כולם להכנס!

DigiCat

New member
../images/Emo26.gif כולם להכנס! ../images/Emo36.gif

אתר הפורום יוצא לדרך לכל פורום שמכבד את עצמו יש גם אתר. אז מה שחשבתי זה ככה... אני (ומי שמעוניין להשתתף, כמובן) נפתח אתר ב Geocities על שם הפורום. מה שבעצם האתר יעשה, הוא יהיה מקור אינפורמציה לחדשים (ולותיקים) בפורום, יהווה גלריה (מלבד הגלריה המדהימה), ובעצם יהווה גם קישור לפורום וכו´ (הצעות לעוד נושאים באתר יתקבלו בברכה). אז בגלל שאני לא ארחיב על הכל פה, מי שמעוניין להתשתתף בפרוייקט הזה (אפשר בהכל, למשל, להוסיף תמונות, פאן ארטים, פיקים וכו´), שיפנה אליי במסרים או שישאיר הודעה בשירשור.

Digi Lista

New member
שלי, תעצרי רגע...

אני כמו שציינתי תמיד בעד רעיונות חדשים ואני ממש שמחה שיש כאן אנשים שיוזמים, אני רק חייבתלהזכיר שהפורום עדיין בתקופת ניסיון ועד שאני לא רואה שהוא באמת נשאר(כבר ציינתי שאני פראנואידית ופרפקציוניסטית רצח?...בערך אלף פעמים...)חבל להתחיל פרויקט גדול יחסית כמו בניית אתר... בשבוע הבא אני אדע סופית אם הוא נשאר ואז אני אהיה הראשונה להשתתף ברעיון של הקמת האתר(היה לי רעיון דומה בשנה שעברה, המבין יבין...)או בכול דבר אחר, בסדר?

DigiCat

New member
טוף... אני רק הרצתי רעיון...

לא התכוונתי מיד! את הדומיין בין כה וכה חייבים לתפוס... וחוצמזה... אפשר (אם הפורום לא ישאר...והוא כן ישאר!), לפתוח פורום באתר עצמו!

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo103.gif../images/Emo51.gif

אני מודה לך על הביטחון שהפורום ישאר(אני מודה גם לכול שאר המאמינים...)למה כולכם מלאי ביטחון לגביי הפורום ורק אני לא?(אמממ...באמת מעניין...) תאמיני לי שברגע שאני מגלה(משהו כמו חמישה-שישה ימים) שהפורום נשאר אני בכיף מתחילה ברעיון הזה וגם קסנדרה פוטר תתחיל ברעיון שלה

למעלה