לוח מודעות

../images/Emo87.gifפורום ישן - מנהל חדש../images/Emo87.gif

היי מה המצב? אני חתול בבית משוגעים - המנהל החדש של פורום כדורסל
אתם מוזמנים להיכנס לפורום שלי ולהישתתף בדיונים בפורום על כל סוגי הכדורסל (מכללות, NBA, ליגה אירופית ועוד הרבה ליגות אחרות - אני לא מצליח להזכר בכולן, יש כל-כך הרבה...) אתם מוזמנים גם לתרום ידע משלכם
המשוגע
חמש שניות הייתם שם! זוז!!!!!!!!

../images/Emo41.gifכוכבי הרדיו היום בתפוז

כוכבי רדיו 102FM יתארחו היום בפורום אילת. החל משעה 19:00 תוכלו לשאול את כל השאלות על אילת, הרדיו, ומה שביניהם. עד עכשיו הם היו המראיינים, היום הם יתבקשו לענות על שאלותיכם. גלישה נעימה

../images/Emo26.gif לוח מודעות ../images/Emo36.gif

כן, הפכנו לפורום ציבורי, ופתאום קיים הצורך בלוח מודעות שכזה. אז מי שנכנס לכאן, ומעוניין לפרסם אצלנו, אנא, השתמשו בלוח המודעות ושרשרו אליו את הודעותיכם. תודה מראש, צוות אתר מקום

ובינתיים יש לוח מודעות

בדקו בקישורים בראש הפורום - יש לינק שנקרא "לוחות" ושם בדיוק המקום להשאיר מודעות. אז בהצלחה לכל המודיעים!

לינדה1

New member
וידויים וסודות של הגולשים

שלום לכולם באתר בית הרוחות כותבים גולשים את סודותהם הכמוסים ביותר מוזמנים לקרוא ולכתוב ניתן להגיב ולעודד אנשים שניפגעו

../images/Emo36.gif שינוי עמדה ../images/Emo88.gif ../images/Emo26.gif

חבר הכנסת אליעזר (מודי) זנדברג יתארח היום בשעה 19:00 בתפוז, בפורום שינוי. מודי היה בעבר היה גם סגן שר החינוך, התרבות והספורט. היום הוא, בין היתר, חבר בוועדת משנה לאינטרנט וטכנולוגיית המידע, יושב ראש ועדת המשנה להייטק, וחבר בועדת הכנסת, הועדה המיוחדת לקידום מעמד הילד, ועדה למאבק בנגע הסמים, ועדה לענייני מחקר ופיתוח מדעי וטכנולוגי, ועדת החקירה הפרלמנטרית בנושא משק המים. כולם מוזמנים! אפשר להשאיר שאלות כבר עכשיו!!

למעלה