לוח מודעות

EyeSeeYou

New member
דודי בלסר - שווה להיות חולה בקופ"ח

דודי בלסר יוביל קמפיין לצעירים של קופת חולים כללית ענת ביין מתוך- TheMarker הדוגמן דודי בלסר מוביל את הקמפיין החדש של שירותי בריאות כללית המכוון לקהל יעד של צעירים. בקמפיין, באמצעות משרד הפרסום מקא´ן קשר בראל, יושקעו כמיליון שקל. הקמפיין ימשיך את הקו האסטרטגי של שירותי בריאות כללית, תוך שימת דגש על הלקוח תחת הסיסמה "כי אנחנו כאן בשבילך". בקמפיין מככבת לצדו של בלסר דמות בחור שמנמן וחייכני המכונה עצמון, שמלמד את בלסר מה צריך לעשות כדי להיראות טוב כמוהו. אני אישית לא ממש מתרגש מדמותו, אבל הנחתי שזה יעניין את חלקכם...

דודי בלסר ../images/Emo70.gif ../images/Emo35.gif

גרר........ אני עוזב את מכבי
צוחקים, אחצ´לי

../images/Emo26.gif לוח מודעות ../images/Emo36.gif

יש ליין מסיבות חדש? חוגגים יומולדת לדודי בלסר? יש לכם בדיחה, חידה, חידודי לשון? הודעות
טופיקיות שרשרו לכאן.
איתי ומאי

EyeSeeYou

New member
הורים "גאים" לרביעיה

אווווווווווו אני כולי דמעות מרוב התרגשות

.m

New member
מה הקשר? תגובה לא ממש לענין. ../images/Emo4.gif

.m

New member
התגובה של אביב

אם תשים לב התגובה שלי משורשרת אליו, לא אליך. אני מוצאת את השיוך של הרגשנות לנשים לא במקום. mai

אוי ../images/Emo4.gif

אני מצטער אם פגעתי לא התכוונתי בכל מקרה. אממ.. זה פשוט סלנג. שחושבים על זה פעם שניה יש בזה באמת משהו קצת לא יפה, אני מצטער, לא התכוונתי לפגוע

.m

New member
שלא יקרה שוב

אחרת אאלץ להוציא את השוט ולהצליף בך! |הצלפה| mai

EyeSeeYou

New member
פומיק סוויטי דאאאאאאאארלינג

דנו בנושא הזה לפני כשבוע וחצי, את מוזמנת לעיין ולהוסיף
מצורף קישור..

אבא גאה

New member
אבא שלי הומו - אירוח בפורום הורות

ביום רביעי הקרוב 31/7/02 בשעה 20:00 יתארח בפורום הורות הומולסבית "נובלס" בן ה-19. אבא של נובלס יצא מהארון כשנובלס היה בן שנה בלבד. תוכלו לשרשר שאלות לכאן. סוף כל סוף ניתן לשמוע גם את הילדים שלנו! תודה ל"נובלס" על הפתיחות וההיענות

למעלה