להזכירכם!

נימרודל

New member
../images/Emo26.gifלהזכירכם!../images/Emo36.gif

יום חמישי. קניון עזריאלי ליד הקולנוע, שעה 16:00 16:30. מפגש פורום!!! בואו בואו, יהיה כיף.

brotos

New member
לא להזכירכם

אלא להזכירך. לא בואו אלא בוא. זה יחיד לא רבים... ז'תומרת, עם כל זה שסהר הוא בנאדם חשוב ואיש אשכולות, הוא עדיין בנאדם אחד. ואם גם הוא לא יבוא, אז תבטיחי לי שתשבי שם על המדרגות (לא הנעות!) ותשירי משו (Ecohes, לדוגמא). אולי אנשים יצטרפו אלייך... עוד שלושה שבועות לסוף. 18 באוגוסט.

נימרודל

New member
חיחיחי... טיפש!

לא רק סהר בא! *אני מקווה* סתם לא, אני חושבת שלא רק סהר בא. זה שא-ת-ה לא תהיה שם זה לא אומר שלא יהיו שם אנשים אחרים. לשב על המדרגות ולשיר את אקוס? יבואו המאבטחים ויקחו אותי. זה יהיה לא נעים במיוחד... לכל הנוגעים בדבר...

נימרודל

New member
*אהמ*

בנים... *מגלגלת עיניים* אתה אפילו לא ראית אותי. איך אתה יכול לקבוע? לא שאני לא מוחמאת מזה (בדרך ביזארית ומעוותת שכזו). תראה, אם תבוא למפגש *אהמ* תוכל לגלות... :)

נימרודל

New member
חיחי תודה :)

ואין לנו סיבה להתרחק מהם, כל עוד אני לא אעמוד על המדרגות ואתחיל לשיר את אקוס. :) אה וכל עוד שאר האנשים שיהיו שם ישארו שפויים יחסית :)

weird dust

New member
אם אני היחיד שעוד יבוא...

כדאי לחשוב ברצינות לבטל את העיניין ולמה לשיר את Ecohes? יש שירים יותר מתאימים כמו BRAIN DAMAGE והנה כמה ציטוטים שיתאימו: כשאף אחד לא יגיע "I'll see you on the dark side of the moon" ומה שהשומרים יחשבו כשאת תשבי על המדרגות ואף אחד לא יגיע "The lunatic is on the..." בשיוני קל שהמשוגע-ת על המדרגות.

weird dust

New member
מי שיגיע בבקשה שיכתוב

כי בשביל לפגוש את עידית אני יכול לקבוע מועד מתאים יותר לסדר משהו יותר נחמד

edlessme

New member
אני כניראה אגיע...

אם כי ישנם כמה דברים שיתכן שיעקבו אותי טיפה...

נו, אז איך היה?

אני ביליתי את היום באולמות האבירים בעכו העתיקה, בכנס.
אורח הכבוד, אגב, היה האחראי על שימור העיר העתיקה במאלטה - זו שראינו בשידור הישיר כשמאלטה הצטרפה לאיחוד האירופי, והושמעו קטעים מהאופרה Ca Ira של ווטרס. אכן, עשה עבודה יפה.

edlessme

New member
מפגש הפורום../images/Emo70.gif

אחימשלי פיספסתתתםםםם משו אש... היה פול צחוקים... ישבנו בעזריאלי... ו... נימרודל שתתה אייס קפה... הסתכלנו על הג'ינגיות... דיברנו על פילוסופים גדולים (כלומר ברוטוס), מכוניות (ניר ווי), יחסי נשים גברים (ציף ציף), ניתוחים פלסטיים (אני...המבין(נה) יבין), וסתם דברים מגניבים (האלבטרוס)... וכאמור... chcking out the babbeeesss (נימרודל...) אז.. היה משו אש.. ונקווה שפעם באה לא יגיעו כל כך הרבה אנשים למה... היה קשה להכניס מילה... (אגב... השמות שם למעלה זה סתם... זה לא אנשים שהיו שם...)

נימרודל

New member
יחיחי היה ענק :)

ניסיתי לשכנע את בדן להכניס קפאין לגופו אך הוא סירב. (ביצ') רוב הג'ינג'יות היו זקנות (מעל 30. טוב לא זקנות אבל מבוגרות מדי) כמעט תלשתי לבדן את היד מהמקום. אבל לא נורא, הוא חזק, הוא יעמוד בזה. ניתוחים פלסטיים.... טוב נו, ללא הרדמה. :) חיחי :) בעצם זה לא היה מפגש פורום. חבל שלא באתם.

NIR Y

New member
אוףף באסה שלא באתי

אולי נארגן עוד אחד אבל נדאג שבאמת יבואו אנשים כמו לפני ההופעה של מחווה של פינק פלויד, מה אתם אומרים ? לי בכלל הכי נוח בערב כי אז בטוח יש לי את אוטו כדי להגיע לאזור המרכז

למעלה