לכל חברי הפורום...

lost in dreams

New member
../images/Emo26.gifלכל חברי הפורום... ../images/Emo36.gif

אני נוסעת לשלושה שבועות לארה"ב... זה החלום היה החלום שלי מאז ומתמיד... וסוף סוף הוא מתגשם!!!!!!!! אז כמו שהבנתם אני נ-ו-ר-א מתרגשת... אז רק רציתי להגיד שאני נורא אתגעגע אליכם... באמת!!!!!!! ושיהיו לכם שלושה שבועות נפלאים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ותשאירו לי מסרים אם בא לכם.......... Bye bye…………………

lost in dreams

New member
עוד מישהו קרא???

אני רוצה לדעת שקראתם... ושנפרדתי מכם... אז בבקשה תנו סימן קטן שקראתם...

King of pain

New member
../images/Emo127.gif <------- סימן קטן שקראתי ...

בטח שקראתי ... רק שלוקח קצת זמן להתאושש מבשורות כאלו ... איזה כיף זה שחלומות מתגשמים ... תהני , תבלי , ובסוף שובי בשלום ... ואם את באמת מתגעגעת באיזשהו שלב , תתנחמי בעובדה שאנחנו מתגעגעים יותר ... נסיעה טובה ... אל תעשי שום דבר שאני לא הייתי עושה ... בעצם ... תעשי את כל הדברים שאני לא הייתי עושה ...

ה מוזה

New member
רגע..רגעעעעע תני לי ../images/Emo24.gif ...

וקחי לך עוד אחד ממני לדרך.......
תהני לך מכל דקה,שניה ושבריר שניה טוסי בשלום וחזרי אלינו בשלום.

עדי אולי ניפגש ב../images/Emo160.gif

כן גם אני טסה לחודש. לכל חברי הפורום היקר הזה אני נפרדת מכם ואני מקווה שהחודש יעבור בשלום. מאחלת לכל אחת/ואחד שיהיו לכם ימים של שקט ושלווה. ימים של אושר ואהבה. מכל ה
זה רק במקרה שלא אצליח לקרוא אותכם ממיאמי הרחוקה
.

ה מוזה

New member
אישה קסומה שיהיה לך חופש נהדר

זו לא פרידה ..אני לא אוהבת פרידות
זה רק להתראות בקרוב
תהני לך שם במיאמי הרחוקה... ואנחנו כאן ..במרחק של נגיעת מקש נתגעגע ..(כן, אנחנו נשארים בארץ.. אנחנו נשארים...) טיסה בטוחה ,חופשה נהדרת ושובי אלינו בשלום ארצה

ה מוזה בלי פרצוף מעוך../images/Emo4.gif חחחח רק../images/Emo13.gif

איזה פרידה-צי´ק צ´ק ואני בחזרה. אוהבת אותכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מאוד. תודה רבה ולהתראות בקרוב

Y A E LY

New member
לעדי וללילי

עדי- אני אתגעגע- אבל אני אתגבר כי אני יודעת שזה החלום שלך מאז ומתמיד- אז תגשימי אותו כמו שצריך, ושיהיה לך הכי טוב שאפשר!!! אל תתעסקי בשטויות ותהני מהחיים- תנקי את הראש כמו שצריך- גם אם תרגישי חרא (אני מקווה שלא!),תזכרי כמה חיכית לזה בכליון עיניים, כמה ציפית, כמה שמחת מזה....... אני מקווה שתזכרי עדיין תזכרי אותי כי כשתחזרי אני אהיה בדיוק בשלב של המעבר! לילי- דבר ראשון מגיעה לך התנצלות,
תהני המון במאימי, אני מקווה שאני אוכל להמשיך ולדבר איתך כי כשתחזרי אני סביר להניח כבר לא אהיה בחיפה... אוהבת את שתיכן המון!

../images/Emo24.gifיעלי ו../images/Emo25.gifאוהבת אותך../images/Emo140.gif

סולחת ואוהבת.בהצלחה בשנה הבאה בירושלים. אנחנו בטח נדבר. נמצא את הדרך. מכל ה
רוצה לסדר איתי את המזודות יש לי עד6:00

למעלה