כולם-לקרוא ולסמן
(
)

../images/Emo88.gifחוקי הפורום../images/Emo88.gif

נכון לעכשיו , אלה הם החוקים התקפים לפורום שלנו , כל אחד מתבקש לקרוא ולסמן
( |כן‏| ) לאחר שקרא את החוקים ,
:
החוק הכי חשוב כרגע ,שרבים לא יודעים עליו , שאסור לסרוק כתבות,תמונות וכד' ולהעלות אותו לפורום שכן זוהי הפרה של זכויות יוצרים של העיתון, המגזין וכד' . אם יש לכם חומר סרוק שאינו אחד מהדברים שהזכרתי כאן , מומלץ לפנות אליי במסר ולבדוק אם ניתן להעלות את החומר.
לפי חוקי תפוז, אסור לדבר על הורדות לא חוקיות. כלומר- בלי דיבורים על קאזה, אימיול ושאר התוכנות מהסוג הזה.. אם מישהו שואל אותכם מאיפה הורדתם משהו, תענו לו אך ורק דרך הודעה פרטית. בקשות כגון: 'למישהו יש את השיר הזה ורוצה לשלוח לי?', "מישהו רוצה להסביר לי איך מורידים מהקאזה?' וכו' לא מקובלות ויימחקו. בכלל כדאי להימנע מלהזכיר את תוכנות ההורדה לדעתי כדי להימנע ממקרים גבוליים וכד' .
לפי חוקי תפוז, אסור לפרסם כתבות על גבי הפורום - זה נחשב להפרת זכויות יוצרים. אין לרשום בהודעה את הכתבה אלא לתת קישור לאתר בו היא נמצאת או לתרגם בכמה שורות מה שכתוב בכתבה. לגבי כתיבה של מילות שירים של מאיה בוסקילה בלבד ניתן לרשום זאת בפורום בהודעה מבלי לתת קישור לאתר עם מילות השיר. כתיבה של כל שיר אחר , מצריכה קישור לאתר בו נמצאות המילים ואין לכתוב את המילים בהודעה עצמה.
לפי חוקי תפוז, קישורים ישירים לקבצי מדיה אסורים ויימחקו מייד. אסור לתת קישור ישיר לקבצי MP3, WMA, MOV, WAV, AVI , MPG וכו' . בנוסף, לא רק שזה לא חוקי, זה גם גונב מקום מהאתר שלקחתם את זה ממנו, ונותן לו פחות מקום להעלות דברים חדשים. אם יש משהו שאתם רוצים שכולם ייראו, תנו לו קישור לאתר/עמוד עצמו.
קללות, ירידות וכד' על מאיה בוסקילה - משפחתה , חברותיה וכו' וכמו כן על כל אחד מבין חברי הפורום אסורים בהחלט ויימחקו בלי הודעה מוקדמת (מותר לומר לדעתי היא לא משהו \ לא אוהב אותה וכד'). הודעה תשלח לכותב ההודעה, ואם זה ימשיך לחזור על עצמו, תצפו לחסימה של 24 שעות מהפורום. אסור לעשות OUTING לאדם בפורום , כלומר, אסור לחשוף את שמו ופרטים אישיים אודותיו אם הוא אינו מעוניין בכך , כמו כן נטיות מיניות וכד' . הודעה מסוג זה על אדם שאינו מעוניין בפרסום פרטיו האישיים תימחק.
אסור לכתוב הודעות עם מספרי טלפון. תפוז אוסרים על זה, וגם אם אתם לוקחים על זה אחריות זה אסור בתכלית האיסור
רוצים לתת מספר טלפון (גם אם הוא לא הפרטי שלכם)
תשלחו אותו בהודעות פרטיות בלבד (מסרים וכד').
ביקורת, תלונות וכד' על דרך הניהול שלי או על תפוז באופן כללי לא תתבצע על גבי הפורום. ניתן לשלוח לי במסר או בכל צורה אישית אחרת. ניתן גם לפנות לפורום משוב של תפוז .
בכל דף פורום, ניתן שיהיו אך ורק 15 הודעות חדשות - כלומר 15 שרשורים. כל הודעה חדשה שנפתחת דוחקת אחרת לעמוד הקודם, כך שחבל לפתוח שרשורים חדשים במקרה שניתן לשרשר להודעה קיימת בעמוד על ידי "הוספת תגובה".
כל בעייה שיש לכם, מותר ורצוי לפנות אליי, במסרים אישיים ולא על גבי הפורום.

hero D

New member
אחלושייי

מאיפה לקוח הקטע של החתימה שלך?? ואגב, השיר של דנה על הבננה זה לא קוקוריקו זה צ'ינקוואמילה (אלורה רולההההההה)...חחחחחחח (אני פשוט מטורפת אחריה, אין שיר שלה שאני לא מכירה...)

אני יודע שזה צינקויאמילה

אבל רציתי להזכיר 2 שירים שלה ביחד.... השיר הזה הוא פארודיה לתרגגום של שיר...

darksideonline

New member
אתה מצחיק

למה אסור להעלות כתבות?ברגע שזה עובר לעיתון זה רכוש ציבורי,אם אתה לא מבין שזה אל תכתוב ,במקרה אני מבין בזה,ובמקרה באתר הרשמי של משינה שעשיתי יש שם את כל הכתבות שלהם

איש יקר , לא אני המצאתי את החוקים..

אלה החוקים הנהוגים בכל תפוז . לעיתון יש זכויות יוצרים על הכתבות שלו וזה לא רכוש ציבור כי אתה קונה את העיתון תמורת כסף. באתר רשמי של להקה וכד' מותר להעלות משום שזה אתר רשמי .. אם נהיה פורום רשמי - החוקים ישתנו בהתאם. כרגע,אסור להעלות חומר סרוק מתוך עיתון עקב הפרה של זכויות יוצרים.

darksideonline

New member
ההיפך

בגלל שזה אתר הרשמי אז כל החוסר זכויות עליו נכנסים לפועל,ברגע שאתה קונה את העיתון הוא שלך כולל כל המידע בתוכו,בעיתון לא כתוב כל הזכויות שמורות,פשוט מאוד,תפוז מכניסים כל דבר אפשרי כדי לצאת מידי חובה שאם אי פעם במקרה או כל דבר שבעולם הם לא יהיו קשורים אליו באופן משפטי

בכל מקרה איש, אלה הם החוקים

כל דיון נוסף בעניין אתה מוזמן לעשות איתי בצורה אישית ע"י מסרים וכד', משום שזה שרשור שפשוט אמורים להסכים בו על החוקים שבאמת לא מוגזמים ואין ברירה גם ככה אלא להסכים להם אם משתתפים בפורום.
ושבוע טוב

havlaz

New member
זה שלא כתוב "כל הזכויות שמורות"

לא הופך את זה לחופשי. כתבות גם מוגנות בזכויות, אם אני עכשיו משווק עיתון, הרי שפרסום תכני העיתון שלי בפורמים פוגע במכירות שלי, גם אם זה כתבות ישנות (הרי יש כאלה שגם מוכרים מארכיון, הארץ למשל). בכל מקרה, כל פרסום כתבה מצריך אישור המו"ל, לרוב שמדובר באתרי מעריצים לא מקשים.. אבל בכל זאת, זאת פרוצדורה.

k a b o o k

New member
../images/Emo45.gif

אין שום בעיה..
מקובל עליי
אבל אתה לא חושב שהסעיף הזה מיותר
: "ביקורת, תלונות וכד' על דרך הניהול שלי או על תפוז באופן כללי לא תתבצע על גבי הפורום. ניתן לשלוח לי במסר או בכל צורה אישית אחרת. ניתן גם לפנות לפורום משוב של תפוז ". תלונות
, נו, באמת, התכוונת שבחות..

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif לא מסכים עם כלום../images/Emo70.gif

אני דורש מרד פורום
מהפכה
חחח... סתאםםםםםם אני אשתדל לשמור על הכללים...

למעלה