לירושלים והסביבה

plimpti

New member
../images/Emo26.gif לירושלים והסביבה

מרכז תרבויות ''לילה סוחף ומרגש בירושלים'' 07/08/2006 י"ג אב תשס"ו עד י"א תמוז תשס"ו עד 07/07/2006 במסגרת פסטיבל עדות ישראל בצליל ובטעם תשס''ו שיתקיים בתאריכים 6 , 7, 8, 10 לאוגוסט. יתקיים יום התרבות הדרום אמריקנית - "לילה סוחף ומרגש בירושלים". בתוכנית: 18.00 יריד אמנויות: פסלים, רקמה, תלבושות עממיות ועוד מאכלים מהמטבח הדרום אמריקני. 20.00 "לילה סוחף בירושלים" עם לילה מלקוס- כוכבת עולה על הבמה ובקולנוע, ואנסמבל לפולקלור לטינו-אמריקני. 22.00 הרקדה עם ריקודים קצביים מדרום אמריקה :סלסה, רומבה, צ'א-צ'א-צ'א בהנחיית יוני דידיא. בהשתתפות: איצ'יה פריז'ולטנסקי - גיטרה, גיטרון, טיפלה, קואטרה ושירה קלאודיו כהן: חליל פן, קנה, אקורדיון, בומבו, כלי קשה ושירה מרסלו זובר: חליל, קנה, חליל פן, כלי קשה ושירה דוד קרלסברג נבל מפארגואי, כלי קשה אורי רז: בס נתן פורמנסקי צי'רנגו, רקינטו, קואטרו, ויאולה ושירה המופע סוחף ועם זאת לירי להפליא. הוא מציג מגוון סגנונות וז'אנרים של מוזיקה לטינו- אמריקנית ומוזיקה מארצות האנדים. מהפולקלור העממי דרך המוזיקה הכפרית –ילידית עד מוזיקה קריאולית ומוזיקה פופולארית עירונית בליווי כלים מקוריים להרחבה הארוע מתקיים בין 07/07/2006-07/08/2006 --------------------------------------------------------------------------------

chenisa

New member
יש מצב שגם אני

לירושלים אני ממש לא מסוגלת להגיע

doah

New member
חחחח גם אני

אבל מתרגלים כבר זה הפך לשיגרה....... עשיתי לי זולה בממ"ד ולא חסר כלום, כבר התחלתי לחשוב שנחמד שם...

II מיטל II

New member
../images/Emo45.gif

צריך לפתוח קבוצת תמיכה אה?
אני מחיפה הקטיושות כבר הפכו לחברות הכי טובות שלי

LiriPG

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נשמע טוב דווקא

DweeeZ

New member
גם אני גר ליד ירושלים