לוח מודעות

פורומים: תפוז לוקח בגדול ../images/Emo32.gif

צוות בסט שופינג ערך בדיקה מקיפה בין 4 הפורומים של 4 הפורטלים הגדולים בארץ - וואלה, YNET, תפוז ונענע. להלן המסקנות

רותי ע

New member
../images/Emo26.gif בקשת עזרה בסקר חשוב ../images/Emo36.gif

בפורום להיות הורים מתפרסם סקר שביעות רצון מבתי החולים בנושא לידה. חשוב לנו שיענו לסקר כמה שיותר אמהות. התוצאות יוכלו לעזור לאלו המתלבטות היכן לעבור את אחת החוויות החשובות ביותר בחייהן. אז אמהות, אתן מוזמנות להשתתף. תודה, על שיתוף הפעולה

אושרת@@

New member
בצער וביגון רב ברצוני להודיע שמחשב

של גב´ טוויטי הלך לו פייפן שבק חיים/נדה/שום כלום/מת הודעה על מועד ההלוויה תבוא בהמשך,,,, סתתתתתתתאאאאאאםםםםםםםם פשוט הלך לה המחשב מהברק והיא לא תהיה פה כמה ימים

אושרת@@

New member
סוף שבוע נפלא לכולם ../images/Emo13.gif

מקווה שטוויטי תחזור אלינו בשבוע הבא

tipid

New member
ברכת שבוע טוב ומבורך!

ברצוני לברך את כל חברי וחברות הפורום בברכת שבוע טוב ומבורך! מלווה בבריאות אושר נחת הנאה שלום ובשורות טובות מתמר

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
אם אכפת לך מאנשים ויש לך זמן להתנדב

בסה"ר דרושים מתנדבים. סה"ר (סיוע והקשבה ברשת) הינו פרויקט אינטרנטי חינמי שייעודו להגיש עזרה נפשית דרך האינטרנט לאנשים שנמצאים במשבר או עוברים תקופה קשה בחייהם ואף מהרהרים בהתאבדות. המתנדבים שלנו נבחרים על פי יכולתם לתת אוזן קשבת לאדם אחר בצרה, נסיונם בכל הקשור לעזרה לזולת ושליטה בכלי התקשורת האינטרנטית. ההתנדבות נעשית מהבית. ההכשרה הקרובה שלנו נפתחת ב- 28 לפברואר ומועברת על ידי אנשי מקצוע ומומחים- מהמובילים בארץ בתחומם. מי שמעוניין להצטרף לצוות שלנו, מוזמן לבקר באתר סהר ולמלא את טופס ההרשמה למתנדבים חדשים. בברכה, צוות סהר

אמהות היי טק

צוות מעריב לנוער פנה אלינו, הנהלת הפורומים בבקשה לראיין אמהות לבני נוער שעוסקים במחשבים לקראת יום האם נשמח אם תשתפו פעולה ותהיו מוכנים לקבל כמה דקות של תהילה בעיתון הנוער ניתן לפנות לכתובת האי מייל [email protected]

tipid

New member
ברכת שבת שלום ומבורך!

אני רוצה לברך את כל משפחת הפורום בברכת שבת שקטה מבורכת! מלווה בבריאות אושר נחת הנאה שלום ובשורות טובות בברכת סוף שבוע נעים.. מתמר

tipid

New member
ברכת שבוע טוב ומבורך!

ברצוני לברך את כל חברי וחברות הפורום בברכת שבוע טוב ומבורך! מלווה בבריאות אושר נחת הנאה שלום ובשורות טובות מתמר

פניות לאישי ציבור

שלום, אני שמח לבשר על פתיחת פורום חדש במסגרת קהילות בסט שופינג: פניות לאישי ציבור. פורום זה הוא ייחודי בכל רשת האינטרנט, ומטרתו לעודד את הציבור לפנות לאנשים שמנווטים את הספינה שבה אנו שטים, בכל תחומי החיים, זאת למען יצירת עולם יפה וטוב יותר עבור כולנו. הפורום יתמוך בגולשים המעוניינים לפנות לאישי הציבור באופן הבא: 1. הפורום ישמש במה לכתיבת מכתבים גלויים לאישי הציבור (בנוסף לשליחת המכתב לאיש הציבור). אנחנו מאמינים שאנשי הציבור יתייחסו למכתב ביתר רצינות כאשר הם ידעו שהוא פורסם כמכתב גלוי לציבור. 2. במידה ואיש הציבור לא יגיב לפנייתכם תוך חודש מיום שליחתה, אנחנו נפנה אליו בשם פורטל בסט שופינג. אישי ציבור נוטים להתייחס אחרת כאשר מעורב בכך גוף ציבורי. 3. היתרון הגדול של רשת האינטרנט על פני העיתונות הכתובה, הוא בכך שהציבור רחב יכול להתדיין בנושא המכתב, ולהביע את תמיכתו/התנגדותו. 4. במידה ומכתב יעורר עניין רב בקרב הציבור, אנחנו נפנה לאיש הציבור ונזמין אותו להשתתף בדיון כאורח הפורום. 5. מנהלי הפורום יעזרו לכם לאתר את הכתובות / טלפונים / פקסים / אי.מיילים של אישי הציבור שאליהם ברצונכם לפנות. אני תקווה שהפורום ימלא תפקיד חשוב בתרבות השלטון במדינת ישראל, ויקרב את מנהיגי הציבור לעם. המכתב הראשון שפורסם בפורום, הוא מכתב שנשלח לשרת החינוך לימור ליבנת בנושא "אלימות בבתי הספר". אני משוכנע שתוכלו לתרום רבות מנסיונכם/ן לדיון חשוב זה, מזווית הראיה של ההורים. כמובן שאתם/ן מוזמנות/ים לפנות לאישי ציבור רלוונטיים, בנושאים הכל כך חשובים הנוגעים לזכויות של משפחות חד הוריות. אשמח לראותכם משתתפים בפורום. אמיר הייטנר - מנהל פורטל בסט שופינג.

newR

New member
ביביסיטר במאכז ת"א

שלום אני סטודנטית בת 28 מעוניינת לעשות ביביסיטר במרכז ת"א שעות אחר הצהרים לילה כולל שישבת ניסיון רב עם ילדים תודה

../images/Emo26.gif היום בפורומים - אירוחים

האם אמרו לך פעם את המשפט "יש לך פוטניאל אבל...."? האם תהית מה זה ריטאלין? האם אתם בכלל יודעים מה היא "הפרעת קשב" (לא, זו לא בעיית שמיעה) פורום הפרעות קשב, ריכוז ולקויי למידה מארח את ד"ר דיצה צחור, שתוכל לענות לכם על כל אלה ועוד. לפרטים נוספים על האירוח בפורום הפרעות קשב דובים מרקדים, אבל בני אדם? מה זאת אומרת להיות ערבי ישראלי, ואולי פלשתינאי תושב ישראל? בפורום דו קיום יתארח הסופר סייד קשוע, מחבר הספר "ערבים רוקדים", וישוחח עם גולשים על ההווייה הישראלית ערבית או הישראלית פלשתינאית. לפרטים נוספים על האירוח בפורום דו קיום. הגולשים מוזמנים לקחת חלק בדיונים. גלישה מהנה

betya

New member
שימו ../images/Emo23.gif , היום בשעה 19:00

תוקרן בנשיונל ג´אוגרפיק, התוכנית "עושים ילדים", על תהליכי הפריה, וההתפתחות הטכנולוגית בנושא הפריות (בארה"ב) - מומלץ לצפיה. אני אישית מלאה התפעלות מהדרך בה פועל בנק הזרע, כמה מידע הוא מספק על התורמים הפוטנציאלים (הרשימה באינטרנט !!!), כמה זמן מראש אישה יכולה לקבל פרטים (כ-26 דפים על כל תורם אם אינני טועה), ושימו לב - להפנות שאלות לתורמים, לבדוק את רמת הביטוי העצמי שלהם, מה המאכל האהוב עליהם, חיה אהובה, איך הם הגדירים את עצמם וכו´, כמובן שהתורמים נשארים אנונימיים. (כלומר, את יודעת עליהם הכל חוץ משם וכתובת). וווואאאאאוווו בקרוב אצלנו. בהצלחה לכולן/ם

tipid

New member
לאמיר ולדביאל כל הכבוד על המחקר בנו

ועל הבאת הנתונים לידיעת הקהל הרחב באשר הוא. עלו והצליחו יישר כוחכם!

tipid

New member
ברכת שבת שלום ומבורך!

אני רוצה לברך את כל משפחת הפורום בברכת שבת חנוכה שקטה מבורכת! וחודש טוב לחודש שבט הבא עלינו לטובה.. מלווה בבריאות אושר נחת הנאה שלום ובשורות טובות בברכת סוף שבוע נעים.. מתמר.

אושרת@@

New member
מניסיון אישי - ניסיתי את חלק

מהפורומים הקיימים באתרים שונים,,,לא ידידותים למשתמש כמו תפוז חפוז,,,
הרבה יותר נח לקרוא תגובות בפורומים של תפוז

למעלה