לוח הודעות

Blessed By Gore

New member
ברווזים בדיכוי.

עקב סלידתם של הנהלת הפורומים מברווזים, הם לא מוכנים להוסיף אייקון של ברווז למרות הביקוש. בואו לפורום "תפוז משוב" ותילחמו למען הברווזים!! די לדיכוי!

אפי3

New member
הודעה חוזרת -דחוף וחשוב!

חתול גדול, בן 6 וחצי,מסורס, אפור שקט ומתוק העונה לשם מישמיש נאלץ לחפש בית. לאוהבי חתולים בלבד! אם משפחה אז כזו שגם הילדים בה מבינים ואוהבים חתולים. רצוי בצפון הארץ אבל לא הכרחי. 064-835101 או ד"א [email protected]

shalvale

New member
פנסיון לכלבים

על איזה פנסיון באיזור המרכז אתם ממליצים? האם הפנסיון בקיבוץ גליל ים מומלץ?

animalit

New member
דחוף!!! ../images/Emo26.gif

דחוף!!!! אני סימונה, גורת הכלבים הכי חמודה בשטח! אני יפה וחמודה, ידידותית ואוהבת לשחק, אידיאלית לילדים ומשפחה!!, בריאה כמו שור ואוהבת לפנק ולהתפנק. לי מצאה אותי אבודה ברחוב, לגמרי לבד, והיא לא יכולה להחזיק אותי יותר, כי היא לא גרה בבית משלה ולא רוצים אצלה כלבים... אם תוכלו לתת לי בית, אפילו באופן זמני כדי שלא אגיע לרחוב או למכלאת כלבים (שם ישימו אותי אם לא יימצא לי בית בקרוב מאוד) אני אשמח. אנא פנו אל: לי 051-401739

*gemini*

New member
קבלי:

זה הקישור לאתר שלו. זה נקרא עולם הכלבים של אורי בכמן. שמעתי על המקום רק דברים טובים, ואת יכולה גם להתרשם דרך האתר. זה לא לגמרי מרכז, אבל לא נורא רחוק.

זוועה של מקום !!!

עולם הכלבים של אורי בקמן מאוד לא מומלץ !!! הכלב הראשון שלי היה שם כמה ימים וחזר רעב, ומדוכא, ומאוד לא מאושר. הוא פשוט קפץ לאוטו בהיסטריה כשבאנו לקחת אותו. הוא אומנם מקום מפורסם אף לא הייתי ממליצה עליו בכלל. עד היום, דווקא לא שמעתי מישהו שהיה מרוצה שם. קיבלתי המלצות חמות מאוד על פנסיון משפחתי במושב בית הלוי....שווה לבדוק.

../images/Emo36.gif שינוי עמדה ../images/Emo88.gif ../images/Emo26.gif

חבר הכנסת אליעזר (מודי) זנדברג יתארח היום בשעה 19:00 בתפוז, בפורום שינוי. מודי היה בעבר היה גם סגן שר החינוך, התרבות והספורט. היום הוא, בין היתר, חבר בוועדת משנה לאינטרנט וטכנולוגיית המידע, יושב ראש ועדת המשנה להייטק, וחבר בועדת הכנסת, הועדה המיוחדת לקידום מעמד הילד, ועדה למאבק בנגע הסמים, ועדה לענייני מחקר ופיתוח מדעי וטכנולוגי, ועדת החקירה הפרלמנטרית בנושא משק המים. כולם מוזמנים! אפשר להשאיר שאלות כבר עכשיו!!

למעלה