כדאי לקרוא בבלוגיה 28.04.09

../images/Emo26.gifכדאי לקרוא בבלוגיה 28.04.09../images/Emo36.gif

למי מאתנו לא היה איזשהו מחסום כתיבה כזה או אחר. רוצים השראה? נתקעתם? מחפשים מוזה? הצטרפו לארועי היום---ההסטוריה חוזרת ואתם מוזמנים לקחת חלק מנושא כזה או אחר ולהביא לו נגיעה חדשה משלכם. זה לא בהכרח צריך להיות על הנושא עצמו או על הארוע עצמו. אך שאבו ממנו את המוזה לפרסום רשומה משלכם. הגיע הזמן שתצטרפו! בבלוג על מה כותבים היום. ניתן גם לצרף רשומות המתקשרות ליום העצמאות. המשך שבוע טוב לכולם. מתוך הבלוג על מה כותבים היום מתוך הבלוג ספינותי

../images/Emo189.gif אמה ווטסון- כל המידע על השחקנית ../images/Emo189.gif

לאחר 4,715 צופים ברשומה ומעל ל70 אלף צפיות בבלוג עצמו, החלטתי לקחת את עצמי בידיים. אני גאה להכריז שהרשומה אמה ווטסון - כל המידע על השחקנית עברה מתיחה עצבנית.
עם מידע רלוונטי ל2009.
קריירה קולנועית מלאה + קישורים.
ביוגרפיה.
והרבה דברים טובים. אז אני רוצה להזמין אתכם לבקר, להתרשם, ולראות על מה כל המהומה. http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=40762

orelie

New member
יום העצמאות בפתח - חג שמח - לא לפספס סירטון מ

מרענן ומצחיק

ימי הזכרונות(שיר חדש ומיוחד ליום הזיכרון)

בס"ד צהריים טובים שיר חדש לפניכם שמתאר את כל שרשרת התלאות שעם ישראל והזכרונות הקשים מתקופות שונות בהווה ובעבר והלוואי ולא עוד בעתיד חס ושלום ושיבוא המשיח ותקום שכינתא מעפרא וייבנה מקדשנו אני מצטער על המיעוט בנוכחות עקב התקלות השכיחות במחשבי היום חשוב לכתוב על דברים שקשורים ליום הזיכרון. לפניכם השיר:ימי הזכרונות

noa555555

New member
בשביל שוויון זכויות צריך שוויון חובות ונאמנות

מלאה. רשומה מעולה של שירן פיי די בבלוג "ספינותי", שמסכמת את המצב המפחיד הזה, שבו ערביי מדינת ישראל שואפים לשוויון זכויות בלי שום כוונה לשוויון נאמנות מלא או שוויון חובות, מצב שיכול להתקיים רק במדינה סובלנית כמו שלנו, מסתבר. כל מדינה אחרת מזמן היתה עושה מעשה חמור בענין. אבל לנו - אסור. המלצה חמה מאוד. "מדינה עם פגיון בליבה"

למעלה