כותבים לדניאל

hilape

New member
דניאל אנא תקרא את המייל שלי

זה חשוב לי מאוד יותר מאשר חיי

styven

New member
לדניאל...חשוב מאד...

דניאל בבקשה אם יש לך מסנג'ר אני מבקש שתוסיף אותי....אני מוכרח לדבר איתך ואתה לא עונה לי למיילים[email protected]

אופסי- דניאל שלום

מה שלומך ??? ברצוני לבקש ממך משהו קטן : אתה מוכן בבקשה לעשות טובה ע נ ק י ת
לי ולשאר אוהביך הירושלמים (אשר כמו שראית אוהבים אותך מאוד), ולהביא את ההופעה המיוחדת שלך עם MC קרולינה לירושלים ???? אני יודעת שאני יותר מאשמח לראות אותך A.S.A.P בירושלים, ועוד עושה גרוב??? פשוט אמרו שהשיתוף פעולה בינכם היה מאוד מיוחד. אם אתה רוצה מקום שיתאים להופעה כזו - תיאטרון החאן שלנו. אני בטוחה שיקי הר טל, מנהל המקום, יקבל אותך בזרועות פתוחות. אז בבקשה ! תודה ג ו ר ל אלה

hilape

New member
רציתי לספר לך איך חשתי

שעמדתי לצד בני שנולד ושמעתי את השיר אהבה ברקע

הילה - מזל טוב !!! ../images/Emo85.gif

נכון שאנחנו לא מכירות ממש, אלא בקושי מהפורום. אבל........... מזל טוב !!!! שתהני ממנו, ושתזכי להרבה נחת מהבון בון. אולי היה צריך לנצל"ש את ההודעה הזו. בכל מקרה המון מזל טוב (מקווה שאת מרגישה טוב והלידה עברה בסדר).
זה הקטן גדול יהיה...
אלה

סטאר 1

New member
הילה!! ../images/Emo23.gif

מזל טוב מתוקה שלי!! רק עכשיו ראיתי את הודעתייך אשלח לך אי מייל עוד מאוחר הלילה. שוב פעם מזל טוב! אוהבת תמיד דאסיה

hodayoyo

New member
../images/Emo26.gifכותבים לדניאל

אני רק רוצה להזכיר שאם אתם באמת מעוניינים בתגובה מדניאל עדיף לכם לשלוח לו מייל.

מדריך לשליחת מייל לדניאל:

שלב ראשון- נכנסים לאימייל שלכם. שלב שני- לוחצים על 'שלח מכתב'/'מכתב חדש' וכו'... שלב שלישי- כותבים מה שרוצים. שלב רביעי- מוסיפים את האימייל של דניאל שכתבו אותו בפורום כבר עשרות פעמים. שלב חמישי- לוחצים על 'שלח' 'שליחה' 'לשלוח' 'העבר' וכו'. בבקשה.

למעלה