לוח הודעות

Flames

New member
עזרה זמנית/אימוץ קבוע לכלב בסכנה ../images/Emo26.gif

כלב מקסים ויפה, קצת גדול, בעל נשמה טובה, בריא לחלוטין, ידידותי בצורה יוצאת דופן, אידיאלי לילדים ולמשפחה, בבירור היה בבית בעברו, נמצא ברחוב. מסיבות שאינן תלויות בי אני לא יכולה לקחת אותו והיום, לצערי, ביקור ביום האימוץ של אס או אס לא ייצא לפועל. המתוק הזה מתעקש להסתובב באיזור שבו השכנים כבר הזמינו פקחי עירייה שייקחו אותו למכלאה (ומשם הדרך למעבדות ניסויים קצרה). אני מרחיקה אותו כל הזמן משם, אבל כבר באו פקחים לחפש אותו. אם יש מישהו שרוצה לאמץ אותו באופן קבוע, או לתת לו מקלט מס´ ימים כדי להרחיק אותו זמנית מאיזור הסכנה, שיפנה אלי בדחיפות, בכל שעה. אני מעוניינת לקחת אותו ליום האימוץ הבא, אבל מסוכן שהוא יישאר כאן. תודה, קרן 053-583374

קרן, הי,

למה לא תנסי לברר אם יש לו שבב ??? אולי הוא אבד למישהו ?! נסי, אולי, דרך העמותות, לברר האם יש לו שבב, וכך להגיע לבעליו. גם זה קורה, לפעמים. אין לך שום דרך להחזיק אותו איפהשהוא ? באיזה איזור את גרה ??? - תמסרי יותר פרטים, אולי אוכל לסייע לך.

Flames

New member
עוד פרטים:../images/Emo110.gif

לגבי השבב- זה רעיון טוב. אני אנזה אותו, למרות שאני קצת בספק (הוא היה נראה קצת מוזנח כשראיתי אותו, אבל לך תדע- אולי זה מפני שהוא אבוד זמן רב). אין לי שום אפשרות להחזיק אותו אצלי, וזה לא מפני שאני לא רוצה.. אני גרה בגבעת שמואל. תודה, קרן

shanty.G

New member
../images/Emo26.gif לוח הודעות

, אימוצים, פורומים חדשים ואחרים מוזמנים לשרשר לכאן

שלומי

New member
לגור בבית משותף.......

עם כל מיני שכנים\טיפוסים זה ממש לא פיקניק! בואו לכתוב על הכל בפורום חדש: "ועד הבית" ותודה לשאנטי

gaia20

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifנפתח פורום חדש../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בשעה טובה נפתח פורום לופוס. לופוס- מחלה כרונית קשה, אוטואמונית, כלומר- מערכת החיסון תוקפת את הגוף.
כולם מוזמנים
גאיה-פורום 337
ותודה לשנטי ...

Flames

New member
דחוף!!!! גור סטף מדהים ביופיו../images/Emo26.gif

מצאתי ליד הבית שלי גור סטף, קצת אבוד, מנסה לשחק עם אנשים זרים, עם כלבים וחתולים (שלא נענו לחיזורים הידידותיים שלו). בעל מזג נוח, ידידותי להפליא. צריך למצוא בית במהירות, אך יימסר לאימוץ זמני או לאימוץ קבוע רק לאנשים חמים ואוהבים. אפשר להתץקשר בכל שעה, קרן 053-583374

shanty.G

New member
../images/Emo142.gifהודעה לגולשים

מעתה יש לפורום זכויות בע"ח כתובת מקוצרת במקום כל האותיות והתווים המשונים המופיעים בתיבת הכתובות. הכתובת החדשה היא: http://forums.tapuz.co.il/animalrights כמובן שניתן להגיע לפורום גם דרך עמוד הפורומים או דרך המועדפים

tipid

New member
ברכת שבת שלום ומבורך!../images/Emo48.gif

אני רוצה לברך את כל משפחת הפורום בברכת שבת שקטה ומבורכת! מלווה בבריאות אושר נחת הנאה שלום ובשורות טובות . מתמר

G.O.D

New member
../images/Emo32.gifפורום חדש!!!

בשעה טובה נפתח פורום "מסע בין כוכבים" כולכם מוזמנים לבא, לכתוב, להגיב ולהוסיף! מחכה לכם, G.O.D לפורום

למעלה