כמה עידכונים של מקפליי

butbut

New member
../images/Emo26.gifכמה עידכונים של מקפליי ../images/Emo175.gif../images/Emo36.gif

אז ככה..האלבום החדש של מקפליי: Greatest Hits So Far: The Best Of McFly הולך כנראה לצאת ב5 בנובמבר. הוא לך להיכלל בו 17 דברים כביכול,14 מהם הולכים להיות הסינגלים הכי מפורסמים שלהם .2 שירים חדשים[למה רק 2???!?!!?!?!
]. + השירים שלא יופיעו בפנים:
Baby's Coming Back
You've Got a Friend
Don't Stop Me Now [דווקא ת'שירים הנורמאלים הוציאו ><..אוקיי אבל זה רק שמועות
]
ועוד משהו: And the V Festival is finally here! The boys will be performing this weekend, in the JJB/Puma Arena at 3.25pm, at Weston Park on Saturday August 18th and Hylands Park on Sunday August 19th.
לינק ל- V Festival : http://www.vfestival.com/ מקווה שזה יעבוד=]
והשעות[לא שמישהיא מתכוונת ללכת לשם
]: 19 August, 00:10 til 1.40 19 August, 14:30 til 15:50 19 August, 23:30 til 01:10
ולחלק המבדר יותר.. מכירות את המשחק הזה שקבוצה כותבת סיפור ביחד?כאילו כול אחד רושם שורה[בלי שהשני רואה מה כתוב],ואז זה יוצא סיפור מצחיק..בקיצור,מכירים או לא,מקפליי עשו את זה
. מי שראתה את ה"ציורים+שאלון" ששמתי לפני כמה ימים,תוכל לנסות לזהות את הכתב שלהם...למרות שזה קשה![מנסיוןLOL
]
.
הסיפור הוא בתמונה שתפתח עם ההודעה הזאת ^^
3>תהנו=]

butbut

New member
../images/Emo26.gif בקשר לתמונה=]]../images/Emo129.gif

מה שנראה לי שזה ככה:
ראשון:דני כי הוא כותב בכתב ענקי=]
שני:דאגיחח כי הוא כותב מחובר,ושטויות..
שלישי:הארי כי הוא כותב מסודר ורציני :]
רביעי:טום הוא כותב עגול=]] תנסו גם אתן לזהות,זה קשהה..

אני חושבת..

שהראשון זה הארי השני דאגי כי כמו שאמרת הוא כותב שטויות חחחח השלישי דני והאחרון טום... דני והארי היה לי קשה חחחח...

butbut

New member
חח את ראית את הכתב של הארי בדפים הקודמים

ששמתי? יש לו כתב מסודר כזה =]]

אהה אוקיי

לא ראיתי וכנראה שטעיתי חחחח פשוט חשבתי שלדני מתאים לכתוב כאלו שטויות חחחח

butbut

New member
אולי אמנדה תוכל,אם היא תצליח לקרוא,ואם יהיה

לה מצב רוח וכוח=]]
:] אני פשוט לא מבינה כמה דברים שהם כתבו,אז עדיף שאני לא יפרש,זה בטח ייצא ההפך הגמור ממה שזה אומר LMAO=]]

butbut

New member
אההההה תודה!אם היה אפשר לעשות יותר מחיבוק

וירטואלי היית נמחצת עכשיו על ידי ^^" אולי זה דווקא טוב בשבילך בקטע הזה...:] *חיבוק* פירמידת החיבוקים המפורסמת שלי :

../images/Emo54.gif ../images/Emo24.gif

XD [אוה, ולמה את לא יכולה לבוא למפגש? בבקשה תבואי! |פאפיפייס|]

butbut

New member
המאמי שלי בטח לא תתן לי כסף..אבל נראה אולי אם

אני ממש אשכנע אותה..אולי בסוף זה יעלה לה על העצבים והיא תיתן לי :]lol XDDD

../images/Emo54.gif תרגום

סתם כי משעמם לי.
XD לא, האמת, יש לי מה לעשות, אבל הסיפור הזה כל כך משעשע!
shall we? לפני הרבה הרבה שנים...
היה איש בודד שקראו לו ארתור.
זה בטח דני.
ארתור היה חצי איש - חצי ג'ירפה. [
] הוא גר בחדר מאד קודר, במורד שדירה מאד חשוכה, ברחוב מאד אפל. בשדה שחור משחור, באורוות סוסים
[נו, עוד מילה ל-DARK... ><''] שחורה כלילה. הוא הותקף על ידי כמה יצורים מפחידים, שממש רצו לאכול את בשר הג'ירפה שלו.
וזה דאגי על בטוח, כי הכתב שלו כל כך כל כך מבולגן. לא הבנתי כמעט כלום!
23 הובגובלינים ו-14 טרולים עם ישבנים במקום ראשים [XDDDD מתאים להארי] שיסעו את ארתור לגזרים ובישלו אותו.
וזה הארי, כי רק לו מתאים לכתוב על דברים כאלה, וגם הכתב שלו יפה.
אבל אז ארתור התעורר וגילה שהכל היה חלום. הוא לא היה ג'ירפה, לא היו הובגובלינים עם פני-תחת והוא לא נחתך ובושל. אבל אז, בדיוק כשהוא חשב שהכל היה בטוח, הוא התפוצץ, יוצר בכך תגובת שרשרת שגרמה להשמדת העולם.
וזה טום. כי הוא שולל את מה שהאחרים כתבו, אבל גם לא רוצה לצאת יותר מדי פוץ ולעשות 'האפי אנדינ'', אז הוא מחליט להשמיד את העולם. הסוף.

butbut

New member
תודה תודה תודה! חחחXDD ידעתי שזה משהו../images/Emo24.gif

על ג'ירפה מת חחחחחחחחח=]]
חח סידרת אותם כמוני:דני,דאגי,הארי,טום=]]

../images/Emo54.gif

הם משוגעים לגמרי!
אני מתכוונת, דאגי לפחות. >< כל כך מתאים לו...
אין בעד מה, יקירה.

butbut

New member
חחחחחחXDDD בהחלט מסכימה איתך!אבל..

זה באמת כול כך מתאים לו..הוא כזה..כזה..כזה שטותי. התפלאתי על זה שדני לא כתב משהו בסגנון הזה...וטום קורע,הוא מזכיר לי אמא תרנגולת שצריכה לשמור על הפרוחים שלה..רק ובמקרה של טום זה דני ודאגי,הארי הוא סתם..האבא חחחXDD

למעלה