לוח הודעות

נועם ר

New member
שימו לב- דחוף

מישהי מהאגודה נגד ניסויים בבע´´ח מצאה ארגז עם 4 גורי חתולים נטושים שאפילו עוד לא למדו לינוק. חייבים למצוא להם בתים כי הם מסכנים מאוד וקשה לטפל בהם- קשה להם בלי אמא. קשה לי להניח שלחברי הפורום אין חתול אבל אם אתם/ן מכירים משהו... בבקשה תשתדלו! תודה, נועם

עושים לחיילים מבצע גלחץ שלא ישכחו ../images/Emo104.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo23.gif

בימים קשים אלו, של מלחמה רצופה, פנינו לאגודה למען החייל על מנת לחבור למבצע משותף עם
שיוכל לעשות גם לנו וגם לחיילים טוב על הנשמה. פתחנו גם פורום מיוחד לכבוד הארוע- אז אתם מוזמנים להגיע ולכתוב בו, לספר לנו איך הצלחתם לגלגל הלאה את המבצע! אז יאללה! לעבודה!! תנו לצה"ל!!

jaaaaade

New member
כלבה זקוקה לעזרתכם

כלבה זקוקה לבית זמני. בהיעדר פתרון הכלבה נמצאת באתר בנייה. לפרטים אילן 351116-051 תודה!

Coma White1

New member
אוף...

יש לי חתולה ועוד שלוש גורות... הייתי מסכימה לטפל בהם בשמחה, יש לי ניסיון בגידול חתלתולים שיונקים... אני מקווה שתצליחו....בינתיים, תייעצי להם לנסות בבקבוקונים של טיפות עיניים...

tigress2002

New member
כלב אמסטף לאחר התעללות זקוק לבית חם

נמצא כלב מסוג אמסטף כבן שנתיים רזה מאוד וצולע. הוא מקבל טיפול רפואי כרגע, אך זקוק לבית חם כבר היום! אנא התקשרו ל: 067-516510. תודה.

Necrophil

New member
טיפ

דמיינו שאיש הקשור לאחת האגודות רואה מודעה זו: א. איפה נמצא ב. מתי נמצא ג. האם נמצא עם קולר? ד. האם נלקח לסריקת שבב אצל ווטרינר? יכול להיות שלכלב הזה יש בעלים שמחפשים אחריו (לפעמים כלבים חוזרים לבתיהם לאחר שנים, לאחר שנגנבו או יצאו "לטייל" ולא חזרו...)

tipid

New member
ברכת שבוע טוב ומבורך!../images/Emo50.gif

ברצוני לברך את כל חברי וחברות הפורום בברכת שבוע טוב ומבורך מלווה בבריאות אושר נחת הנאה שלום ובשורות טובות והצלחה לצבאנו. תמר

למעלה