לוח מודעות

Revolution kid

New member
טוב..

אז בגלל שלל סיבוכים במחשב שלי נאלצתי לעלות "יוזר" חדש. מה שנתן לי הזדמנות מצוינת להחליף את הניק-ניים.. (שהוא אגב רעיון של אורן ICU, כפ"ע) מקווה שתתרגלו..

dong

New member
למה אין חנויות כאלו בארץ../images/Emo35.gif

רק בארה"ב יש הכול אבל ממש הכול

נמאס לכם מהפרסומות הקופצות??? ../images/Emo176.gif

לאור הבקשות והתלונות הרבות שקיבלנו מגולשים על הפרסומות המפריעות למהלך הגלישה באתר, החלטנו לשנות את אופי הפרסום בתפוז. מעתה, לא תהיינה יותר פרסומות ש"יקפצו" במהלך הגלישה, כי אם קמפיין זמני (או למעשה: חסות) על כל הפורומים. כפועל יוצא, עיצוב הפורומים ישתנה מעת לעת (בהתאם לחסות), אולם התוכן והמהות ישארו כשהיו. המשיכו לגלוש ולהנות!! צוות הנהלת הפורומים

אלוהים שיחק אותה

היי אנשים מה קורה הרשו לי להאיר את עיניכם בכך שסקס הוא הסורט הקדום ביותר בעולם והמענג ביותר - אלוהים שיחקת אותה

EyeSeeYou

New member
../images/Emo49.gif

Children of the revolution
סתם כדי להסביר את הניק, זו הייתה הכותרת של הכתבה ("ילדי המהפכה") בה הופיע אביב בשבוע הגאווה. הכתבה עסקה בנוער שיוצא מהארון בגיל מוקדם.

campari

New member
אולי בגלל שזה לינק ל...

דוא"ל של מיקי פלפל (יש קשר משפחתי לגברת פלפלת?)

dong

New member
נכון

אבל בניגוד לסקס, פנטה לימון לא גורמת לחייך יומים

יעוץ מקצועי בתפוז... ../images/Emo24.gif ../images/Emo176.gif

היום בשעה 21:00 נארח בפורום להיות הורים את דרורית אמיתי-דרור. דרןרית היא יועצת מומחית לגיל הרך, בעלת תואר שני והתמחות מיוחדת בתחום (האוניברסיטה העברית בירושלים). משך שנים רבות עסקה בהדרכת אנשי מקצוע בתחום, בפיקוח על מוסדות חינוך לגיל הרך (מפקחת חינוכית ארצית של מעונות היום), מרצה באקדמיה בתחום, בייעוץ אישי להורים, בהנחיית קבוצות הורים , יועצת מקצועית של חברת "דור" שעוסקת באבחון מקצועי והתאמה של מטפלות פרטיות לתינוקות ולילדים קטנים. חברה במערכת "הורים וילדים" וכותבת מאמרים מקצועיים בתחומים השונים של הגיל הרך.. דרורית חיברה את הספר "תמונות מספרות לי" שמציג באופן ציורי וסיפורי אינטראקציות ילד-מבוגר ומתאים לתינוקות, פעוטות וילדים צעירים. הורים ומתעניינים יכולים להפנות שאלות והתלבטויות בכל מה שקשור בילדים צעירים, בקשר הורים-ילדים, בקשר ילד- מערכת חינוך/מטפלת/גננת, בקשר של ההורים עם המערכת, בעיות התנהגות של ילדים, התלבטויות בכל מה שקשור בהתפתחות של ילדים, התלבטויות בקשר לקליטה של הילד בתחילת השנה במעון/בגן/אצל המטפלת - ועוד . נשמח לראותכם!!

brunola

New member
עיסוי מפנק ומענג../images/Emo6.gif

רוצה להשתחרר? רוצה להתענג? בחור אסטתיושרירי בן 27 יתן לך עיסוי חושני,מרגיע ומהנה. תומר 052-772111

Liroy25

New member
יאמר לזכותך שאתה עיקבי!

מתי תבין שאף אחד לא רוצה??? יש לנו את מאי ועוד בחינם!!

Revolution kid

New member
אלוהים ישמור !

לתפוז האלה אין טיפה חוש אופנתי ! ירוק ואדום ביחד
יאק.

EyeSeeYou

New member
שיכורים..

שתו טובורג ואיבדו את זה.... ואגב...גם אבטיח
הוא ירוק ואדום, לא שמעתי אותך מתלונן על אבטיחים!

.m

New member
מתפוז פכנו לאבטיח... ../images/Emo6.gif

אבל שימו לב לשנינות הדיאלוגים: -"בא לך לעלות לקפה?" -"בא לך לרדת לבירה?" וגם: -"היה לי חלום רטוב בלילה" -"תפתחי אלי" -"הייתי עם בירה שחורה"
mai

spainbar

New member
ואני חשבתי שזה דווקא עשוי חמוד

לפחות בכותרת של תפוז האדום והירוק מתאימים. :} (חסר טעם באופנה ?) ס´

למעלה