כנסו - שחר מוסר לכם ד"ש.....

Pete® Pan

New member
../images/Emo26.gif כנסו - שחר מוסר לכם ד"ש.....

שחרון מוסר לכולכם ד"ש קר! (קופאות לו שם הביצים, מסכן
)... הוא בצבא, כמו שאתם יודעים, שומר עלינו בצפון, ליד ראש פינה... הוא מתגעגעגעגעגעעע מאוד לכולנו ומת כבר לצאת מהחור הזה (האמת היא שהוא די במצב רוח טוב, למרבה הפלא
|שמייח|
, אבל בכל זאת מת כבר שיגיע יום שני...) אז... לכל אלה שהתגעגעו, שאלו וחיפשו את שחר - היכונו, בקרוב - שחר חוזר! (קלטתם? בסגנון "בקרוב - היא חוזרת!"
) בינתיים, בואו נעשה לו קצת חם בלב (כי מאוד קר לו) ונגיד לו כמה מעצבן, מחרפן, מטרלל, מזמבר, מחרמן, מחרבן... (ובקיצור, כל תואר שנגבר באות נ' או בכל אות אחרת) כאן בלעדיו... שחרון
מתים עליך

anatotel

New member
שחר שחר שחר

מתי הו מתי כבר תחזור? כל כך משעמם, שומם וריק כאן בלעדיך.... שחר שחר שחר הציפורים מצייצות את שמך, לא בעצם הם לא כי יושבות קפואות מתחת לאיזה גגון....

dviridit

New member
לשחר שלנו/ אליך כה התגעגנו

שחר אתה פשוט בחור מדהים ! לכן כולנו אותך אוהבים מנהל פורום נהדר, אחראי, מסור ותמיד אוהב לעזור. ואנו כה רוצים שתחזור. שחר הו שחר כן כן אתה בחור נההדר

taish

New member
שחר יקירי...

אני מאוד מתגעגעת לסיכומים המוצלחים שלך (לא נורא, בינתיים צהובון עושה את העבודה הזו נאמנה...), לדיסקוסים איתך ולנוכחות שלך באופן כללי. אני יודעת ש"קר שם בחוץ", אבל כולנו כאן כדי לקבל אותך בזרועות פתוחות ובחיבוק חם (אם הייתי יודעת לצרף אייקונים, הייתי מצרפת כאן אייקון של חיבוק...) לכשתחזור מ"שדה הקרב" (טוב, זו הגזמה פראית, אבל לפחות זה מצלצל ספרותי ומ-כ-ו-ב-ד). אנחנו מאוד מסוגלים להזדהות איתך ועם מה שאתה עובר כרגע באב"טש... טוב, במחשבה שניה, בעצם לא כולנו... הע-ת-ו-ד-א-י-ם שבינינו (לדוגמה... אני) לא ממש יודעים מה זה צבא ולכן אין להם מושג אמיתי לגבי שמירות וכאלה (אבל אני מזדהה איתך בכל-זאת!) אפילו פיליס לא במיטבה השבוע - כנראה שהיא חשה בחסרונך... (סתם, סתם, היא מקסימה כרגיל...) מצפים שתשוב אלינו במהרה, בהערכה רבה, אורטל.

ים כחול

New member
שחר אני מתגעגעת גם ../images/Emo7.gif../images/Emo25.gif

מתי תחזור?? העיקר שתחזור בשלום

"אבל אני חייל, ואל תבכי ילדה..."

בדיוק לפני זמן קצר שמעתי את השיר הזה של שלמה ארצי, שחררררררררררר ... אני מתגעגעת והרבה...

Pete® Pan

New member
../images/Emo26.gif הודעת מנהל הפורום ../images/Emo88.gif

טוף, אני לא מנהל הפורום שלכם, אבל אני מנהל פורום "מייקל ג'קסון" וכתבתי שם את ההודעה הזו. מאחר ששחר לא נמצא, אני כותב גם לכם: הפורטל "תפוז אנשים" עובר קצת תקלות. אתמול בבוקר (שבת) ובמהלך היום, לא היה ניתן להיכנס לפורומים וגם לא למסרים האישיים. הבעיה תוקנה. אני מקווה שמעתה לא יהיו יותר תקלות. מצטערים על חוסר הנעימות שנגרמה. רוני.

b o t t e n

New member
אנחנו דורשים פיצויים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif../images/Emo6.gif

Pete® Pan

New member
הפיצויים בדרך...

.....(/¯'/.................. ......//..¯/................ ......./ /..../............. .....¸·`¯¯´/'...'/¯´/...... ..\¯¨/......./..../.../'/... .('...'/~,......´..)´...)'). ./..../\.................\.. ...´·._ ..........\...''.... .......)..............\..... ......\.............\.......

ים כחול

New member
מנסה להעתיק ../images/Emo6.gif

.....(/¯'/.................. ......//..¯/................ ......./ /..../............. .....¸·`¯¯´/'...'/¯´/...... ..\¯¨/......./..../.../'/... .('...'/~,......´..)´...)'). ./..../\.................\.. ...´·._ ..........\...''.... .......)..............\..... ......\.............\....... אם יצליח לי אולי תוכל להשקיע בציורים שונים?
מעתיקנית כרונית עוד מהתיכון ...

למעלה