לימודי מידע למתחילים

אלאר

New member
../images/Emo92.gif../images/Emo53.gif דרוש מורה נבוכים ../images/Emo5.gif

שבת שלום לכל המכובדים. אני בוגר תואר 1 ממכללת ספיר. הגשתי בקשה ללמוד תואר 2 במחלקה. עדיין לא קבלתי תשובה (כל ערב, אחרי שאני מצחצח שיניים, אני מתקשר למערכת הקולית ושומע ש"טרם התקבלה החלטה") שאלה 1: קיבלתי הזמנה למבחן לפטור מסטטיסטיקה. האם המשמעות היא שלמעשה התקבלתי? או שהזימון למבחן פטור לא תלוי בהחלטה עם התקבלתי/לא התקבלתי? שאלה 2: לגבי המבחן הנ"ל - כמה זה קשה? האם למישהו זכורות שאלות ממבחנים קודמים? מה הציון המינימלי לפטור? שאלה 3: כמו כן, קיבלתי הזמנה ל "מפגש סטודנטים לתואר שני-מסלול טכנולוגיות מידע". במסגרת המפגש תתקיים "בחינת התאמה למסלול טכנולגיות מידע". השאלה המתבקשת היא - מה היא הבחינה המסתורית הזו? על מה שואלים בה?
מראש על כל תשובה, עצה ורמז.

gizmonti

New member
לימודי מידע בבר אילן שנה א

מישהו יכול להגיד לי מה מלמדים בקורסים האלו(שנה א): - ארגון מידע - מערכות קטלוג קוד קורס : 35704 - מבוא לאיתור ומיומנויות מידע קוד קורס : 35701 - מבוא לסביבה מתוקשבת קוד קורס : 35702 - קורס בסיסי בשיטות המיון העשרוניות קוד קורס : 35703 - יסודות בתורת המידע קוד קורס : 35700

abcd80

New member
את כל המידע אפשר לראות

באתר המחלקה ללימודי מידע באתר של בר אילן. גם אני שהתחלתי שנה א' מצאתי את סילבוס הקורסים עם פירוט של מה שלומדים.

iritbi

New member
לגבי הקבלה

אפשר לברר או במחלקה עצמה או במזכירות האקדמית לתואר שני. מבחן פטור בסטטיסטיקה - זאת השנה הראשונה שעושים מבחן זה, אז אין לי נתונים עליו, לפני כן נתנו פטור על סמך לימודים הקודמים.

elik50

New member
מבחן פטור בסטטיסטיקה

למישהו יש מושג מאיזה ספר ניתן ללמוד למבחן ?

chayahd99

New member
../images/Emo26.gif לימודי מידע למתחילים

ברוכים הבאים לכל האורחים הנכבדים המתעניינים בלימודי מידע
אנא שרשרו לכאן את הודעותיכם על מנת לשמור על הסדר והנקיון בפורום.

shahare3

New member
אני יכול לענות רק על שאלות 1 ו- 3

1. המבחן נשלח לכלל הסטודנטים אשר הגישו מועמדות לתואר שני ללא הבדלי דת, מין, גזע, והעדפות קולינריות למיניהן! 3. הרבה מההרצאות אשר יהיו בכנס, יעזרו לכם גם במבחן שלאחר מכן אז מומלץ להגיע. טכנולוגיות מידע למיטב הבנתי זה כמו מדעי המחשב רק בלי המתמטיקה.

למעלה