לוח מודעות

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo41.gifלצפונים - חשוב ביותר../images/Emo70.gif!|

בהמשך לפועלה החשוב של אופה3, שנבע מהרעיון של פורום מתכונים,,,לקחתי על עצמי לרכז את איזור הצפון. יצרתי קשר עם אוגדה שפועלת בג´נין והם ישמחו לכל מה שרק נשלח להם. זה יכול להיות מאפים/עוגיות/בורקסים וכד´, כל דבר שאינו דורש קירור או חימום. משלוח אחד יוצא מחר, השני ביום שלישי והבא כנראה ביום חמישי/שישי (לא סגור עדין) - כמובן שאם יהיה צורך למשלוחים נוספים המבצע ימשיך. על הדברים להתנקז אצלי(ברמת-ישי), וממני הם יוצאים לכיוון האוגדה. אשמח לעוד מתנדבים שיהיו מוכנים/ת לאפות ואו לארגן כל מיני חבילות יאמיות. מאגודה למען החייל נמסר, שחסרים להם גם הפריטים הבאים: שמפו מברשות שיניים משחות שיניים קצף גילוח סכיני גילוח דאודורנט סטיק (לא ספריי) כל מי שמעוניינת להרתם ולעזור, אשמח לשלוח לה את הפרטים שלי במסרים.
שבת שלום
ושקט

EYהודית

New member
יש אנשים, שהשואה שלהם לא הסתיימה

ב-1945. הם המשיכו לשאת אותה בנשמתם. פורום דור שני הינו הפורום של ילדיהם ונכדיהם. הנכם מוזמנים לבקר אותנו בביתנו. יהודית מנהלת פורום "שואה – דור שני"

TWEETY =^.^=

New member
אנשושים חמודים../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

שכחתי לציין שמי שרוצה להירתם למבצע, שישלח לי מסר, כי אני לא תמיד חוזרת לבדוק בפורומים אם יש תגובות
מודה באשמה - אבל לא בנסיבות
הנסיבותתת הן שיש מלאנטלפים פורומים, ואני כבר לא זוכרת אופו פירסמתי ואופו לא
נו נו, גם לאנשים יש זליגת זכרון
בקיצקצ......המשלוח הבא יוצא ביום שלישי ואחריו ביום חמישי/שישי, אז מי שבא לו לשלוח לחיילים שלנו קצת טעם של בית ואהבה, מוזמן להצטרף. צאוווו אפרוחית

inbale

New member
../images/Emo41.gifיוזמה חשובה למען החיילים שלנו ../images/Emo41.gif

שלום רב לכם ברצוני להפנות את תשומת לבכם ולבקש את עזרתכם לנושא חשוב ביותר שהוא רווחת חייילי צה"ל הסדירים והמילואים. קיבלנו פניות מצד גולשים הרוצים לגייס את לב חברי הקהילה הגדולה של תפוז אנשים למטרה נעלה של חיבוק חיילי צהל בימים קשים אלה עבורם. אני מניח שכל אחד מאיתנו רוצה לנסות ולתרום מעט לחימום לב החיילים. כיצד ניתן לתרום? ראשית סיכמנו עם האגודה למען החייל עם מיקומים קבועים לצורך הבאת פריטים היגיינים לחיילים (בקשת האגודה למען החייל). אבל מכיוון שהחברים בתפוז יכולים לתרום מעבר למשחות שיניים פתחנו פורום שאמור לתקשר בין אנשים שרוצים לסייע ולתרום יותר. אני מקווה שאנשים יקימו יוזמות להבאת מצרכים לתחנות הגיוס בכדי לחמם לאנשי המילואים את הלב, אני מקווה כי אנשים יתארגנו ויובילו ישירות לפלוגות מוצרי מזון. בתפוז נפתח פורום לצורך הנושא. בבקשה הכנסו. אני עצמי מנסה ליזום משהו דומה - אם יש פה משהו שמעונין אנא אימרו לי. תודה!

inbale

New member
../images/Emo41.gifזכות הדיבור../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif../images/Emo104.gif

מציפים שונים ומשונים החלו ב"מלחמת קודש" על פורומים שמאלניים בתפוז. זה התחיל בהצפות של פורום די לכיבוש ומרצ - ונגמר בכך שפורום די לכיבוש נסגר ופורום מרצ נמחק כולו עקב פריצה של אחד מהמציפים למערכת תפוז. בלי שום קשר לדיעה פוליטית זו או אחרת - אסור להרשות לאף מציף להרוס פורום - כל שכן למחוק את כולו - בגלל שהוא לא מסכים עם הכותבים בו. אתם מוזמנים לפורום מרצ, גם אם תכתבו הודעה אחת קטנה - וגם אם אתם ימניים - זה לא משנה. העיקר שהפורום יחזור לפעילות. תודה לפורום בנים בלבד על הנוסח של ההודעה.

איריסא

New member
עם כל הכבוד לא נראה לי שזה המקום

להודעה כזאת פורום מרצ הוא פורום פוליטי חבל לערב פוליטיקה בפורום כזה

דן צ

New member
../images/Emo104.gif זה בסך הכל עיקרון ../images/Emo104.gif

שאלה של עיקרון , מחר יבואו וימחקו פורום חיות כי לא אוהבים חיות ולא יהיה לזה סוף. מה עוד שענבלי אמרה בפירוש בלי שום קשר לדעה פוליטית

אז...מה דעתי ?...../images/Emo43.gif../images/Emo104.gif

קודם כל, להכנס לפורום ו"להציף" אותו זו אלימות ככל אלימות אחרת...(וזה כבר עניין לפורום אחר שמנהלת עינבל...). דבר שני, אני נגד סתימת פיות עד גבול מסויים. והגבול ? משתנה בהתאם לעניין ולהגיון. מותר לכל גולש להביע את דעתו כל עוד הוא לא פוגע/מעליב/מקלל גולשים אחרים. מצד שני , מנהל/ת פורום שימחוק הודעות של גולש אחר רק כי הוא מצמיד דגל לשמו בפורום או מביע דעה פוליטית שונה מזו של מנהל/חברי הפורום - חורג , לדעתי , מתפקידו על אף שכביכול זכותו לעשות בפורום כרצונו. כולנו "חוטאים" פה ושם בקצת דה-לגיטמיציה של מי שלא בדעתנו אבל צריך לשים לב לא להגזים ובטח לא להפוך זאת לדרך חיים... איני מעורב במה שקרה בפורום שנמחק ואיני יודע איך מחקו אותו אבל זו סתימת פיות לכל עיניין ודבר... מצד שני היינו מעורבים בחסימת פורום "תמונות זוועה" בוואלה כי שם באמת עברו על החוק ועל כל הגיון... הרבה בריאות
אמנון מרגלית

inbale

New member
זה בדיוק המקום ../images/Emo104.gif

ציינתי ללא קשר לדיעות פוליטיות אבל לא יתכן שבשנות האלפיים לא תינתן זכות קיום לפורום בגלל שהוא פורום פוליטי. רק כדי להסביר : נכנס בריון לפורום מרצ וכאשר מנהל הפורום מחק הודעות גסות רוח שלו הוא החליט לעשות קמפיין אישי נגדו וזה כלל הצפה פראית של הפורום בהודעות ומאוחר יותר מחיקת הפורום כולו!!!!! היום זה פורום מרצ. מחר זה הפורום הזה. הקריאה היתה פשוט לתת יד ותמיכה שלא יקרו דברים כאילו שוב. בלי פוליטיקה.

איריסא

New member
קצת קשה להגיד בלי פוליטיקה כשמדובר../images/Emo104.gif

בפורום מר"צ בכל מקרה אני עדיין בדיעה שפורום חירום לא צריך לעסוק בעניינים פוליטיים לגבי הפורום די לכיבוש שנסגר שם היתה הפליה גדולה מאוד הרבה פעמים המנהל מחק הודעות שלא נראו לו

inbale

New member
אני מתנצלת אם נפגעת ../images/Emo104.gif

ההודעה אכן היתה אמורה להיות תחת לוח המודעות של הפורום ולא כהודעה ראשית. לא היתה לי ולא תהיה לי כוונה להכניס לכאן פוליטיקה. אנא ראי את הענין כסגור מבחינת הפורום הזה.

עושים לחיילים מבצע גלחץ שלא ישכחו ../images/Emo104.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo23.gif

בימים קשים אלו, של מלחמה רצופה, פנינו לאגודה למען החייל על מנת לחבור למבצע משותף עם
שיוכל לעשות גם לנו וגם לחיילים טוב על הנשמה. פתחנו גם פורום מיוחד לכבוד הארוע- אז אתם מוזמנים להגיע ולכתוב בו, לספר לנו איך הצלחתם לגלגל הלאה את המבצע! אז יאללה! לעבודה!! תנו לצה"ל!!

למעלה