פניות לאישי ציבור
שלום, אני שמח לבשר על פתיחת פורום חדש במסגרת קהילות בסט שופינג:
פניות לאישי ציבור. פורום זה הוא ייחודי בכל רשת האינטרנט, ומטרתו לעודד את הציבור לפנות לאנשים שמנווטים את הספינה שבה אנו שטים, בכל תחומי החיים, זאת למען יצירת עולם יפה וטוב יותר עבור כולנו. הפורום יתמוך בגולשים המעוניינים לפנות לאישי הציבור באופן הבא: 1. הפורום ישמש במה לכתיבת מכתבים גלויים לאישי הציבור (בנוסף לשליחת המכתב לאיש הציבור). אנחנו מאמינים שאנשי הציבור יתייחסו למכתב ביתר רצינות כאשר הם ידעו שהוא פורסם כמכתב גלוי לציבור. 2. במידה ואיש הציבור לא יגיב לפנייתכם תוך חודש מיום שליחתה, אנחנו נפנה אליו בשם פורטל בסט שופינג. אישי ציבור נוטים להתייחס אחרת כאשר מעורב בכך גוף ציבורי. 3. היתרון הגדול של רשת האינטרנט על פני העיתונות הכתובה, הוא בכך שהציבור רחב יכול להתדיין בנושא המכתב, ולהביע את תמיכתו/התנגדותו. 4. במידה ומכתב יעורר עניין רב בקרב הציבור, אנחנו נפנה לאיש הציבור ונזמין אותו להשתתף בדיון כאורח הפורום. 5. מנהלי הפורום יעזרו לכם לאתר את הכתובות / טלפונים / פקסים / אי.מיילים של אישי הציבור שאליהם ברצונכם לפנות. אני תקווה שהפורום ימלא תפקיד חשוב בתרבות השלטון במדינת ישראל, ויקרב את מנהיגי הציבור לעם. המכתב הראשון שפורסם בפורום, הוא
מכתב שנשלח לשרת החינוך לימור ליבנת בנושא "אלימות בבתי הספר". אני משוכנע שתוכלו לתרום רבות מנסיונכם/ן לדיון חשוב זה, מזווית הראיה של ההורים. כמובן שאתם/ן מוזמנות/ים לפנות לאישי ציבור רלוונטיים, בנושאים הכל כך חשובים הנוגעים לזכויות של משפחות חד הוריות. אשמח לראותכם משתתפים בפורום. אמיר הייטנר - מנהל פורטל בסט שופינג.