיל לצחוק בקול רם ואני פשוט מוצאת את עצמי מתעניינת יותר בצחוק ובברבורים שלו ולא בכל מיני חרטוטים אחרים...) כולה ווירטואליה, ראבאק, אפשר לחשוב... קיצור, עזוב אותך משטויות, מחנות יריבים היו תמיד וימשיכו להיות. מה שצריך זה לשמור על האני העצמי שלך וזה הכל. אני לא מהטיפוסים שיכפישו את האחר ובטח שלא פה. אם זה יהיה לי מספיק חשוב - אעשה את זה בארבע עיניים (במקרה כזה אפרום להם את הצורה, מי שחווה את נחת זרועי מכיר יופי למה אני מסוגלת, אבל שוב- את זה אני שומרת רק לאנשי שאני אוהבת באמת, לא לכל אחד יש את הפריבילגיה לחטוף ממני) , נכון לעכשיו הגברת לא תזכה בזה... ולמה כתבתי כל כך הרבה? פשוט כי אני יודעת שקוראים פה הרבה (גם סמויים) ובגדול זה עונה לכל אותם מאות שולחי מסרים מאתמול, שרובם היו מסרי תמיכה, אבל היו גם מסרי סקרנות גרידא. אז לא, אני לא אומר את שמה. מספיק שהיא יודעת מי היא ושתיתן דין וחשבון לעצמה, אם היא מסוגלת... בכל מקרה, תודה לך על ההתייחסות.

gils33

New member
סיפורי דיאטה

בואו לקרוא ולהגיב אני בטוח שכולם עברתם את זה.

motior

Member
קצת באיחור

החלטתי לספר איך הצלנו את כדור הארץ ב"שעת כדור הארץ" בכפר סבא

למעלה