היה כול כך פרפקטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט..... אעאעאע..אושרי כול כך זוכרר אותיייייייייייייייייייייייייייייי... מאוד זוכר אותייייייייי.. בקיצור היה הכי מושלם בעולםםםם..
הגענוו לדוםם...ו..האמת שלא היו כול-כך הרבה בנותתת... מ..נכנסנו..וחיכינו קצת עד שיסדרו שם מלצלמות והכולל... ואזז הם באווו...אחחחחחחח...הם רקדו את החלק סיום של הקליפפפ מיליון פעםם..עשינו אלפייי טייקיייםםם.....אררר..אני עמדתייי בשורה ראשונההההההההההההההההההההההההההההה..ככה שאין מצבבב שלא יראו אותייייי..אעאעאעעעעעעעעעעעעעעעעעע... מ..אחחחרייי שצילמו מיליון טייקיייייייייים לכול קטעעעעע... סיימנוו חחח.. ו..אח"כ הם יצאוו..ו....דיברנווו..או לפחות אנייי..עם כולםם מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאא....רררררררררררררררררר...ואושרי וערןןן כול כך זוכרים אותייייייייייייייייי.. אחחח היה קטע בקליפ ש..ערן ירד על הבירכייםםהחזיק לי את שניי הידייםם ושררר..אחחחחחחחח..שלמוותתת.. ואושריי כפרררררררררררעעליווווווווווו...מושלםם שליייייי.. ממהיינו אמורות להתפזר ברחבהה וזהה..אז אמרתי לו.. לא אושריי אני רוצה להישאר קרובהה..אז הוא אומר לי מממ תלכיי ו..אני ידאגג שאת תחזרייייייייייי..אחחחחחחחחחחחח...כפרעליו..הוא כול כך זוכר אותי מההשקהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה... דייי היה מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם...יותר מידייי... ו'ביחו'ש החאאמוד יצא ראשון ליפנייי כולםם..ו...הוא אומר לי..אל תדאגי חמודה אושרי ייצא..אז שאלתי אותו מאיפה את יודע שאני מתההההה על אושריי..הוא אמר לי..שמעתי ת'צעקותת שלך..וראיתי שהסתכללת עליוו..אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..'ביחושששששששששששש..אתה חאאמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד.. בקיצור עזבווו..היה מושלםםם ברמותתתתתת....אין לכן מושגג בכללל.. היו יחסית קצצצתת בנוותת..ו..דיברנו איתםם מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא...מלאא...מלאאאאאאאאאאאאא.. אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היה כיייףף.. לילהה טוב..
היה הכי כיף בעולםםםם הם כאלה מתוקים במועדון צילמו רק את החלק האחרון של הקליפ אז צילמו את זה המון המון פעמים והיינו כאילו הקהל שלהם ועמדנו ממש צמוד לבמה עם הידיים עליה והם כל הזמן נתנו לנו ידיים (עמדתי שורה ראשונה!!!!!) ובין לבין דיברנו איתם.. ובקטע שיש בשיר ''לא אתן שתעלמי מחיי'' אביחי הצביע עלי ושררר איזה פעמיים בערך ופעם אחת גם ערן בא אלי והסתכל אלי וכאילו שר לי את זה ואני כזה נמסססההההההה!!!!!!!! וגם היה קטע שכזה צעקתי ערןןן והוא חיפש מי קורא לו ואז הוא ראה אותי אז אמרתי לו תבוא גם לצד שלנו קצת אז הוא עושה לי אבל מאמי המיקום שלי שם אני עוד מעט באאא הוא כזה מתוק.. (גם אח שלו התאום היה הם הכי דומים בעולםםםם) ובהתחלה שהם באו לפני שהם הלכו להתלבש אז באנו ואמרנו להם שלום וערן בא אחרון אז איך שהוא בא הלכתי אליו וחברה שלי צילמה אותנו אז היא עושה לו זאת מעריצה הכי גדולה שלך כל היום מדברת עליך (היא התכוונה כאילו אלי) אז הוא צחק וחיבק אותי ונתן לי נשיקהה יאאווו איזה מתוקקק!!! הצתלמתי עם כולם חוץ מעם אדםם.. איזה חמוד אביחי.. רצה חומוס.. חחחחחחחח הם מזה מגובשים.. יש להם כזה בדיחות פרטיות ופתאום הם מתחילים לצחוק באמצע הבמה אבל ממש.. יש לי עוד מלא דברים לספר אבל אין לי כוחחח.. קיצר היה ממש ממש ממש ממש כיףףףףףף!!!!! בא לי עוד פעםם ווואווו איזה מגילה.. חחחחחחח
בקומונה שאני כותבת.. "המקום שלנו" האחת הבנות הלכה.. וצילמה את ערן החתיך בתמונה מזה מטריפההההההההההה!!!! שיוווווווו איזה הורס!!!!!! רק תזכירו לי לאיזה שיר הם עשו ת'קליפ...