לוח-לוח-לוח

ברוכים השבים! ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

רק עכשיו שמתי לב על שובו של הפורום הנפלא הזה מגלות....
רצתי לאחל את מיטב האיחולים, ומי יתן ובשנים הקרובות ההורות והזוגיות של כ-ו-ו-ו-לם יוכרו על ידי המדינה הזו.

איפה דובשןשיפון../images/Emo35.gif

חסרונה כאן מעיק כמעט כמו החום בחוץ. מה נהיה?

Marlon

New member
רצינו להזמין...

ביום שני הקרוב תתקיים הפקה מיוחדת של ליין ה EnolaGay בשיתוף תנועת "הצבעים שלנו". במהלך הערב יחתמו המשתתפים בערב על עצומה לביטול הסעיף המפלה בטפסי תרימת הדם של מד"א. על העמדה תהייה כרגיל טל ארגמן (106FM, 1984), בלהיטי אייטיז, דאנס, להיטים עכשווים, קצת אלקטרו והרבה קאברים ורמיקסים לשירים מהאייטיז. הכניסה תהייה 20 שח עד חצות, ו-30 אחרי. נשמח לראותכם!

יש ה-מ-ו-ן עדכונים לדף קשר

כמו למשל המוני ניקים חדשים שקצת מבלבלים אותנו פה (אבל לא נורא, יפה לנו הלוק המבולבל) וקצת חדשותים. אז אני שולחת לכולם, וכרגיל, מי שלא קיבל שיגיד "אני" ונטפל בו.

אבא גאה

New member
../images/Emo63.gifלחובבי הספרות

שבינינו ספר חדש שבוחן את ההקשרים ההומואירוטיים בספרות הישראלית

hurix

New member
שיטות מחקר..

relationship...young Dutch homosexual men בהשוואה ל - percent of first marriages אחד הדברים שלמדתי בשיטות מחקר הוא שכדאי להשוות בין דברים דומים וקבוצות דומות. ההשוואה פה היא בין מערכות יחסים אצל צעירים לבין נישואין - האם התוצאות היו זהות כאשר ההשוואה הייתה בין מערכות יחסים אצל צעירים? (שההבדל היחידי הוא הומו/הטרו)? לא ממש ברור (ולפי המחקר של HRC - דווקא כן ברור שהתוצאות דומות). עוד בעיה עקרונית עם המחקר הזה היא הכוונה. כאשר נישואים חד מיניים מופיעים תמיד עם גרשיים - יענו - לא נישואים כי אם "נישואים" - דבר שבהחלט יכול ללמד על הנחות המוצא של החוקר. ולמה זו בעיה? כי בדרך כלל שלא מתחילים בעובדות אלא במסקנות - נוטים לפרש את העובדות שנתקלים בהם בכיווניות שאיננה בהכרח כלולה בהן. או במילים אחרות (על מה לעזעזל היא מדברת) - ההנחה היא שלא צריך לאשר נישואים חד מיניים מכיוון שהם ממילא לא רציניים - הנה לדוגמה בממוצע הם נמשכים פחות והם כוללים אטרקציות מיניות מהצד. אבל - Fidelity is not defined in terms of sexual behavior but rather by their emotional commitment to each other מצד אחד (דבר שכלל לא נבדק אצל ההטרואים) ומצד שני.. מי בכלל אמר מה קודם למה - אורך מערכת היחסים או המחויבות הציבורית, כספית נורמטיבית המתלווה? מה שכן שוב אנחנו רואים איך הקהילה ההומולסבית נמדדת במונחים של גברים הומואים בלבד..

Marlon

New member
ואכן

האירוע יתקיים במועדון האזימוט התלאביבי, אלנבי 28. לפרטים נוספים - www.darkisrael.co.il/enolagay

אני

קיבלתי ! ורציתי להגיד שאת מקסימה ונהדרת איך שאת עושה את זה ודואגת לכולנו.

טרודי

New member
אני קיבלתי אבל

כרגיל, אין לי word בשביל לקרוא את זה... בבקשה, מישהי יכולה לשלוח לי html או טקסט? תודה.

ברוכים הנמצאים ../images/Emo51.gif

והלוואי והברכה שלך תתקיים בנו אפילו יותר מהר מ-בשנים הקרובות... (אפשר?)

אבא גאה

New member
דובשן שיפון

אני לא יודע כמה חם בחוץ אצלכם (פה דווקא נעים
) אבל חסרונה של דובשן מציק ומעיק מ-א-ו-ד. דווווווווובשן שיפוווווווווןןן. איפה את?

למעלה